Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Super Mario 64 (Nintendo 64)

30 Apr 2021 18:50 #250202 by Giorgos Tsolaridis
Super Mario 64: Browser Edition Σας επιτρέπει να το παίξετε μέσω του browser σας με πληκτρολόγιο και ποντίκι ή χειριστήριο.

 Το Super Mario 64: Browser Edition  είναι ένα fanmade port  του Super Mario 64, το οποίο μπορεί να παιχτεί μέσω οποιουδήποτε browser.

 Επίσης επιτρέπει την χρήση χειριστηρίου εκτός από πληκτρολόγιο και ποντίκι. Το συγκεκριμένο  port  δεν έχει κανένα τεχνικό πρόβλημα ενώ τα γραφικά και η μουσική είναι ακριβώς τα ίδια με την αρχική έκδοση του 1996 για το Nintendo 64 και επιπλέον προσαρμόζεται αναλόγως με το μέγεθος του παραθύρου.

Μπορείτε να βρείτε το Super Mario 64: Browser Edition κάνοντας κλικ εδώ .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Aug 2021 15:03 #254150 by Stathis Moose Stathopoulos
Σφραγισμένο Super Mario 64 πωλείται για πάνω από 100.000 δολάριαΈχει αξιολόγηση σπανιότητας 9.8/10.

Ένα σφραγισμένο Super Mario 64 για Nintendo 64 πωλείται για πάνω από 100.000 δολάρια.

Το παιχνίδι είναι κλειστό και σε άριστη κατάσταση και έχει αξιολόγηση 9.8/10 από την Wata Scale. Η τρέχουσα προσφορά της δημοπρασίας ανέρχεται στα 105.000 δολάρια. Αν αυτό σας ακούγεται εξωφρενικό, τότε θυμίζουμε ότι ένα Super Mario Bros με αξιολόγηση σπανιότητας 9.6/10 πουλήθηκε για 660.000 δολάρια!

Το Super Mario 64 ήταν το κορυφαίο σε πωλήσεις παιχνίδι του Super Mario 64. Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα προς πώληση στο Internet, απλά τα σπάνια (σε "mint condition" όπως λέμε) κοστολογούνται πανάκριβα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Mar 2023 10:56 #270205 by Nikos Georgopoulos
Super Mario 64: Speedrunner κατάφερε να συλλέξει ένα ακατόρθωτο 1-UP, 27 χρόνια μετά με wall jump glitch
Ποτέ δεν είναι αργά.

Ο speedrunner PaLiX _ κατάφερε να βρει ένα 1-up mushroom στο Super Mario 64 που ήταν μέχρι πρότινος ακατόρθωτο. Όλα αυτά...27 χρόνια μετά!

Ποτέ δεν είναι αργά για να καταφέρουμε τα πάντα σε ένα video game, όσο παλιό κι αν είναι. Στο Super Mario 64 λοιπόν, το πρώτο 3D Mario που είναι γεμάτο μυστικά, υπήρχε ένα μανιτάρι στο Cool, Cool Mountain's slide, το οποίο εμφανιζόταν σε μία χιονισμένη τσουλήθρα-τούνελ και ποτέ δεν το φτάναμε.

Ο speedrunner εδώ χρησιμοποίησε μία απρόσμενη τακτική. Πήδηξε στο κενό και λίγο πριν προσγειωθεί...έκανε wall jump στο δωμάτιο όπου καταλήγει η τσουλήθρα κι έτσι δεν έχασε ενέργεια. Μετά έκανε εκατοντάδες συνεχόμενα wall jumps ακριβώς στο σημείο όπου είναι το τέλος της τσουλήθρας. Και ως διά μαγείας...ο Mario άρχισε να αιωρείται, μπήκε μέσα από τα γραφικά, στο ύψος της τσουλήθρας όπου ήταν το 1UP Mush room και το άρπαξε.Ο speedrunner χρησιμοποίησε ένα TAS (Tool Assist) για να το καταφέρει. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό μπορεί να επιτευχθεί και απευθείας από την αρχική έκδοση του Nintendo 64.

Κι όμως...ίσως αυτό ακριβώς ήταν το glitch που ήθελε να βρούμε ο Miyamoto! Η ανακάλυψη ακούγεται απλή αλλά είναι εντυπωσιακή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification