Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Mortal Kombat 11

16 Sep 2021 10:25 - 16 Sep 2021 10:28 #255557 by Γιώργος Σκένδρος
Μία ηθοποιός του Mortal Kombat θέλει πίσω το κλεμμένο κράνος των War Gods, προσφέροντας 250 δολάρια αμοιβή.

 

Η Kerri Ann Hoskins η ηθοποιός για πολλά παιχνίδια της Midway -συμπεριλαμβανομένης της Sonya Blade στο Mortal Kombat 3- δημοσίευσε πρόσφατα μια αμοιβή 250 δολαρίων για ένα κράνος που φορούσε όταν έπαιζε τη Vallah στο παιχνίδι μάχης War Gods του Nintendo 64. Tο κράνος κλάπηκε από την γκαρνταρόμπα στην E3 του 1996 και είναι πρόθυμη να πληρώσει για να το πάρει πίσω.

Η Kerri Ann Hoskins δήλωσε: "Η Vallah ήταν το πιο επίπονο κοστούμι που είχα κάνει για τη Midway. Για το κράνος της Vallah, μου έκαναν πραγματικά εκμαγείο του κεφαλιού για να ταιριάζει τέλεια. Ο καλλιτέχνης έκανε καταπληκτική δουλειά στο σμίλευμα των χαρακτηριστικών. Όταν επέστρεψα στην αίθουσα για να ανακτήσω [το κράνος], είχε εξαφανιστεί. Το κράνος είχε τοποθετηθεί σε ένα ράφι στην ντουλάπα. Οποιοσδήποτε περνούσε από εκεί θα μπορούσε να το δει".

Η ηθοποιός διηγήθηκε στο GameSpot τι θυμάται από την ημέρα που κλάπηκε το κράνος, λέγοντας ότι έγινε την τελευταία ημέρα της E3, κατά τη διάρκεια ενός εορταστικού δείπνου που διοργάνωσε η Midway στην αίθουσα του συνεδρίου. Η Hoskins είχε παρευρεθεί στο πάρτι ακόμα με την στολή και έλεγξε το κράνος στο γκαρνταρόμπα πριν καθίσει στο τραπέζι της.

Η Kerri Ann Hoskins ελπίζει ότι μέσω της δύναμης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μπορέσει να ανακτήσει το κλεμμένο κράνος, λέγοντας ότι μια μέρα θα ήθελε να το παραδώσει στα παιδιά της. Όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε στο άτομο που έχει στην κατοχή του το κράνος, αν το διάβαζε αυτό, δήλωσε: "Γεια σου φίλε, ξέρω ότι είναι ένα ωραίο έργο τέχνης... αλλά ταιριάζει μόνο σε μένα", είπε η Hoskins. "Επειδή φτιάχτηκε για μένα, όχι για σένα. Έχουν περάσει 25 χρόνια. Μπορώ να το πάρω πίσω τώρα;".
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification