Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Frigato: Shadows of the Caribbean

06 Jul 2022 18:04 #265440 by Γιάννης Παναγόπουλος
Πειρατικό game από νεοσύστατο studio.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Jul 2022 22:57 #265451 by Nikos Georgopoulos
Frigato: Shadows of the Caribbean




Πειρατικό game από νεοσύστατο studio.

Οι λάτρεις των tactical challenges, των πειρατικών περιπετειών και των θρύλων μπορούν να ετοιμάζονται για θαλάσσιο χάος. Αυτά τα χαρακτηριστικά ετοιμάζονται από τους δημιουργούς του Frigato: Shadows of the Caribbean, ενός Tactical Stealth game πραγματικού χρόνου που θα μεταφέρει τους παίκτες στην εποχή της χρυσής εποχής της πειρατείας. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 για PC, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch. Demo του παιχνιδιού θα παρουσιαστεί στο Steam Next Fest τον Ιούνιο.

Το Frigato: Shadows of the Caribbean αναπτύσσεται από την Mercat Games, ένα ανεξάρτητο στούντιο από την Πολωνία. Θα είναι το πρώτο τους game, και θα εκδοθεί από την Ultimate Games S.A. Είναι ένα real-time Stealth Tactical game με isometric κάμερα, επικεντρωμένο στο single player. Ο παίκτης θα διοικήσει ένα πλήρωμα θαλάσσιων σκύλων και θα αντιμετωπίσει μια σειρά προκλήσεων. Ένα σοφά προετοιμασμένο σχέδιο και η στρατηγική λογική θα είναι το κλειδί για την επιτυχία.



Οι δημιουργοί ανακοίνωσαν ότι στο Frigato: Shadows of the Caribbean, ο παίκτης θα είναι σε θέση να κερδίσει την φήμη ως ένας άπιαστος πειρατής-Κύριος, αλλά μπορεί επίσης να ακολουθήσει διαφορετική διαδρομή και να γίνει γνωστός, για παράδειγμα, ως ο τρόμος της Καραϊβικής. Ο Game Designer δήλωσε:” Στο Frigato, συνδυάζουμε τα στοιχεία των πειρατικών περιπετειών, των σκοτεινών θρύλων και του εριστικού χιούμορ σε ένα μοναδικό σύνολο. Το παιχνίδι θα αναφέρεται στη λεγόμενη χρυσή εποχή της πειρατείας, τον ​​17ο και 18ο αιώνα. Από πλευράς gameplay, θα πρέπει να αρέσει στους λάτρεις παιχνιδιών όπως τα Shadow Tactics, Desperados, Commandos, War Mongrels και Partizans 1941”.

Η Mercat Games τονίζει ότι το Frigato: Shadows of the Caribbean θα προσφέρει πολλά διαφορετικά μονοπάτια για την ολοκλήρωση μεμονωμένων στόχων. Η διάρκεια του παιχνιδιού θα επεκταθεί επιπλέον από πολλά side quests και μυστικά που περιμένουν να ανακαλυφθούν.

Ο Rafal Jelonek, COO στην Ultimate Games S.A., ανακοίνωσε:” Το Frigato θα κάνει το ντεμπούτο του σε PC και θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις Xbox και Nintendo Switch. Ίσως αργότερα εμφανιστεί και στις PlayStation κονσόλες. Σύντομα όλοι θα μπορούν να ελέγξουν το παιχνίδι μόνοι τους χάρη στο demo, το οποίο περιλαμβάνει μια μεγάλη αποστολή, την οποία θα παρουσιάσουμε κατά τη διάρκεια του Steam Next Festival, από τις 13 Ιουνίου”.

Το Frigato: Shadows of the Caribbean περιλαμβάνει:
Real-time tactical stealth game.
Έναν ενδιαφέρον κόσμο γεμάτο με πειρατικές περιπέτειες και θρύλους.
Διάφορα μονοπάτια προς την επιτυχία.
Υψηλή δυσκολία.
Side quest και μυστικά.
Την καραιβική στη χρυσή εποχή της πειρατείας.
Original soundtrack.

Η κυκλοφορία του Frigato: Shadows of the Caribbean έχει προγραμματιστεί για το 2023. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε PC, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification