Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Sonic X Shadow Generations

01 Feb 2024 11:42 #274881 by Ερμής Δερβίσης
Η Sega ανακοίνωσε το Sonic X Shadow Generations κατά τη διάρκεια του πρόσφατου State of Play.Πρόκειται για remaster του Sonic Generations του 2011, αλλά με την προσθήκη levels, όπου παίζετε με τον Shadow. Το αρχικό είχε 2D και 3D levels, τα οποία προερχόντουσαν από παλιά και νέα Sonic games. Αρχικά είχε κυκλοφορήσει για PC, PS3 και Xbox 360 και λίγο καιρό μετά στο Nintendo 3DS.
Sonic X Shadow Generations θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2024 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Feb 2024 10:06 #274884 by Nikos Georgopoulos
Sonic X Shadow Generations




Remaster του Sonic Generations του 2011.

Η Sega ανακοίνωσε το Sonic X Shadow Generations κατά τη διάρκεια του πρόσφατου State of Play.

Πρόκειται για remaster του Sonic Generations του 2011, αλλά με την προσθήκη levels, όπου παίζετε με τον Shadow. Το αρχικό είχε 2D και 3D levels, τα οποία προερχόντουσαν από παλιά και νέα Sonic games. Αρχικά είχε κυκλοφορήσει για PC, PS3 και Xbox 360 και λίγο καιρό μετά στο Nintendo 3DS.



Το Sonic X Shadow Generations θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2024 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Apr 2024 08:36 #275610 by Nikos Georgopoulos
Η Sega καθιέρωσε το 2024 ως τη χρονιά του Shadow the Hedgehog




Η καμπάνια ονομάζεται Fearless: Year of the Shadow.

Η Sega καθιέρωσε το 2024 ως τη χρονιά του Shadow the Hedgehog και ονόμασε την καμπάνια Fearless: Year of the Shadow.

Το Fearless: Year of the Shadow γιορτάζει την κυκλοφορία του Sonic x Shadow Generations και την ταινίας Sonic the Hedgehog 3. Επιπλέον το event θα συμπεριλάβει διάφορα bonus σε mobile games και προσθήκες στο Sonic Symphony World Tour. Συγκεκριμένα στα Sonic Forces και Sonic Dash θα διεξαχθούν events, όπου θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε διάφορες παραλλαγές του Shadow, όπως τους Super Shadow, Vampire Shadow, Sir Lancelot και Dragon Hunter Lancelot.



Επιπλέον θα υπάρχει μία custom μηχανή με τον Shadow στο MotoGP στο Austin του Texas και τον Αύγουστο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Sonic Symphony World Tour θα συμπεριλάβει νέα κομμάτια με θέμα τον Shadow, τα οποία θα ερμηνεύσουν ζωντανή ορχήστρα και μπάντα. Τέλος, κυκλοφορεί και το Shadow the Hedgehog Lego set.

Το Sonic X Shadow Generations θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία και η τρίτη ταινία Sonic the Hedgehog στις 20 Δεκεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification