Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Death Stranding 2

29 Dec 2022 23:15 #268557 by Nikos Georgopoulos
Death Stranding 2: Περίοδος κυκλοφορίας
Σύμφωνα με το προφίλ ενός γραφίστα.

Ο lead artist των χαρακτήρων του Death Stranding 2, Frank Aliberti, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο ArtStation , σύμφωνα με την οποία αποκαλύπτεται...η περίοδος κυκλοφορίας του Death Stranding 2.

Με τα σημερινά δεδομένα λοιπόν, ο Aliberti σημειώνει ότι το Death Stranding 2 θα κυκλοφορήσει το 2024. Όταν αυτό έγινε αντιληπτό στο ResetEra Forum , τότε ο artist αφαίρεσε την σημείωση αναγραφής της χρονιάς από το προφίλ του.Το Death Stranding 2 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το 2024 για PC, PS και Xbox.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2023 10:16 #269718 by Nikos Georgopoulos
Death Stranding 2: Αν η Elle Fanning παραιτούνταν τότε ο Hideo Kojima θα ξαναέγραφε το σενάριο
Καθώς έχει σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Ο Hideo Kojima δημιούργησε τον χαρακτήρα της Elle Fanning έχοντας εκείνη στο μυαλό του.

Ο Ιάπωνας game designer έχει συχνά μια μοναδική προσέγγιση για να δημιουργήσει κάτι νέο. Στην περίπτωση του Death Stranding 2, ο Kojima αποκάλυψε ότι δημιούργησε τον χαρακτήρα της Elle Fanning ειδικά με την ηθοποιό στο μυαλό του. Ο Kojima, μίλησε στο podcast του Brain Structure μαζί με τον Geoff Keighley και την Elle Fanning. Ήταν πάντα θαυμαστής της δουλειάς της ως ηθοποιού και ήθελε να συνεργαστεί μαζί της πολύ πριν ανεξαρτητοποιηθεί από την Konami. Όσον αφορά στη δουλειά στο Death Stranding 2, ο Kojima εξηγεί ότι η Elle ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του και αργότερα την προσέγγισε, θέλοντας να χρησιμοποιήσει "τα ταλέντα και τη γοητεία της Elle, για να δημιουργήσει έναν χαρακτήρα που δε μοιάζει με κανέναν άλλο". Όσο για το ρόλο της Elle συγκεκριμένα, ο Kojima εξηγεί ότι δεν μπορεί να μοιραστεί πολλά, αλλά εξηγεί ότι οι δυο τους "δημιούργησαν τον χαρακτήρα μαζί", χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία. "Παρόλο που έχω δημιουργήσει ολόκληρο τον χαρακτήρα και το σενάριο έχει τελειώσει, θα πάρω τις παρατηρήσεις που κάνω για την Elle και θα ενσωματώσω αυτά τα χαρακτηριστικά". 

Στη συνέχεια, ο Kojima εξηγεί τις ανησυχίες του για το ενδεχόμενο η Elle να απέρριπτε το ρόλο. "Είναι ένας πολύ, πολύ σημαντικός χαρακτήρας και ναι, δημιούργησα τον χαρακτήρα με την Elle στο μυαλό μου. Οπότε, ανησυχούσα για το αν θα έλεγε όχι". Έχοντας φτιάξει το σενάριο και αυτόν τον μυστηριώδη χαρακτήρα γύρω από την Elle ως άτομο και τον τρόπο που ενεργεί, ο Kojima είχε όντως ανησυχίες, ενώ αργότερα μοιράστηκε ότι "θα έπρεπε να πετάξω τις σκηνές που είχα γράψει, αφού παίζει σημαντικό ρόλο". Ο χαρακτήρας της Elle Fanning στο Death Stranding 2 παραμένει σχετικά μυστηριώδης προς το παρόν, με ελάχιστα πράγματα να έχουν αποκαλυφθεί γι' αυτήν. Το Death Stranding 2 δεν έχει επίσης ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Το Death Stranding 2 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το 2024 για PS5.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification