Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Teslagrad 2

30 Aug 2022 17:43 #266367 by Ερμής Δερβίσης
Το Teslagrad 2 είναι Metroidvania, το οποίο παρουσιάστηκε στο Future Games Show 2022 και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2023.Η εταιρεία ανάπτυξής του, Rain Games, δήλωσε: Το Teslagrad 2 θα είναι ένα Metroidvania, το οποίο θα δίνει βάση στην εξερεύνηση με μαγνητικά physics, ενώ θα χρησιμοποιεί το εικαστικό στυλ που κέρδισε τις καρδιές των παικτών στην αρχική κυκλοφορία. Το Teslagrad ήταν μία φρέσκια εμπειρία στο gaming με τους μηχανισμούς του που βασίζοντας στους μαγνήτες. Τώρα η Rain Games σκοπεύει με το sequel να πάει αυτή την εμπειρία στο επόμενο επίπεδο, κάνοντας προσθήκες που θα το διαφοροποιήσουν από το αρχικό.
Στο τρέιλερ παρουσιάζεται η ιστορία, ενώ το εικαστικό στυλ θυμίζει το αρχικό Teslagrad, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2013.
Teslagrad 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2023.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Sep 2022 01:04 #266402 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Teslagrad 2
Teslagrad 2




Sequel του ιδιαίτερου Platform του 2013.

Το Teslagrad 2 είναι Metroidvania, το οποίο παρουσιάστηκε στο Future Games Show 2022 και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2023.

Η εταιρεία ανάπτυξής του, Rain Games, δήλωσε: Το Teslagrad 2 θα είναι ένα Metroidvania, το οποίο θα δίνει βάση στην εξερεύνηση με μαγνητικά physics , ενώ θα χρησιμοποιεί το εικαστικό στυλ που κέρδισε τις καρδιές των παικτών στην αρχική κυκλοφορία. Το Teslagrad ήταν μία φρέσκια εμπειρία στο gaming με τους μηχανισμούς του που βασίζοντας στους μαγνήτες. Τώρα η Rain Games σκοπεύει με το sequel να πάει αυτή την εμπειρία στο επόμενο επίπεδο, κάνοντας προσθήκες που θα το διαφοροποιήσουν από το αρχικό.
Στο τρέιλερ παρουσιάζεται η ιστορία, ενώ το εικαστικό στυλ θυμίζει το αρχικό Teslagrad, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2013.



Το Teslagrad 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification