Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Elex 2

27 Jul 2021 00:02 #253961 by Αντώνης Κελέμπελης
 

Η Piranha Bytes επιστρέφει με ένα sequel για το Elex.Το Elex 2 ανακοινώθηκε σήμερα, μετά από μερικά teasers από την εταιρία Piranha Bytes. Το sequel του sci-fi action RPG από το 2017 επιστρέφει στον κόσμο του Magalan, ωστόσο όχι χωρίς να επεκτείνει την ιστορία και να προσθέσει μετατροπές στο gameplay.
Elex 2 τοποθετείται μετά το τέλος της ιστορίας του πρώτου παιχνιδιού. Η ήττα του Hybrid έδωσε ζωή σε νέες ομάδες και οι Berserkers κράτησαν την υπόσχεσή τους να αλλάξουν την μορφή του πλανήτη. Μετά από μια περίοδο ειρήνης, ο πρωταγωνιστής Jax επιστρέφει για να προειδοποιήσει τους πάντες για μια εξωγήινη εισβολή. Ο Jax πρέπει να ενώσει όλες τις ομάδες και να τους πείσει να πολεμήσουν για να υπερασπιστούν την ειρήνη.Ο κόσμος του Elex 2 αντιδράει στις επιλογές του παίκτη. Ο παίκτης μπορεί να κάνει συμμαχίες με τους NPC αλλά ακόμα και να τους σκοτώσει. Αυτή η ελευθερία φαίνεται επίσης και στο gameplay το οποίο επιτρέπει στον παίκτη να πετάξει γύρω από τον κόσμο με το jetpack του. Το παιχνίδι επίσης υπόσχεται αλλαγές στις μάχες και στον τρόπο χειρισμού.

Εσείς ποιες είναι οι βελτιώσεις που θα θέλατε να δείτε σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι Elex?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:52 #257830 by Stathis Moose Stathopoulos
Replied by Stathis Moose Stathopoulos on topic Elex 2
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίαςΗ Piranha Bytes ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Elex 2.
Σύμφωνα με την Piranha Bytes θα έχετε απεριόριστη ελευθερία όσο εξερευνάτε τον πλανήτη Magalan, ο χειρισμός θα είναι αρκετά βελτιωμένος και το ίδιο και οι κοντινές και από απόσταση μάχες.

<youtube>DXOhaG4KcpE</youtube>

Το Elex 2 θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2022 00:34 #261781 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Elex 2
Gameplay overview του παιχνιδιούΗ Piranha Bytes ανακοίνωσε μία σύνοψη για τα στοιχεία του Elex 2, το οποίο έρχεται την 1η του μήνα.
Πρόκειται για ένα Fantasy Action RPG στο οποίο έχετε να αντιμετωπίσετε από την μία τέρατα που απειλούν την ανθρωπότητα και από την άλλη εχθρικά factions . Υπάρχουν melee επιθέσεις, τόξα αλλά και σύγχρονα ranged όπλα. Έχουμε μία μείξη από μεσαιωνικό και sci-fi εξοπλισμό. Σκεφτείτε ότι σε ανώτερα levels θα έχετε jetpacks για να ταξιδέψετε. Στην πορεία ξεκλειδώνετε νέα skills, τόσο passive, όσο και active, ακόμα και μαγεία. Θα μπορείτε να αποκτήσετε resources με εξόρυξη και να τα αξιοποιήσετε στην αναβάθμιση των attributes και των όπλων σας.Το Elex 2 θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2023 15:36 - 15 Sep 2023 15:37 #272861 by Νικόλας Παπακώστας
Διαβάστε το Elex 2 review εδώ


Τελείωσα το πρώτο Elex μέσα σε 3 μέρες, και περίμενα πώς και πώς να βγει το δεύτερο. Σαν μεγάλος φαν της Piranha Bytes καθώς έχω παίξει όλα της τα παιχνίδια, ήξερα τι να περιμένω από την αρχή. Έτσι λοιπόν με το που βγήκε το δεύτερο μέρος το ξεκίνησα. Το λάτρεψα πάρα τα ελαττώματά του όπως το ξύλινο voice acting και τα μοντέλα των χαρακτήρων τα οποία έχουν μάτια ορθάνοιχτα λες και είναι σε μόνιμή έκπληξή.

Όμως το σενάριο του, ο αχανής χάρτης του, το jetpack και οι NpCs που είχα γνωρίσει, βοηθήσει και συμπαθήσει στο πρώτο μέρος με κέρδισαν και με έκαναν πραγματικά να το απολαύσω. Θα ξαναγυρίσω σίγουρα σε αυτό, γιατί άφησα αρκετά πράγματά (έχει άπειρα quests και σχεδόν ο κάθε ένας που συναντάς θέλει και κάτι. Δεν καταλαβαίνω δηλαδή πως επιβίωναν πριν πάω να τους βρω!).

Επίσης, θέλω να το ξαναπαίξω σίγουρα επειδή λόγο μιας κακής κίνησής στην αρχή οι Clerics που ήμουνα μέλος τους στο Elex 1 δε θέλανε ούτε να με δούνε. Έτσι πήγα με τους Berserkers που δεν τους πολυσυμπαθούσα, και για αυτό τον λόγο δεν ακολούθησα και τίποτα από αυτά που μου λέγανε. Αυτοί δε θέλανε τεχνολογία και εγώ γυρνούσα στην πόλη τους οπλισμένος με το plasma rifle μου και τους κοιτούσα αφ' υψηλού.  Είναι ένας τίτλος όμως που δε θα κρατήσει άτομά που δεν είναι εξοικειωμένα με το στυλ των τίτλων τις εταιρίας και είναι κρίμα γιατί σαν RPG έχει πολλά να δώσει.

 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification