Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Zenless Zone Zero

13 May 2022 20:27 - 14 May 2022 06:33 #264219 by Φώτης Παπασμύρης


Η εταιρεία HoYoVerse, developer του Genshin Impact, ανακοίνωσε το επόμενο free-to-play Action-RPG , Zenless Zone Zero.Παίρνοντας μια διαφορετική οπτική γωνία από ότι το Genshin Impact, το Zenless Zone Zero βρίσκεται σε μια μετα-αποκαλυπτική μητροπολιτική πόλη όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός Proxy. Ο κίνδυνος υπάρχει διάχυτος στο New Eridu και εναπόκειται στα Proxies να αποτρέψουν την εξαφάνιση της ανθρωπότητας όταν τους επιτίθενται οι επικίνδυνοι Ethereals. Η HoYoVerse αναφέρει ότι στοχεύει να προσφέρει ένα ρευστό και κινηματογραφικό σύστημα μάχης προσανατολισμένο στη δράση, που θα επιτρέψει στους παίκτες να αποκτήσουν στυλάτα skills και QTE combos μέσα στη Roguelike δομή του RPG.
 

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ένα πολύ δυνατό RPG. Μένει να φανεί στην πορεία αν θα επιβεβαιώσει ή αν θα διαψεύσει τις προσδοκίες.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 May 2022 04:10 #264256 by Nikos Georgopoulos
Zenless Zone Zero




Το νέο RPG των δημιουργών του Genshin Impact.

Η εταιρεία HoYoVerse, developer του Genshin Impact, ανακοίνωσε το επόμενο free-to-play Action-RPG , Zenless Zone Zero.

Παίρνοντας μια διαφορετική οπτική γωνία απ' ότι το Genshin Impact, το Zenless Zone Zero βρίσκεται σε μια post-apocalyptic μητρόπολη όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός Proxy.

Ο κίνδυνος υπάρχει διάχυτος στο New Eridu και εναπόκειται στα Proxies να αποτρέψουν την εξαφάνιση της ανθρωπότητας όταν τους επιτίθενται οι επικίνδυνοι Ethereals. Η HoYoVerse αναφέρει ότι στοχεύει να προσφέρει ένα ρευστό και κινηματογραφικό σύστημα μάχης προσανατολισμένο στη δράση, που θα επιτρέψει στους παίκτες να αποκτήσουν στυλάτα skills και QTE combos μέσα στη Roguelike δομή του RPG.



Μεταξύ των μαχών, οι παίκτες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν τα Hollows, που είναι κάποιες μπερδεμένες θα λέγαμε διαστάσεις που οι Ethereal αποκαλούν σπίτι τους και που έχουν βιομηχανοποιηθεί υπό τη διοίκηση της πόλης. Αυτές οι επικίνδυνες περιοχές οδήγησαν σταδιακά σε αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ μονοπωλιακών επιχειρήσεων, συμμοριών, συνωμοτών και φανατικών, με τα Proxies να βρίσκονται στη μέση των αυτών των συγκρούσεων.

Η αρχική closed beta σε iOS και PC είναι πλέον διαθέσιμη μέσω του επίσημου site, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι. Το Genshin Impact αποδείχθηκε ότι ήταν μια τεράστια επιτυχία για την HoYoVerse όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, επομένως οι προσδοκίες θα είναι φυσικά υψηλές για τον επόμενο τίτλο της HoYoVerse.

Και ενώ το Genshin Impact εξακολουθεί να συνεχίζει δυνατά, οι πρόσφατες εξελίξεις έχουν δει το update 2.7 του τίτλου να καθυστερεί επ' αόριστον, αλλά η εταιρεία ανάπτυξης μοιράζει πολλά δωρεάν DLC σε μια προσπάθεια να το αναπληρώσει. Η έκδοση για το Switch βρίσκεται επίσης σε ανάπτυξη, καθώς η HoYoVerse υποσχέθηκε περισσότερες λεπτομέρειες στο μέλλον σχετικά με το πότε οι fans της Nintendo θα μπορούν να παίξουν το Genshin Impact στην υβριδική κονσόλα της Nintendo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jun 2022 23:27 #264878 by Nikos Georgopoulos
Νέο τρέιλερ από το Summer Games Fest 2022



Η HoYoVerse παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ του Zenless Zone Zero κατά τη διάρκεια του Summer Games Fest.
Στο τρέιλερ παρουσιάζονται νέα πλάνα gameplay από το γρήγορο σύστημα μάχης του Proxy.



Το Zenless Zone Zero θα κυκλοφορήσει για PC και κινητά, χωρίς ακόμα να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Aug 2023 22:04 #272597 by Nikos Georgopoulos
Νέο gameplay trailer στην Gamescom 2023



Παρουσίαση του Zenless Zone Zero από την MiHoYo, δημιουργό του Genshin Impact, μαζί με νέο τρέιλερ.


Το Zenless Zone Zero θα κυκλοφορήσει για PC και κινητά, χωρίς ακόμα να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification