Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Selini

06 Mar 2017 13:28 #194695 by Μάνος Μαρίνος

Το Selini είναι μια καθαρά ελληνική προσπάθεια ανάπτυξης ενός 2D Puzzle Adventure. Πρόκειται για ένα project που επικεντρώνεται κυρίως στην αφήγηση μιας ιστορίας. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Το Selini αναπτύσσεται στην Unity engine και οι developers του προετοιμάζονται για μια καμπάνια χρηματοδότησης. Αναμενόμενη περίοδος κυκλοφορίας είναι μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του '18 για PC και Mac.

Διαβάστε περισσότερα στην αντίστοιχη είδηση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Oct 2022 14:54 #267148 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Selini
Selini: Πατέρας και γιος από την Ελλάδα δημιουργούν το δικό τους Metroidvania Adventure
Η καμπάνια του ξεκινάει σύντομα στο Kickstarter.

Η ιστορία του Selini μεταφέρει τους παίκτες σε έναν κατεστραμμένο και δυστοπικό κόσμο όπου και τους αφήνει να τον ανακαλύψουν μόνοι τους απλώς παρατηρώντας το περιβάλλον και τα διάφορα σημάδια που οι δημιουργοί έχουν προσθέσει με πολλή προσοχή. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κείμενο ή ομιλία σε ολόκληρο το παιχνίδι, όλη η ιστορία αφηγείται από τα περιβάλλοντα στοιχεία που βρίσκονται στο παιχνίδι. Επιπλέον, γίνεται φανερό ότι το παιχνίδι θέλει ευαισθητοποιήσει για περιβαλλοντικά, κοινωνικά και ηθικά θέματα.

Παρακολουθήστε το Kickstarter announcement trailer.Συνδυάζοντας τα αντίθετα στυλ παιχνιδιών όπως το Inside και το Hollow Knight, το SELINI αποτελεί ένα 2.5D Metroidvania Adventure το οποίο βασίζεται εξερεύνηση ενός αινιγματικού κόσμου που θα σας δοκιμάσει με σκληρούς εχθρούς.

Κάντε το παιχνίδι follow στο Kickstarter .

Προσθέστε το Selini στο Steam Wishlist σας για ενημερωθείτε όταν γίνει διαθέσιμο στην πλατφόρμα.

Το παιχνίδι προσφέρει μια αδιάκοπη φυσική ροή στους παίκτες καθώς δεν υπάρχουν λεκτικές διακοπές και cutscenes τα οποία ίσως αποσπούσαν τον παίκτη από το full experience. Τo SELINI καλεί τους παίκτες να δώσουν προσοχή στη γλώσσα του σώματος, στους συμβολισμούς, στα χρώματα καθώς και στους ήχους για να κατανοήσουν πως πρέπει να προχωρήσουν. Διαθέτει επίσης, ένα αρκετά δουλεμένο combat system με μοναδικά mechanics που δίνουν την ελευθερία στον παίκτη να αντιμετωπίσει τις ενδεχόμενες προκλήσεις με πολλαπλούς τρόπους. Το παιχνίδι αναπτύσσεται με τη μηχανή γραφικών Unity.

Η Cymban Games, η ομάδα πίσω από το SELINI αποτελείται από έναν πατέρα, τον Ανδρέα και τον γιο του που ζουν στην Αθήνα. Η ιστορία, μας γυρνά πίσω στο 2016 όταν οι δύο τους παίζανε ένα παιχνίδι στο κινητό και ο γιος ρώτησε τον μπαμπά του μια πάρα πολύ απλή ερώτηση “Γιατί παίζουμε αυτά τα παιχνίδια στο κινητό; Γιατί δεν φτιάχνουμε το δικό μας παιχνίδι;” Αυτή η πολύ απλή ερώτηση, έμελλε να αλλάξει μια για πάντα τις ζωές τους. Τους οδήγησε σε μια ατελείωτη περιπέτεια καθώς δημιουργούνε μαζί το παιχνίδι τους που ονομάζεται SELINI. Πρόσφατα στο δυναμικό της “οικογένειας” προστέθηκαν οι Θεοφάνης Γαβριηλίδης και Αλέξανδρος Γκορμπένκο οι οποίοι ασχολούνται με το κομμάτι της προώθησης του παιχνιδιού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Mar 2023 12:00 #270449 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Selini
Το ελληνικό Metroidvania Selini στο Kickstarter
Έπιασε το 100% του στόχου του και συνεχίζει.

Μετά από πολλά χρόνια ανάπτυξης, οι developers του Selini ανακοίνωσαν την έναρξη της καμπάνιας Kickstarter .

Έχουν ήδη πετύχει το 100% του στόχου τους από τις πρώτες ημέρες. Όσοι γίνετε backers θα λάβετε τουλάχιστον το «Limited Early Bird» και θα αποκτήσετε ένα αντίτυπο του παιχνιδιού με έκπτωση.

Το SELINI είναι ένα non-linear Exploration Platform που αγγίζει τη σχέση μεταξύ ανθρώπινης και τεχνητής νοημοσύνης με μη λεκτικό τρόπο. Το παιχνίδι αφορά σκοτεινά και κατεστραμμένα αντίγραφα, εναλλασσόμενη βαρύτητα, ένα παλιό διαστημόπλοιο, αντίγραφα κόσμων σε άλλους κόσμους, μυστικές φυλές και πολλά άλλα. Οι παίκτες πρέπει να πάρουν τον έλεγχο του τελευταίου αντιγράφου και να καταλάβουν τι έχει συνέβη.Στα του gameplay, θα εξερευνήσετε έναν δυστοπικό κόσμο, υπάρχουν γρίφοι, διάφορα είδη εχθρών, boss fights, θα πρέπει να επαναφέρετε σε λειτουργία εγκαταλλελειμένες μηχανές, να αναβαθμίσετε τα abilities σας και άλλα πολλά.

Ανακαλύψτε τις παραδόσεις ενός κατεστραμμένου και δυστοπικού κόσμου, απλά παρατηρώντας τα περιβάλλοντα, τα χρώματα και τη γλώσσα του σώματος. Το Selini μπορεί να παιχτεί σε οποιαδήποτε χώρα και οποιαδήποτε γλώσσα, καθώς δεν υπάρχει κείμενο ή ομιλία στο παιχνίδι. Κάνετε browsing στο user interface ερμηνεύοντας διεθνή σύμβολα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification