Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Capes

06 Oct 2022 23:05 #266953 by Ιωάννης Μαρκαντώνης
Ένα Superhero Tactical RPG που οι καλοί έχουν χάσει.



Οι developers του Hand of Fate επιστρέφουν και ρωτάνε "Τι θα γινόταν αν οι κακοί νικούσαν;
Πώς θα ήταν οι κόσμοι των υπερηρώων αν οι υπερήρωες έχαναν;" Είναι ένας δρόμος που έχει δοκιμαστεί και άλλες φορές και είναι αυτό που θέλει να κάνει και η εταιρεία του Deckbuilder, Hand of Fate, με το νέο της παιχνίδι, Capes. Το Tactical RPG εξετάζει τον ζοφερό κόσμο της κυριαρχίας των super-villains, όπου εξαφάνισαν τους καλούς δύο δεκαετίες νωρίτερα και προκάλεσαν πολλές καταστροφές. Τώρα, μία νέα γενιά υπερηρώων αφού ενηλικιώθηκε, θέλει να ανακτήσει την πόλη από τους κακούς και τα μαγαζιά τους. Είναι μία διασκεδαστική υπόθεση και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως μία ομάδα πράσινων ηρώων, θα τα βάλει με βετεράνους κακούς. Πώς σας φαίνεται η ιδέα; Πιστεύετε ότι είναι κάτι πρωτότυπο;

Ιωάννης Μαρκαντώνης
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Oct 2022 03:40 #266987 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Capes
Capes




Ένα Superhero Tactical RPG όπου οι καλοί έχουν χάσει.

Οι developers του Hand of Fate επιστρέφουν και ρωτάνε "Τι θα γινόταν αν οι κακοί νικούσαν; Πώς θα ήταν οι κόσμοι των υπερηρώων αν οι υπερήρωες έχαναν;" Είναι ένας δρόμος που έχει δοκιμαστεί και άλλες φορές αλλά είναι αυτό που θέλει να κάνει και η εταιρεία με το νέο της παιχνίδι, Capes.

Το Tactical RPG Capes εξετάζει τον ζοφερό κόσμο της κυριαρχίας των super-villains, όπου εξαφάνισαν τους καλούς δύο δεκαετίες νωρίτερα και προκάλεσαν πολλές καταστροφές. Τώρα, μία νέα γενιά υπερηρώων αφού ενηλικιώθηκε, θέλει να ανακτήσει την πόλη από τους κακούς και τα μαγαζιά τους. Είναι μία διασκεδαστική υπόθεση και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως μία ομάδα πράσινων ηρώων, θα τα βάλει με βετεράνους κακούς.



Το trailer δίνει μία καλή εικόνα του τι μπορεί να περιμένει κανείς. Θα υπάρξει μία ολόκληρη σειρά από υπερήρωες που θα στρατολογηθούν, με τους developers να υπόσχονται μεγάλη ποικιλία σε υπερδυνάμεις, καθώς και diversity σε έθνη, φύλα, όνειρα και ελπίδες. Οι turn-based μάχες θα έχει τους ήρωες να σώζουν πολίτες από συντρίμμια και να αντιμετωπίζουν κακούς σε αποστολές. Θα μπορείτε να συνδυάζετε δυνάμεις και να δημιουργείτε θανατηφόρες επιθέσεις, καθώς και να αναβαθμίζεται τα stats και τα efficiencies σας, για να κάνετε την ομάδα σας δυνατότερη. Αν είστε λάτρης του XCOM ή του Divinity, θα λατρέψετε και το Capes.

Το Capes θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για PC στο Steam .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification