Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Overkill's The Walking Dead

01 Dec 2018 12:54 - 01 Dec 2018 13:23 #220597 by Βασίλης Καψάλης
Overkill's The Walking Dead Review
Μπορεί η Overkill Software να ανακοίνωσε το Overkill’s The Walking Dead τον Αύγουστο του 2014, αλλά οι συνεχείς καθυστερήσεις την ανάγκασαν να το αργήσει 4 χρόνια. Το FPS της Overkill, δείχνει την δυναμικότητα της εταιρείας, χωρίς όμως να ικανοποιεί μεγάλο ποσοστό εκείνων που το αγόρασαν. Οι fans των zombies παιχνιδιών σίγουρα θα βρούν αρκετά σημεία που θα τους αρέσουν και πολλές λεπτομέρειες που κάνουν το παιχνίδι ξεχωριστό. Μετά την κυκλοφορία του στα PC, αναμένεται και η κυκλοφορία του σε PS4 και Xbox One τον Φεβρουάριο.

Συνδυάζοντας τον shooting μηχανισμό του Payday με συνεχόμενες melee επιθέσεις, έρχεστε αντιμέτωποι με δεκάδες zombies. Η Overkill Software μέσω της Unreal Engine κατάφερε να δημιουργήσει έναν ξεχωριστό κόσμο, βασισμένο σε γειτονιές της Washington DC. Σε συνεργασία με άλλους 3 συμπαίκτες, πρέπει να περιηγηθείτε στον χάρτη, ώστε να καταφέρετε να βρείτε τα απαραίτητα εργαλεία, για να ολοκληρώσετε την αποστολή σας.
Το παιχνίδι πωλείται αρκετά ακριβά, για να δικαιολογήσει τα χρόνια ανάπτυξης του, χωρίς όμως να δικαιολογεί το περιεχόμενο του. Οι αποστολές τελειώνουν, το περιεχόμενο προς το παρόν σε χαρακτήρες και όπλα είναι περιορισμένο και σε καμία περίπτωση δεν ευχαριστεί τον μέσο χρήστη. Έχει πολλές ελλείψεις και δεν βοηθάει αυτόν που το αγόρασε, να το ευχαριστηθεί. Αν είστε zombies fan, σίγουρα θα απολαύσετε τα hardcore στοιχεία του και ίσως αφού αποκτήσετε ισχυρό εξοπλισμό να αφιερώσετε αρκετές ώρες, ώστε να το αγαπήσετε. Ελπίζουμε η Overkill Software να μην το αφήσει να καταστραφεί και να το βοηθήσει να εξελιχθεί προσθέτοντας νέο περιεχόμενο και αποστολές, ιδιαίτερα όταν κάνει launch στις κονσόλες. Ότι και να κάνει όμως το παιχνίδι, θα παραμείνει μία τουλάχιστον μέτρια υλοποίηση και ελπίζουμε η συνέχεια του, η οποία υπονοείται μέσω του σεναρίου να είναι καλύτερη.
Διαβάστε το αναλυτικό review εδώ

you see but you do not observe...
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification