Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Final Fantasy Tactics Remaster

13 Feb 2023 13:16 #269667 by Μιχάλης Τσακίρογλου
Ο producer του Theatrhythm, Ichiro Hazama δήλωσε ότι η ομάδα Tactics της Square Enix "είναι απίστευτα απασχολημένη" αυτή τη στιγμή.

Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί του Final Fantasy Tactics που περιμένουν υπομονετικά ένα remaster (ή, ξέρετε, απλά μια επίσημη ανακοίνωση ό,τι πρόκειται να γίνει) έχουν έναν νέο λόγο να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι. Σε συνέντευξή του στο fan site Finaland , ο producer του Theatrhythm Final Bar Line, Ichiro Hazama άφησε να διαρρεύσει ότι "η ομάδα Tactics [στην Square Enix] είναι απίστευτα απασχολημένη αυτή τη στιγμή".
Το Final Fantasy Tactics είναι 25 ετών τώρα, και εκτός από κάποιες εκδόσεις για φορητές συσκευές (όπως ένα remaster για το PSP το 2007) δεν έχει τύχει ιδιαίτερης προσοχής την τελευταία δεκαετία - ακόμη και όταν άλλα παιχνίδια της σειράς ανανεώνονται συχνά. Επίσης, δεν έχει μεταφερθεί ποτέ σε PC, καθιστώντας το κάτι σαν μαύρο πρόβατο στη βιβλιοθήκη της Square Enix μεταξύ των οπαδών του FF που παίζουν σε PC. "Συγνώμη, Square Enix: ήρθε η ώρα να βάλετε το Final Fantasy Tactics στο PC επιτέλους", έγραψε ο συντάκτης χαρακτηριστικών του PC Gamer Wes Fenlon το 2017.
Οι οπαδοί διατηρούσαν τις ελπίδες τους μέσω της τεράστιας (και εκπληκτικά ακριβούς - έξι από τα εννέα παιχνίδια της Square Enix που εμφανίζονταν στη διαρροή πληροφοριών επιβεβαιώθηκαν στη συνέχεια) διαρροής πληροφοριών της Nvidia από το 2021, η οποία περιλάμβανε μια λίστα για το Final Fantasy Tactics Remaster, καθώς και τις πρόσφατες κυκλοφορίες παρόμοιων τακτικών RPG, όπως το The Diofield Chronicle , το Triangle Strategy και το Tactics Ogre: Reborn. Αν μη τι άλλο, η Square Enix αγκαλιάζει το είδος με μεγαλύτερη όρεξη από ό,τι έχει κάνει εδώ και χρόνια.Το τελευταίο ίχνος ελπίδας έρχεται πολύ έμμεσα, σε μια συζήτηση για το Theatrhythm Final Bar Line, ένα RPG ρυθμικής δράσης που έρχεται στο PlayStation 4 και το Nintendo Switch την επόμενη εβδομάδα. Όταν ρωτήθηκε αν οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν χαρακτήρες από το Final Fantasy Tactics να προστεθούν στο παιχνίδι, ο Hazama είπε ότι θα πρέπει πρώτα να πάρουν άδεια "από την ομάδα [των developers] που κατέχει το Tactics", και αυτό προφανώς είναι πρόβλημα αυτή τη στιγμή.Το συμπέρασμα είναι προφανές: Αν υπάρχει μια ομάδα στην Square Enix που ασχολείται με το Final Fantasy Tactics και είναι πολύ απασχολημένη για να απαντήσει στο τηλέφωνο αυτή τη στιγμή, τότε θα πρέπει να κάνει κάτι άλλο, σωστά; Και τι άλλο μπορεί να είναι αυτό; Επειδή, ξέρετε, είναι κυριολεκτικά η ομάδα Final Fantasy Tactics.Εσείς πως πιστεύετε ότι θα βγει αυτό το remaster;
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Feb 2023 04:24 #269678 by Nikos Georgopoulos
Final Fantasy Tactics Remaster
Ένας developer αφήνει να διαρρεύσει ότι ένα remaster του Final Fantasy Tactics είναι σε προετοιμασία.

Ο producer του Theatrhythm, Ichiro Hazama δήλωσε ότι η ομάδα Tactics της Square Enix "είναι απίστευτα απασχολημένη" αυτή τη στιγμή.

Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί του Final Fantasy Tactics που περιμένουν υπομονετικά ένα remaster (ή ξέρετε, απλά μια επίσημη ανακοίνωση ό,τι πρόκειται να γίνει) έχουν έναν νέο λόγο να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι. Σε συνέντευξή του στο fan site Finaland , ο producer του Theatrhythm Final Bar Line, Ichiro Hazama άφησε να διαρρεύσει ότι "η ομάδα Tactics [στην Square Enix] είναι απίστευτα απασχολημένη αυτή τη στιγμή".

Το Final Fantasy Tactics είναι 25 ετών τώρα, και εκτός από κάποιες εκδόσεις για φορητές συσκευές (όπως ένα remaster για το PSP το 2007) δεν έχει τύχει ιδιαίτερης προσοχής την τελευταία δεκαετία - ακόμη και όταν άλλα games της σειράς ανανεώνονται συχνά. Επίσης, δεν έχει μεταφερθεί ποτέ σε PC, καθιστώντας το κάτι σαν μαύρο πρόβατο στη λίστα των games της Square Enix μεταξύ των οπαδών του FF που παίζουν σε PC. "

Οι fans διατηρούσαν τις ελπίδες τους μέσω της τεράστιας (και εκπληκτικά ακριβούς - έξι από τα εννέα παιχνίδια της Square Enix που εμφανίζονταν στη διαρροή πληροφοριών επιβεβαιώθηκαν στη συνέχεια) διαρροής πληροφοριών της Nvidia από το 2021, η οποία περιλάμβανε μια λίστα για το Final Fantasy Tactics Remaster, καθώς και τις πρόσφατες κυκλοφορίες παρόμοιων Tactical RPG, όπως το The Diofield Chronicle , το Triangle Strategy και το Tactics Ogre: Reborn. Αν μη τι άλλο, η Square Enix αγκαλιάζει το είδος με μεγαλύτερη όρεξη από ό,τι έχει κάνει εδώ και χρόνια.

Το τελευταίο ίχνος ελπίδας έρχεται πολύ έμμεσα, σε μια συζήτηση για το Theatrhythm Final Bar Line, ένα RPG Rhythm Action που έρχεται στο PlayStation 4 και το Nintendo Switch την επόμενη εβδομάδα. Όταν ρωτήθηκε αν οι fans μπορούν να περιμένουν χαρακτήρες από το Final Fantasy Tactics να προστεθούν στο παιχνίδι, ο Hazama είπε ότι θα πρέπει πρώτα να πάρουν άδεια "από την ομάδα [των developers] που κατέχει το Tactics", και αυτό προφανώς είναι πρόβλημα αυτή τη στιγμή.

Δεν υπάρχει κάποια επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας ή πλατφόρμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification