Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Fortnite

23 Apr 2021 23:24 #249911 by Γιώργος Τσάκωνας
Η Epic Games δημοσίευσε το πρώτο επίσημο κλιπ για το πολυαναμενόμενο skin του Neymar Jr για το Fortnite.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Epic Games στο Twitter , το skin θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου. Αυτή η ημερομηνία ταυτίζεται με αυτήν που είχε προέλθει από την διαρροή κάποιων dataminers πριν μερικές εβδομάδες. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Paris Saint-Germain Neymar Jr θεωρείται από πολλούς ένας από τους κορυφαίους του κόσμου και έτσι η κοινότητα του παιχνιδιού ανυπομονεί για την κυκλοφορία του skin.

Το πως θα δείχνει ο Neymar Jr στο Fortnite δεν είναι ακόμα γνωστό, με τους περισσότερους να περιμένουν κάτι παρόμοιο με τα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά skins του παιχνιδιού. Το skin του Neymar δεν είναι όμως το μοναδικό το οποίο περιμένουν οι fans του Fortnite, καθώς ένα καινούριο skin με τον Batman πρόκειται επίσης να κυκλοφορήσει στο κοντινό μέλλον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Apr 2021 00:50 - 25 Apr 2021 00:55 #249939 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Αν συνεχίσουν έτσι θα μας κάνουν να ασχοληθούμε με το game για τα καλα. Ειδικά το skin με τον Batman πιστεύω θα είναι πολύ καλό ειδικά σε όσους αρέσει ο συγκεκριμένος υπερηρωας. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Apr 2021 01:27 #249974 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fortnite
Ο πρώτος χάρτης του Fortnite έγινε πλέον skin Τον φοράτε και θυμάστε τα παλιά!
 Η Epic Games αποφάσισε να μετατρέψει τον πρώτο χάρτη του Fortnite σε outfit, το οποίο μπορείτε να φορέσετε στον χαρακτήρα σας.

 Το πρώτο νησί του παιχνιδιού είναι πλέον suit. Το συγκεκριμένο skin ονομάζεται "Eco" και έχει την μικρή λίμνη στο στήθος, σήμα κατατεθέν του πρώτου χάρτη. Μπορείτε επίσης να διακρίνετε και διάφορες άλλες περιοχές. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Άτλαντα από την ελληνική μυθολογία να κρατάει την Γη, αλλά στην περίπτωση της Epic Games, μάλλον ο Άτλας είναι...από τα Lidl.

 Μαζί με το skin θα αποκτήσετε και ένα backpack με την υδρόγειο, το οποίο περιστρέφεται μαζί με ένα ενεργό ηφαίστειο. Επιπλέον, θα αποκτήσετε και ένα pickaxe με στυλ που θυμίζει το σπαθί από το γιγάντιο Mecha του Fortnite, με Kaiju skull. Ο Eco σχεδιάστηκε από τον community creator nollobandz, ο οποίος είχε φτιάξει παλιότερα και το Dark Rex skin.
 Άραγε θα δούμε στο μέλλον και άλλον χάρτη του Fortnite σε skin;

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Apr 2021 13:02 #250000 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fortnite
O Neymar Jr στο Fortnite Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του skin.

 Η Epic Games  δημοσίευσε το πρώτο επίσημο κλιπ  για το πολυαναμενόμενο skin του Neymar Jr για το Fortnite.

 Σύμφωνα με την ανάρτηση της Epic Games στο Twitter, το skin θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου. Αυτή η ημερομηνία ταυτίζεται με αυτήν που είχε προέλθει από την διαρροή κάποιων dataminers πριν μερικές εβδομάδες. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Paris Saint-Germain Neymar Jr θεωρείται από πολλούς ένας από τους κορυφαίους του κόσμου και έτσι η κοινότητα του παιχνιδιού ανυπομονεί για την κυκλοφορία του skin.

 Το πως θα δείχνει ο Neymar Jr στο Fortnite δεν είναι ακόμα γνωστό, με τους περισσότερους να περιμένουν κάτι παρόμοιο με τα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά skins του παιχνιδιού. Το skin του Neymar δεν είναι όμως το μοναδικό το οποίο περιμένουν οι fans του Fortnite, καθώς ένα καινούριο skin με τον Batman πρόκειται επίσης να κυκλοφορήσει στο κοντινό μέλλον.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Apr 2021 13:12 #250001 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fortnite
Το Fortnite είχε τους περισσότερους ενεργούς παίκτες στα PlayStation και Xbox μέσα στον Μάρτιο Ξεπερνώντας τα Call of Duty.

 Τα τελευταία δεδομένα του NPD δείχνουν ότι το δημοφιλές Battle Royale της Epic Games, το Fortnite, είχε τους περισσότερους ενεργούς χρήστες μέσα στις PlayStation και Xbox κονσόλες μέσα στον Μάρτιο.

 Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα που δημοσιεύθηκε από τον αναλυτή Mat Piscatella του NPD, το Fortnite βρισκόταν στην κορυφή της λίστας τόσο στο PlayStation, όσο και στο Xbox:  Το Call of Duty: Modern Warfare βρέθηκε δεύτερο και στις δύο κονσόλες, ενώ τα GTA V, Minecraft και Call of Duty: Black Ops Cold War συμπλήρωναν την αρχική πεντάδα τόσο του PlayStation όσο και του Xbox. Η έκπληξη της λίστας ήταν ότι το Call of Duty: Warzone δεν φάνηκε πουθενά. Ίσως τα δεδομένα του Warzone, όσον αφορά τον αριθμό των παικτών, να έχουν συμπτυχθεί με αυτά των Call of Duty: Modern Warfare και Call of Duty: Black Ops Cold War.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 May 2021 13:58 #250412 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fortnite
Οι περισσότεροι παίκτες Fortnite παίζουν σε PS4 και PS5 Η νομική διαμάχη μεταξύ Epic Games και Apple φέρνει στο φως τα νούμερα.

 Έγγραφα που αφορούν την νομική διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ της Apple και  Epic Games  αποκαλύπτουν πως το PlayStation είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα του Fortnite.

 Δικαστικά έγγραφα τα οποία παρατέθηκαν πριν τη νομική διαμάχη, αποκαλύπτουν πως μέσω του PlayStation 4 δημιουργήθηκαν 46.8% των συνολικών εσόδων του Fortnite την περίοδο μεταξύ του Μαρτίου του 2018 μέχρι τον Ιούλιο του 2020, σχεδόν το μισό της συνολικής του ροής εσόδων.Αντίθετα, το Xbox One ήταν δεύτερη σε σειρά με 27.5%, αποδεικνύοντας πως η πλατφόρμα νέας γενιάς της Sony όντως μάζεψε τους παίχτες και τα χρήματα στην ακμή της δημοτικότητας του Fortnite. Το 2019 το Fortnite συγκέντρωσε 1.8 δισεκατομμύρια δολάρια για την Epic Games, γνωρίζοντας πως μεγάλο κομμάτι οφείλεται στο Playstation μας δίνει να καταλάβουμε το γιατί οι Epic Games και Sony έχουν συνάψει τόσο φιλικές σχέσεις τους τελευταίους μήνες.
 

 Η iOS ακολουθεί αρκετά χαμηλά με συνολικά 7% να έρχεται από την Apple, κάτι το οποίο θα αποτελέσει σημαντικό νούμερο στη δικαστική διαμάχη μεταξύ Apple και Epic Games. Ο συγκεκριμένος αριθμός πιθανόν να είναι ακόμη μικρότερος τους τελευταίους μήνες και σημαντικό ρόλο έπαιξε η αφαίρεση του Fortnite από το App Store καθώς η Epic Games προσπάθησε να αποφύγει την 30% αμοιβή της Apple. Πρόσφατα είδαμε τις προσπάθειες της Apple να προσθέσει και την Valve στον ίδιο νομικό χαμό που βρίσκεται με την Epic.

 Όλη αυτή η διαμάχη καταλήγει στο γεγονός ότι η Epic Games επιμένει πως η Apple έχει μονοπώλιο στη κατανομή των smartphones και η εταιρία εφαρμόζει άδικες επιχειρηματικές μεθόδους στην iOS πλατφόρμα, όπως το να χρεώνει με παράλογα ποσά της εταιρίες ανάπτυξης οι οποίες έχουν έσοδα μέσω των κυκλοφοριών τους στο Apps Store.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 May 2021 13:00 - 06 May 2021 13:03 #250517 by Κώστας Λύκος
Replied by Κώστας Λύκος on topic Fortnite
Διέρρευσαν νεα skins για το Fortnite

Samus, Naruto, The Rock και ένας νέος χαρακτήρας Star Wars. 
 
 

Στο πλαίσιο της δικαστικής υπόθεσης Epic vs. Apple, έχουν αποκαλυφθεί έγγραφα που μπορεί να περιέχουν στοιχεία για το τι θα έρθει στο Fortnite στο μέλλον, και αυτό περιλαμβάνει πολλά νέα skins.Το νέο έγγραφο, που ανέβασε το The Verge, δείχνει ότι ένας αριθμός πραγματικών και φανταστικών χαρακτήρων θα μπορούσε να πάρει skins για το Fortnite στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένης της Samus Aran από τη σειρά Metroid της Nintendo, καθώς και της Katniss Everdeen από το The Hunger Games (το οποίο από μόνο του είναι ένα franchise για πραγματικό battle royale μέχρι θανάτου), της Νύφης από τη σειρά Kill Bill του Quentin Tarantino και του John McClane από το Die Hard, μεταξύ άλλων.

Μπορείτε να δείτε μια λίστα με αυτά τα πρόσωπα και τους χαρακτήρες παρακάτω, αλλά να έχετε υπόψη σας ότι οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από ένα έγγραφο που πιθανώς δεν προοριζόταν να δημοσιοποιηθεί, οπότε ορισμένες ή όλες οι πληροφορίες μπορεί να είναι ξεπερασμένες ή ανακριβείς. Με αυτή την επιφύλαξη, αυτά είναι τα πραγματικά πρόσωπα και οι φανταστικοί χαρακτήρες που αναφέρονται στο έγγραφο και θα μπορούσαν να πάρουν skin:

Samus Aran
Naruto
Katniss Everdeen
The Bride
Batman Looper
Snake Plissken
John McClane
Ariana Grande
Lady Gaga
LeBron James
The Rock

Το skin Samus, συγκεκριμένα, εμφανίστηκε σε μια διαφάνεια μαζί με τον Master Chief και τον Kratos από το God of War, οι οποίοι είχαν προστεθεί στο Fortnite ως skins.Το έγγραφο προβάλλει επίσης ένα νέο event για τη λειτουργία Party Royale που δεν είναι μάχιμη. Αναφέρεται μια λειτουργία μπάσκετ τύπου arcade, που περιλαμβάνει λειτουργίες 1v1, 2v2, 3v3 και 4v4. Οι παίκτες μπορούν να σουτάρουν, να κλέψουν και να καρφώσουν σε αυτό το μίνι-παιχνίδι που διαδραματίζεται σε ένα υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ.Ένα event με την ονομασία Downtown Dunk θα μπορούσε να είναι μέρος αυτού του νέου παιχνιδιού μπάσκετ, με τη συμμετοχή του Zion Williamson και του LeBron James με κάποια ιδιότητα. Αυτό το event θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια ποικιλία περιεχομένου με θέμα το μπάσκετ, όπως emotes και πανό ομάδων.

Επιπλέον, το έγγραφο αναφέρει ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν "πάρτι παρακολούθησης" για πράγματα όπως πλήρη παιχνίδια και συνεντεύξεις παικτών.Λέει επίσης ότι θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο είδος εμπειρίας οπαδών των τελικών του NBA στη λειτουργία Party Royale, η οποία ακούγεται σαν ένα είδος σύνδεσης με το τουρνουά των τελικών του NBA στον πραγματικό κόσμο.Η δίκη της Epic εναντίον της Apple συνεχίζεται τώρα και θα λαμβάνει χώρα από Δευτέρα έως Πέμπτη κάθε μέρα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες πριν ο δικαστής λάβει την απόφασή του. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την υπόθεση ζωντανά στο διαδίκτυο .Η υπόθεση ξεκίνησε χαοτικά, καθώς στην αρχή της δίκης το διαδικτυακό κοινό πλημμύρισε φωνάζοντας «free Fortnite». Αναμένουμε ένα δούμε πως θα καταλήξει.

Τα skins για το Fortnite όμως συνεχίζουν καθώς οι οπαδοί του Star Wars γιορτάζουν την 4η Μαΐου ως ανεπίσημη γιορτή εδώ και πολλά χρόνια και την επόμενη εβδομάδα, το Fortnite φιλοξένησε και πάλι μια δική του γιορτή για την 4η Μαΐου. Οι λεπτομέρειες έχουν απλώς διαρρεύσει προς το παρόν, ωστόσο, οπότε υπάρχουν ακόμα περισσότερα να μάθουμε τις επόμενες ημέρες.Σύμφωνα με τον dataminer SpringySway, ένας νέος χαρακτήρας του Star Wars θα κάνει το ντεμπούτο του για τον Πόλεμο των Άστρων. Το skin δεν μπορεί ακόμα να φανεί στα αρχεία του παιχνιδιού, αλλά υπάρχουν αναφορές σε αυτό, συμπεριλαμβανομένης μιας εικόνας teaser με σιλουέτα που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Ενώ μοιάζει κάπως με κάποιο Stormtrooper, δεν ταιριάζει απόλυτα με καμία γνωστή απεικόνιση των θωρακισμένων κακοποιών μέχρι σήμερα.

Το μυστήριο γύρω από την ταυτότητα του χαρακτήρα έχει κάνει μερικούς θαυμαστές να υποθέτουν ότι σχετίζεται με το The Bad Batch, μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων της Disney+ που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα αργότερα φέτος. Το The Bad Batch επικεντρώνεται στους επίλεκτους και πειραματικούς Clonetroopers, γνωστούς με το ίδιο όνομα, καθώς βρίσκουν το δρόμο τους σε έναν νέο κόσμο. Η ιστορία θα διαδραματίζεται σε μια περίοδο αμέσως μετά το "The Clone Wars", οπότε θεωρείται συνέχεια της μακροχρόνιας σειράς της LucasFilms στο Cartoon Network, η οποία τελικά ολοκληρώθηκε στις 4 Μαΐου 2020.

Είναι λογικό ότι η Disney θα χρησιμοποιήσει την Ημέρα του Πολέμου των Άστρων για να ανακοινώσει νέες πρεμιέρες και έργα για το αγαπημένο της franchise, οπότε ένα skin του Fortnite που θα γιορτάζει μία από τις επόμενες μεγάλες σειρές της μοιάζει με ένα σίγουρο στοίχημα. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το πόσο θα κοστίζει ή αν μπορεί να κερδηθεί μέσω προκλήσεων με θέμα το γεγονός. Στο παρελθόν, τα περισσότερα skin Star Wars ήταν διαθέσιμα για αγορά, αν και το Battle Pass της Season 5 ξεκλείδωσε το skin The Mandolorian στην πρώτη βαθμίδα. Σύντομα θα πρέπει να γνωρίζουμε περισσότερα για αυτόν τον επόμενο χαρακτήρα.Εν τω μεταξύ, αν ψάχνετε για άλλα διάσημα πρόσωπα στο Fortnite, μην παραλείψετε τις πρόσφατες προσθήκες του Neymar Jr. και της Aloy του Horizon.

Εγώ πάντως περιμένω το skin του Naruto με ανυπομονησία.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 May 2021 13:09 #250690 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fortnite
Fortnite: Τα Tactical Shotgun και Infantry Rifle επιστρέφουν Το σημερινό hotfix εισάγει ξανά δύο αγαπημένα όπλα του community μαζί με αυξημένα drop rates.

 Η τρέχουσα εβδομάδα δεν είχε μεγάλες αλλαγές στο Fortnite. Το σημερινό hotfix παρόλα αυτά θα φέρει την επιστροφή των Infantry Rifle και Tactical Shotgun, δύο αγαπημένα όπλα του community, μαζί με μία μικρή λίστα από fixes.

 Το Tactical Shotgun είχε εισαχθεί προηγουμένως στην Fortnite Season 5, ενώ το Infantry Rifle λείπει από την αρχή της Chapter 2, κάτι που σημαίνει ότι έχει περάσει ένας χρόνος απουσίας του. Για τους παίκτες που μπήκαν στον κόσμο του Fortnite για πρώτη φορά μετά την έναρξη της Chapter 2 το σημερινό hotfix θα αποτελέσει την γνωριμία τους με ένα από τα πολυαγαπημένα όπλα των παικτών το οποίο δεν έχουν δοκιμάσει.

 Μαζί με τα δύο όπλα η Epic Games δήλωσε ότι διπλασιάζει τις πιθανότητες να βρείτε crafting parts στο floor loot. Ταυτόχρονα, τα mechanical parts έχουν επίσης 50% μεγαλύτερο drop rate από τα οχήματα. Η Epic Games εξήγησε ότι τα αυξημένα drop rates στα Bunker Chests και τα Supply Drops θα ευνοήσουν τα Classic όπλα.

 Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τις αλλαγές του hotfix:

 -Επιστροφή των Tactical Shotgun και Infantry Rifle.
-Διπλάσιες πιθανότητες για Crafting Parts στο floor loot.
-Τo drop rate των Mech Parts από οχήματα αυξάνεται κατά 50%.
-Βελτιωμένες πιθανότητες να βρείτε fish spots, Supply Drops και Bunker Chests.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 May 2021 13:34 #250698 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fortnite
Τα σχέδια του Fortnite περιελάμβαναν συναυλία της Lady Gaga, The Rock και cross -over με Metroid H Epic Games είχε ή έχει μεγάλα σχέδια για το Fortnite.
 Έγγραφα του Ιουνίου του 2020 αποκάλυψαν πως η  Epic Games  είχε κάποια ενδιαφέροντα σχέδια για τους παίχτες του Fortnite.

 Συναυλίες με μεγάλα ονόματα και προσθήκη του Dwayne “The Rock” Johnson στο παιχνίδι ως μέρος του Icon Series. Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο The Rock ήταν να έρθει στο Fortnite κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου αυτού του χρόνου το οποίο έληξε τον Μάρτιο. Αυτό δεν αποκλείει την εμφάνιση του ηθοποιού αργότερα.Τον Ιούνιο του 2020, οι συναυλίες στο παιχνίδι είχαν σκοπό να περιλαμβάνουν τον J Balvin τον Σεπτέμβρη, την Ariana Grande τον Οκτώβρη και αργότερα τον Δεκέμβρη την Lady Gaga. Στην πραγματικότητα, η συναυλία του J. Balvin πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβρη.


 Δεν είναι γνωστό αν οι συναυλίες των Lady Gaga και Ariana Grande είναι ακόμη στο πρόγραμμα, αλλά στην συγκεκριμένη στιγμή η Lady Gaga είναι απασχολημένη με την ταινία της στη Ρώμη. Τα έγγραφα επίσης αναφέρθηκαν σε skins του NBA και του Lebron James τα οποία είναι ακόμη στο πρόγραμμα αλλά και σε πιθανό cross- over με το Metroid. Θα βλέπαμε την προσθήκη της Samus στο Fortnite όπως έγινε και με τον Kratos, την Aloy και τον Master Chief.
 Δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν αν ο χαρακτήρας της Nintendo θα έρθει στο παιχνίδι, αλλά το αρχικό πλάνο ήταν η κυκλοφορία της Samus ως μέρος της πλέον ολοκληρωμένης bounty hunter σεζόν. Μερικοί ακόμη χαρακτήρες που πιθανόν να γινόντουσαν κομμάτι της bounty σεζόν ήταν ο Snake Plissken από την ταινία Escape from LA, την Katniss Everdeen από τα Hunger Games, την The Bride από το Kill Bill και πολλούς άλλους. Αυτές είναι οι πιο πρόσφατες πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της νομικής διαμάχης μεταξύ της Apple και της Epic Games.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 May 2021 13:46 #250701 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fortnite
Το Fortnite σχεδίαζε μπάσκετ και Survival simulator modes Mini -game μπάσκετ και Open- World Survival Simulator βρίσκονται υπό ανάπτυξη. 

 Η δικαστική διαμάχη μεταξύ Apple και Epic Games αποκαλύπτει ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

 Σχέδια για NBA tie- in mode συμπεριλαμβανομένου και Lebron James skin, έχουν έρθει στο φως κατά τη δίκη. Τα συγκεκριμένα πλάνα αναφέρονται σε  εσωτερικές αναφορές του Ιουνίου του 2020  και διαρροές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ολοκλήρωσής τους. Τα σχέδια αυτά μιλούν για λανσάρισμα πρωτότυπου Arcade mini-game μπάσκετ από την Epic Games μέσα στο no-combat Party Royale mode του Fortnite, με gameplay ντριμπλαρίσματος και βολών, συν πιθανές εκδοχές 1v1, 2v2, 3v3 και 4v4.

 Δεν υπάρχουν mini-games τέτοιου τύπου αυτή την στιγμή διαθέσιμα στο συγκεκριμένο mode. Όλα αυτά είχαν σκοπό να λανσαριστούν τον προηγούμενο Οκτώβρη αλλά σύμφωνα με δεδομένα που διέρρευσαν έχουν καθυστερήσει. Άλλο ένα πιο στιβαρό mode βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Πρόκειται για ένα Open - world simulation  Sandbox  και τα αρχεία του βρίσκονται μέσα στον κώδικα του Fortnite χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες για τη δημόσια κυκλοφορία του.

 Έγγραφα της Epic Games προσέφεραν τις πρώτες πληροφορίες για τα σχέδια που αφορούν την συνδρομή στο Fortnite Crew, κάτι που ήρθε αρχικά τον Δεκέμβρη του προηγούμενου έτους αν και είχε προγραμματιστεί για τον Αύγουστο. Μια άλλη μορφή του ονομάστηκε The Club και φαίνεται να περιελάμβανε πρόσβαση σε χώρο μόνο για μέλη. Πριν χαλάσουν οι σχέσεις μεταξύ των Epic Games και Apple αιωρούνταν ιδέες για ένα Apple TV/Music και Club bundle. Αυτή η εκδοχή της συνδρομής περιελάμβανε skins που εξελίσσονταν κατά τη διάρκεια του χρόνου, όσους περισσότερους μήνες παραμένατε συνδρομητές και cosmetics τα οποία θα γινόντουσαν διαθέσιμα σε μη συνδρομητές ένα μήνα αργότερα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification