Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Deadpool

More
09 Jun 2013 20:41 #125555 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Αν είναι "σωστό" και στο gameplay -το feeling του χαρακτήρα το έχουν πιάσει πάντως- ίσως γίνει ένα από τα καλύτερα comic games

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jun 2013 23:06 #125575 by Κώστας Λάβαρης
Deadpool σε αυτό που είναι πολύ καλός. Στο να είναι ο εαυτός του. :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
09 Jun 2013 23:11 #125578 by Βασίλης Καμακάρης
Η αλήθεια είναι το ψηλό φοβάμαι διότι δεν φημίζεστε η Activition για τα games με ήρωες της Marvel δεν το κατείχε στο έπακρον.

More
10 Jun 2013 01:25 #125584 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

SirLvr wrote: Deadpool σε αυτό που είναι πολύ καλός. Στο να είναι ο εαυτός του. :P

Ωραίος ο deadpool! Κάπως έτσι θα αντιδρούσα και εγώ (αν ήμουν ο deadpool) :D

More
25 Jun 2013 23:09 #126728 by Νικολής Ασημάκης
[youtube:q5u1bpjh]
[/youtube:q5u1bpjh]

*σαλάκι*

More
26 Jun 2013 00:34 #126735 by Vagelis Azariadis
Replied by Vagelis Azariadis on topic Deadpool
Ανυπομονώ!!!!!!!

More
26 Jun 2013 11:59 #126771 by Κώστας Λάβαρης
Έχοντας δοκιμάσει τις πρώτες ώρες του παιχνιδιού, έχω σχηματίσει μια άποψη για αυτό. Η αλήθεια είναι πως σε γενικές γραμμές το παιχνίδι είναι μέτριο. Τα γραφικά δεν είναι πολύ καλά και με απογοήτευσαν. Ωστόσο την παρτίδα σώζει φυσικά ο πρωταγωνιστής Deadpool! Με επικές ατάκες και αρκετή δόση καφρίλας μπορεί να σας ψυχαγωγήσει και να σας κάνει να λιώσετε στα γέλια. Υποκειμενικά κρίνοντάς το, μου άρεσε και το συνιστώ σε όσους είναι fans του Deadpool αλλά και σε όσους αρέσει να απολαμβάνουν κάφρικα παιχνίδια όπως είναι το συγκεκριμένο ή το Saints Row.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
26 Jun 2013 13:06 #126777 by Νικολής Ασημάκης
Προσωπικά τα γραφικά δεν με νοιάζουν και φαινόταν και από τα trailer πως δεν ήταν και η επιτομή της τεχνολογίας. Επίσης περιμένω το παιχνίδι να είναι γραμμικό με πολύ πιστολίδι. Θα το έπαιρνα για το σενάριο, το οποίο περιμένω να είναι άπειρη καφρίλα και οτινανισμός από πλευράς του Deadpool. Αυτό, απ'ότι λες, το πετυχαίνει και με το παραπάνω, άρα χαίρομαι.

More
28 Jun 2013 13:27 #126948 by Κώστας Λάβαρης
Για το σενάριο μην ανησυχείς καθόλου. Δεν το ακολουθεί καν. :P Οι ατάκες είναι επικές. Και συμφωνώ με σένα Νικολή. Ότι τα γραφικά δεν θα ενδιαφέρουν κανέναν.. Ωστόσο ένα αρνητικό είναι πως το campaign είναι λίγο μικρό. Δηλαδή εγώ σε 6 ώρες το τερμάτισα.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
28 Jun 2013 14:04 #126959 by Βαγγέλης Κώτσελας
πολυ καλο παιχνιδι