Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

NBA 2K21 Arcade Edition

15 Apr 2021 10:51 #249427 by Δανάη Ντούρμα
Η δίνει στους fans έναν ακόμη τρόπο να παίξουν το NBA 2K21, με την κυκλοφορία μιας Arcade έκδοσης του παιχνιδιού στο Apple Arcade.Το περιγράφουν ως μία “ ανεπανάληπτη μπασκετική εμπειρία” με “εντυπωσιακή gameplay ανάλυση” για τα Apple κινητά.Η 2K δηλώνει πως το παιχνίδι έχει “σημαντικά αναβαθμισμένη” εικόνα, AI και animations. 
 Στη νέα έκδοση υπάρχουν αρκετά modes, όπως το Arena quick match, το οποίο είναι ένα 5v5 mode αποτελούμενο από τα πιο πρόσφατα NBA rosters της σεζόν 2020- 2021. Υπάρχει το Blacktop quick match mode το οποίο περιγράφεται ως ένα mode “γρήγορου ρυθμού” και “υπερβολών”. Παραμένει τα καθιερωμένο online multiplayer, καθώς και το MyCareer mode. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα touch controls, ή Xbox και DualShock χειριστήριο.
Το Arcade Edition είναι διαθέσιμο σε iPhone, iPad, Apple TV και MAC για συνδρομητές του Apple Arcade.

Το Arcade Edition του NBA 2K21 είναι ένα από τα 30+ επιπλέον παιχνίδια που προστέθηκαν στο Apple Arcade σε καινούριο update. Ορισμένα από αυτά είναι The Oregon Trail, Star Trek: Legends ,Cut the Rope Remastered όπως και το πολυαναμενόμενο World of Demons της Platinum. Μεταβείτε στον ιστότοπο της Apple να δείτε αναλυτικά όλες τις καινούριες προσθήκες καθώς και τις δύο νέες κατηγορίες – Timeless Classics και App Store Greats. To Apple Arcade είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που στοιχίζει $5 (4.99 ευρώ ) το μήνα,η οποία δίνει πρόσβαση σε ένα κατάλογο άνω 180 διαφορετικών τίτλων ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχουν διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής για τους τίτλους του. Ο Strauss Zelnick , επικεφαλής της Take-Two Interactive στην οποία ανήκει η 2K Sports, έχει μιλήσει στο παρελθόν για τους προβληματισμούς του όσον αφορά συνδρομητικές υπηρεσίες όπως το Apple Arcade. Ο ίδιος δηλώνει πως “ χρειάζεται να βρεις αυτή τη διασταύρωση στα επαγγελματικά μοντέλα όπου υπηρετούν επιτυχώς τον πελάτη και ταυτόχρονα όλους τους υπόλοιπους που ανήκουν στην αλυσίδα αξίας”. “Αυτό μπορεί να αποδειχθεί ακόμη πιο δύσκολο για συνδρομές σε αυτό το χώρο καθώς ο κόσμος δεν καταναλώνει τα video games όπως άλλες πιο παραδοσιακές μορφές ψυχαγωγίας”. Παράλληλα, σύμφωνα με τον Zelnick, η Take-Two επιθυμεί να “βρίσκεται όπου είναι ο πελάτης” παρά τις προσωπικές του απόψεις επί του θέματος, κάτι το οποίο εξηγεί γιατί το NBA 2K21 έρχεται στο Apple Arcade. Το NBA 2K21 Arcade Edition κυκλοφορεί στο Apple Arcade.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification