Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Princess Peach Showtime

19 Sep 2023 20:14 - 20 Sep 2023 00:13 #272922 by Σωτήρης Τσόπουλος
 Η Peach και οι νέες της ικανότητες.Στο πρόσφατο  Nintendo direct πέρα από την ημερομηνία κυκλοφορίας του Princess Peach Showtime, είδαμε και πρώτη φορά gameplay πλάνα.  Στον τίτλο αυτό η Peach καλείται να σώσει πολλαπλές θεατρικές παραστάσεις με τη μεταμόρφωση της σε πολλές άλλες εκδοχές του εαυτού της μέσω διαφόρων abilities που προσφέρονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και όσο προχωράει η ιστορία. Στο νέο τρέιλερ παρουσιάστηκαν πολλές από τις μεταμορφώσεις της Peach και πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε η Peach να μεταμορφώνεται σε ξιφομάχο, σε dedective και σε ζαχαροπλάστη. Η ιστορία ξεκινάει με μία πρόσκληση που δέχεται η Peach από τον Toad, που την προσκαλεί σε μια παράσταση στο Sparkle Theater. Οι όλες ετοιμασίες διακόπτονται από την ξαφνική άφιξη του Grape και του Sour Bunch, που καταλαμβάνουν το θέατρο. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον φύλακα του θεάτρου, μία ζωντανή κορδέλα με όνομα Stella, η Peach πρέπει να ξεπεράσει και να νικήσει όλες τις προκλήσεις που θα θέσει στον δρόμο της ο Sour Bunch.Σε κάθε θεατρική παράσταση έχουμε και διαφορετική θεματολογία ,έτσι σε κάθε διαφορετική παράσταση, η Peach έχει διαφορετική ενδυμασία και μία ξεχωριστή ικανότητα. Για παράδειγμα σε μία παράσταση με θέμα την Ωραία Κοιμωμένη, η Peach μπορεί να μεταμορφωθεί σε ξιφομάχο. Επίσης μπορεί να μεταμορφωθεί σαν dedective σε μία παράσταση με θεματολογία μουσείου, μπορεί να μεταμορφωθεί σε ζαχαροπλάστη για ένα φούρνο και να αντιμετωπίσει τον Sour Bunch ως Kung Fu Peach.Περισσότερες μεταμορφώσεις θα αποκαλυφθούν όσο πιο κοντά βρισκόμαστε στην κυκλοφορία του τίτλου. Η Peach επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει την κορδέλα ώστε να αντιμετωπίσει τους εχθρούς που θα βρεθούν στο δρόμο της αλλά και να λύσει puzzles. Όπως φαίνεται το παιχνίδι είναι στη βάση του platformer, αλλά επίσης μέσα του έχει στοιχεία από adventure και puzzle παιχνίδια.Η τελευταία φορά που είχε κυκλοφορήσει τίτλος με πρωταγωνίστρια την Peach ήταν το 2005 στο Nintendo DS ,με όνομα Super Princess Peach. Το Princess Peach Showtime θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου του 2024 στο Nintendo Switch.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Sep 2023 23:06 #272941 by Nikos Georgopoulos
Princess Peach Showtime
Η Peach και οι νέες της ικανότητες.

Στο πρόσφατο Nintendo direct πέρα από την ημερομηνία κυκλοφορίας του Princess Peach Showtime, είδαμε και πρώτη φορά gameplay πλάνα. Στον τίτλο αυτό η Peach καλείται να σώσει πολλαπλές θεατρικές παραστάσεις με τη μεταμόρφωση της σε πολλές άλλες εκδοχές του εαυτού της μέσω διαφόρων abilities που προσφέρονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και όσο προχωράει η ιστορία. Στο νέο τρέιλερ παρουσιάστηκαν πολλές από τις μεταμορφώσεις της Peach και πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε η Peach να μεταμορφώνεται σε ξιφομάχο, σε dedective και σε ζαχαροπλάστη.

 Η ιστορία ξεκινάει με μία πρόσκληση που δέχεται η Peach από τον Toad, που την προσκαλεί σε μια παράσταση στο Sparkle Theater. Οι όλες ετοιμασίες διακόπτονται από την ξαφνική άφιξη του Grape και του Sour Bunch, που καταλαμβάνουν το θέατρο. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον φύλακα του θεάτρου, μία ζωντανή κορδέλα με όνομα Stella, η Peach πρέπει να ξεπεράσει και να νικήσει όλες τις προκλήσεις που θα θέσει στον δρόμο της ο Sour Bunch.

Σε κάθε θεατρική παράσταση έχουμε και διαφορετική θεματολογία ,έτσι σε κάθε διαφορετική παράσταση, η Peach έχει διαφορετική ενδυμασία και μία ξεχωριστή ικανότητα. Για παράδειγμα σε μία παράσταση με θέμα την Ωραία Κοιμωμένη, η Peach μπορεί να μεταμορφωθεί σε ξιφομάχο. Επίσης μπορεί να μεταμορφωθεί σαν dedective σε μία παράσταση με θεματολογία μουσείου, μπορεί να μεταμορφωθεί σε ζαχαροπλάστη για ένα φούρνο και να αντιμετωπίσει τον Sour Bunch ως Kung Fu Peach.Περισσότερες μεταμορφώσεις θα αποκαλυφθούν όσο πιο κοντά βρισκόμαστε στην κυκλοφορία του τίτλου. Η Peach επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει την κορδέλα ώστε να αντιμετωπίσει τους εχθρούς που θα βρεθούν στο δρόμο της αλλά και να λύσει puzzles. Όπως φαίνεται το παιχνίδι είναι στη βάση του platformer, αλλά επίσης μέσα του έχει στοιχεία από adventure και puzzle παιχνίδια.

Η τελευταία φορά που είχε κυκλοφορήσει τίτλος με πρωταγωνίστρια την Peach ήταν το 2005 στο Nintendo DS ,με όνομα Super Princess Peach. Το Princess Peach Showtime θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου του 2024 στο Nintendo Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification