Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PUBG (PlayerUnknown's Battlegrounds)

28 Nov 2023 23:05 #273695 by Nikos Georgopoulos
Project Black Budget: Extraction Shooter, spin-off του PUBG
Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Η Krafton ανακοίνωσε στους επενδυτές της ότι η επόμενη κυκλοφορία της PUBG Studios είναι το Project Black Budget, το οποίο θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

Πρόκειται για ένα Extraction Shooter της κατηγορίας PvPvE, όπου οι παίκτες κάνουν extract τα items που βρίσκουν και τα κρατούν μόνιμα. Γνωστά παραδείγματα της κατηγορίας είναι τα Escape From Tarkov, Hunt: Showdown και το DMZ mode του Call of Duty: Warzone.Το PUBG ήταν ίσως η πρώτη κυκλοφορία που έκανε γνωστή την κατηγορία του Battle Royale το 2017 και παραμένει στην κορυφή της μαζί με τα Fortnite, Apex Legends, and Warzone.

Περισσότερες πληροφορίες για το Project Black Budget θα αποκαλυφθούν πιθανότατα μέσα στους επόμενους μήνες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jan 2024 10:17 #274856 by Nikos Georgopoulos
Μήνυση κατά της εταιρείας ανάπτυξης του PUBG για σεξουαλική επίθεση σε εργαζόμενη
Σε εταιρικό πάρτι.

Η εταιρεία ανάπτυξης Krafton δέχτηκε μήνυση από πρώην εργαζόμενη για σεξουαλική επίθεση στο χώρο εργασίας. Όταν ανέφερε το θέμα στην εταιρεία τότε απολύθηκε και συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάστεις της εταιρείας στο Los Angeles.

Η 31χρονη αναφέρει πήγε σε εταιρικό πάρτυ μετά τα The Game Awards, τον Δεκέμβριο του 2022 και ότι στο πάρτι αυτό ο Kevin Kimball, επικεφαλής του τμήματος στρατηγικής, της την έπεσε. Παρότι αυτή εργαζόταν στην Krafton για 2 χρόνια, ήταν ένα "υπόδειγμα εργαζόμενης με άριστες αξιολογήσεις", ωστόσο απολύθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2023, δύο μήνες μετά το συμβάν του πάρτι, που έγινε στις 8 Δεκεμβρίου. Η Krafton αγνόησε τα παράπονά της και δεν διερεύνησε τους ισχυρισμούς ενάντια στον Kimball.

«Αυτοί οι κατηγορούμενοι είχαν το δικαίωμα, το καθήκον, την ικανότητα και την εξουσία να προστατεύσουν τον ενάγοντα (και όλες τις γυναίκες) από σεξουαλική παρενόχληση, σεξουαλική επίθεση και πίεση που τροφοδοτούσε το αλκοόλ, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν έγινε για να αντιμετωπιστεί η σεξουαλική επίθεση του Kimball στην ενάγουσα», αναφέρει η αγωγή. «Όχι μόνο η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει οικονομική δυσπραγία «να την αφήσει χωρίς εισόδημα και άνεργη από την εργασία πλήρους απασχόλησης από τότε που απολύθηκε ξαφνικά», αλλά λέει ότι έχει βιώσει «σοβαρή συναισθηματική δυσφορία», συμπεριλαμβανομένου «μεγάλου φόβου, ντροπής, συνεχούς ανησυχίας, και αμηχανίας».

Μένει πλέον να δούμε αν η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια ή αν θα γίνει εξωδικαστικός συμβιβασμός. Πάντως ο Kevin Kimball σταμάτησε να εργάζεται στην Krafton τον Σεπτέμβριο του 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Mar 2024 09:49 #275295 by Nikos Georgopoulos
PUBG update: Περιβάλλον που καταστρέφεται και Unreal Engine 5
Μέσα στο 2024.

Η Krafton αναπτύσσει ένα νέο update για το PUBG, με το οποίο θα κάνει μετάβαση σε Unreal Engine 5 και θα προσθέσει στο Battle Royale περιβάλλοντα που καταστρέφονται.

Η ανακοίνωση έγινε σε blog post , όπου αναφέρεται το roadmap. Η Krafton θα δώσει στους παίκτες την δυνατότητα να «καταστρέφουν στρατηγικά ορισμένα τμήματα κτιρίων» και θα προσθέσει ένα «νέο επίπεδο στρατηγικής και τακτικής». Άλλα FPS, όπως το Battlefield, έχουν περιβάλλοντα που καταστρέφονται εδώ και χρόνια. Το ίδιο ισχύει και στο Fortnite, όσον αφορά στα Battle Royale. Ωστόσο, το Call of Duty: Warzone δεν το προσφέρει αυτό.

Στο PUBG, η Krafton είπε ότι τα επερχόμενα στοιχεία καταστροφής περιβάλλοντος «αναμένεται να προσθέσουν δυναμισμό στο παιχνίδι και να δημιουργήσουν απρόβλεπτες καταστάσεις, απαιτώντας από τους παίκτες να αλλάζουν τις στρατηγικές τους με ευελιξία ανάλογα με τις περιστάσεις».Ορισμένες από τις νέες δυνατότητες καταστροφής του περιβάλλοντος θα κυκλοφορήσουν σε ένα update που θα έρθει τον Απρίλιο, με περαιτέρω ενημερώσεις και βελτιώσεις στο σύστημα με την πάροδο του χρόνου. H Krafton σημείωσε επίσης ότι τα περιβάλλοντα που καταστρέφονται είναι υπό συζήτηση, επομένως αυτό ακούγεται σαν ένα χαρακτηριστικό που εξετάζει η Krafton, αλλά μπορεί να μην είναι κυκλοφορήσει απαραίτητα.

Unreal Engine 5
Η σίγουρη μεγάλη αλλαγή είναι η μετάβαση στην Unreal Engine 5, κάτι που θα γίνει μέσα στο 2024. Πέρα από αυτό, η Krafton είπε ότι "θέτει τις βάσεις" για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες για το PUBG. "Αυτή η φιλόδοξη πρωτοβουλία στοχεύει να ενδυναμώσει τους παίκτες μας με τα εργαλεία για να δημιουργήσουν και να αλληλεπιδράσουν με το δικό τους περιεχόμενο, προωθώντας ένα ζωντανό οικοσύστημα με γνώμονα τους δημιουργούς». Η Krafton πρόσθεσε ότι έτσι θα κρατήσει το PUBG ζωντανό, δηλαδή μέσω καινοτόμων δημιουργιών από το community.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification