Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

EA Sports PGA Tour

13 Apr 2021 13:04 - 13 Apr 2021 15:45 #249334 by Danaiskaya
Η EA ανακοίνωσε παιχνίδι Golf νέας γενιάς εν ονόματι EA Sports PGA Tour .Η εταιρία δήλωσε πως το EA Sports PGA Tour, το οποίο δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τη Frostbite Engine, θα έχει πολλά από τα πιο γνωστά γήπεδα Golf στον κόσμο και θα επιτρέπει να παίξεις ενάντια στα πιο μεγάλα ονόματα του επαγγελματικού Golf. Δεν αποκάλυψε ποια γήπεδα και ονόματα θα έχει, καθώς και ούτε την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.
Η εταιρία είπε παρ’ όλα αυτά ότι είχε υπογράψει μακροπρόθεσμη συμφωνία με το PGA Tour , με αποτέλεσμα η EA να επανέρχεται στα παιχνίδια του Golf την ίδια χρονική στιγμή που η αντίζηλος της 2K υπέγραψε τη δική της μακροπρόθεσμη συμφωνία με τον Tiger Woods για το PGA Tour 2K.
Πριν από μία δεκαετία, ο Tiger Woods ήταν το πρόσωπο της επιτυχημένης σειράς PGA Tour την περίοδο που η EA ήταν το στούντιο παραγωγής και έκδοσης της. 16 παιχνίδια κυκλοφόρησαν ως Tiger Woods PGA Tour με τον ίδιο στο εξώφυλλο, μέχρι που η καριέρα του Woods άρχισε να φθίνει και η προσωπική του ζωή βρισκόταν επανειλημμένα σε δημοσιεύματα.
Μέχρι το 2011, την EA φαινόταν να έχει κουράσει ο αστέρας του Golf – αρχικά δίνοντάς του το
“ τεκμήριο αθωότητας ” για το PGA Tour 13, μέχρι που τον αντικατέστησε με τον Rory Mcllroy. Χωρίς τον Woods στο εξώφυλλο και τον τίτλο, το Rory Mcllroy PGA Tour ήταν το πρώτο και μόνο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον αντικαταστάτη του Woods ακριβώς πριν χάσει το ενδιαφέρον της η EA στη σειρά και το brand να κάνει ένα παρατεταμένο διάλειμμα – μέχρι τώρα.
“Οι EA Sports και PGA Tour έχουμε δημιουργήσει ορισμένες από τις πιο αξιομνημόνευτες εμπειρίες σε Video Games για Golf, και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να επεκτείνουμε το portfolio αθλημάτων μας με ένα καινούριο τίτλο με Golf για τις κονσόλες νέας γενιάς”, δήλωσε ο επικεφαλής των Sports της EA ,Cam Weber.
“ Η πλούσια σε οπαδούς του Golf ομάδα μας δουλεύει σκληρά για να δημιουργήσει κορυφαία γήπεδα όπως το Pebble Beach, και περιμένουμε με ενθουσιασμό να δώσουμε στους fans την ευκαιρία να αγωνιστούν σε κάποια από τα πιο εμβληματικά PGA Tour γήπεδα και να νικήσουν το FedExCup”.
Το EA Sports PGA Tour γίνεται developed στο Orlando της Florida από τo EA Tiburon, δημιουργό της σειράς Madden της EA.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί.Τι καινούριο μπορεί να ετοιμάζει η EA με ένα παλιό τίτλο;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification