Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory

More
21 Jul 2020 17:26 #236827 by Gastone
Gastone created the topic: Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory
Μετά την μεγάλης επιτυχία της σειράς Splinter Cell, το 2005 φτάνει στα χέρια μας το τρίτο μέρος της, το Chaos Theory. Αρκετά βελτιωμένο σε όλους τους τομείς, ίσως αποτελεί το κορυφαίο Splinter Cell που έχει κυκλοφορήσει. Πολλές νέες λειτουργίες, εξαιρετική ιστορία, απίστευτο gameplay. Ο Sam Fisher αναλαμβάνει να μην φτάσουν κάποιες σημαντικές πληροφορίες σε λάθος χέρια, καθοδηγούμενος και πάλι από τον Lambert. Η ιστορία ξεκινά στο Περού, ενώ μετέπειτα θα προστεθούν κι άλλες τοποθεσίες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2020 19:11 #237043 by Gastone
Gastone replied the topic: Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory
Διαβάστε το αφιέρωμα στο Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos TheoryΤο 2005 κυκλοφόρησε από την Ubisoft το Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory. Νέες προσθήκες, όπως το ποσοστό ολοκλήρωσης κάθε αποστολής, οι δευτερεύουσες αποστολές, η δυνατότητα επιλογής loadout, αλλά και τα ανανεωμένα γραφικά, ενώθηκαν για να μας δώσουν πιθανότατα το κορυφαίο παιχνίδι της σειράς του. Το gameplay όχι απλά διατηρήθηκε σε υψηλό επίπεδο, αλλά ανέβηκε ένα. Σενάριο με αρκετές εκπλήξεις, πολύ δυνατές ερμηνείες από τον Michael Ironside και του Don Jordan, των voice actors του Sam Fisher και του Irving Lambert αντίστοιχα.

Όσοι φαν του είδους δεν το έχουν δοκιμάσει, θα έπρεπε να του δώσουν μία ευκαιρία. Ακόμη και σήμερα, είναι πολύ διασκεδαστικό και αξιόλογο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.821 seconds
Notification