Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Dragon Quest XII

31 May 2021 14:10 #251727 by Ερμής Δερβίσης
 
Η Square Enix αποκάλυψε τον επόμενο τίτλο της σειράς.

Η Square Enix ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Dragon Quest 12: The Flames of Fate, το οποίο θα αποτελεί την συνέχεια του Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age, χωρίς όμως να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του, ούτε τα format στα οποία θα είναι διαθέσιμο. 
Επίσης ανακοινώθηκε το remake του Dragon Quest 3 του 1988 με τίτλο Dragon Quest 3 HD-2D.  Δείτε το τρέιλερ :https://www.youtube.com/watch?v=oFkbeCsEDrkΕπιπλέον η Square Enix αποκάλυψε το Dragon Quest Travelers, ένα spin-off του Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age το οποίο θα διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα του, όπου θα ελέγχετε τα αδέρφια Eric και Mia σε ένα RPG κυνήγι θησαυρού σε ένα άλλο κόσμο. Τέλος αποκαλύφθηκε το Dragon Quest Keshi Keshi, ένα free-to-play Puzzle game για iOS και Android, το οποίο θα περιλαμβάνει χαρακτήρες και τέρατα από την σειρά Dragon Quest και θα πρέπει να τους χρησιμοποιήσετε για σβήσετε graffiti.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Nov 2022 12:55 #267627 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Dragon Quest XII
Ο designer του Sonic, Yuji Naka συνελήφθη στην Ιαπωνία για insider trading




Κατηγορείται ότι γνώριζε για την κυκλοφορία του νέου Dragon Quest και αγόρασε μετοχές πριν ανέβει η αξία τους.

Ο designer του Sonic, Yuji Naka συνελήφθη στην Ιαπωνία καθώς και μερικοί ακόμα άνθρωποι, διότι χρησιμοποιούσαν τις γνώσεις που είχαν για την κυκλοφορία του επόμενου Dragon Quest για να τις εκμεταλλευτούν στο χρηματιστήριο.

Το εν λόγω σκάνδαλο αφορά την εταιρεία ανάπτυξης Aiming, η οποία από το 2020 ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα νέο Dragon Quest με την ονομασία Tact. Λίγες ημέρες πριν, ο Taiskuke Sazaki, ο οποίος είχε δουλέψει στις σειρές Final Fantasy και Kingdom Hearts, κατηγορείται ότι γνώριζε να την ανακοίνωση πριν επισημοποιηθεί και μαζί με έναν φίλο του αγόρασαν μετοχές της Aiming, πριν ανέβει η αξία τους.

Ο Yuji Naka, ο οποίος θεωρείται από τους βασικούς δημιουργούς του Sonic the Hedgehog και έχει δουλέψει σε πολλές ακόμα κυκλοφορίες, όπως τα NiGHTS Into Dreams και Phantasy Star, συνελήφθη με παρόμοιες κατηγορίες. Συγκεκριμένα ο Naka γνώριζε για την ανακοίνωση το 2020 και λίγο πριν αγόρασε 10.000 μετοχές της Aiming. Ο Naka είχε δουλέψει τον περισσότερο καιρό της καριέρας του με την Sega, όπως πρόσφατα συνεργάστηκε με την Square Enix για το αποτυχημένο Balan Wonderworld. Το 2021 αποχώρησε από την Ιαπωνική εταιρεία, όμως οι κατηγορίες υπάρχουν από το 2020.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2022 09:49 #267932 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Dragon Quest XII
Συνελήφθη ξανά...για το Final Fantasy



Ο Yuji Naka συνελήφθη ξανά για insider trading και αυτή τη φορά οι κατηγορίες αφορούν το Final Fantasy 7: The First Soldier.
Σύμφωνα με την Asahi , ο Naka αγόρασε 144,7 εκατομμύρια γιεν σε μετοχές της εταιρείας ανάπτυξης ATeam (που θα το αναλάμβανε από την Square Enix) οι οποίες αξίζουν με την σημερινή ισοτιμία ένα εκατομμύριο ευρώ! Η αγορά έγινε πριν την επίσημη ανακοίνωση του παιχνιδιού. Εδώ λοιπόν μιλάμε για τεράστιο ποσό και ο Ιάπωνας game designer πιθανόν να έχει σοβαρά μπλεξίματα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Dec 2022 23:18 #268568 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Dragon Quest XII
Οδηγείται σε δίκη



Μετά την δεύτερη σύλληψη του Yuji Naka, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συναλλαγές εμπιστευτικών πληροφοριών. Ο game designer βρίσκεται σε προσωρινή κράτηση στην Ιαπωνία και αναμένεται να δικαστεί για να οριστεί η τελική ποινή του. Η αξία των μετοχών που πούλησε ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification