Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PAX West 2021

24 Jun 2021 17:35 #252991 by Κώστας Δαλακλίδης

Η Reedpop, εταιρία που αναλαμβάνει να οργανώσει events, επιβεβαίωσε ότι η PAX West θα πραγματοποιηθεί στο Seattle, με φυσική παρουσία, το διάστημα 3-6 Σεπτεμβρίου.

Τα περισσότερα events που πραγματοποιούνται στην Αμερική αυτό το διάστημα, απαιτούν από τους επισκέπτες να έχουν και το αποδεικτικό του εμβολιασμού τους, ωστόσο υπάρχουν και αυτά που δεν το απαιτούν, όπως η PAX West. Αν και είναι χαρμόσυνο νέο η επιστροφή του live κοινού, αυτό που απασχολεί αρκετούς είναι το αν τα μέτρα που υπάρξουν είναι αρκετά για την ασφάλεια των επισκεπτών, μιας και ο εμβολιασμός δεν θα αποτελεί προϋπόθεση για τους παραβρισκόμενους.Η επίσημη σελίδα του event περιλαμβάνει μια λίστα από προφυλάξεις που θα λάβουν οι διοργανωτές. Μερικές από αυτές είναι οι συχνές θερμομετρήσεις, οι  μάσκες προσώπου και οι αποστάσεις. Το κατά πόσο τα μέτρα αυτά θα εφαρμοστούν, ωστόσο, μένει να το δούμε.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν, οι επισκέπτες μεγάλων events, παρουσιάζουν συμπτώματα κρυολογήματος, λίγες ώρες μετά. Συνήθως αυτό οφείλεται στο άγχος και την ταραχή που ίσως προκαλείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Σχετικά περιστατικά έχουν παρατηρηθεί και σε επισκέπτες παλιότερων PAX events, και πιο συγκεκριμένα στο event του 2009.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification