Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Assassin's Creed: Project Red

15 Jun 2024 09:12 #276260 by Γεράσιμος Φιλιππάκος
Elevate your dating game with the top site for hassle-free connections.
Actual Girls
Top-notch casual Dating

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jun 2024 02:29 #276437 by Nikos Georgopoulos
Ο CEO της Ubisoft, Yves Guillemot, κατηγόρησε και τους gamers!Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ubisoft, Yves Guillemot, κατήγγειλε τις διαδικτυακές επιθέσεις των gamers για το Assassin's Creed Shadows, αλλά και τον Elon Musk, λέγοντας: «Εμείς, στην Ubisoft, καταδικάζουμε αυτές τις απεχθείς πράξεις με τον πιο έντονο τρόπο».
Ο διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft, Yves Guillemot, αντέδρασε στις «κακόβουλες και προσωπικές διαδικτυακές επιθέσεις» που απευθύνονται σε ορισμένους από τους υπαλλήλους της εταιρείας, καταγγέλλοντας αυτά τα σχόλια και υποστήριξε το εργατικό δυναμικό του. Σε μια συνέντευξη στο blog της Ubisoft , ο Guillemot κλήθηκε να συζητήσει ποια πράγματα σχετικά με τη βιομηχανία των games τον απογοητεύουν και τι τον κάνει ενθουσιασμένο για το μέλλον. Ξεκινώντας από αυτό που τον απογοητεύει, ο Guillemot ξεχώρισε τις διαδικτυακές επιθέσεις και παρόλο που δεν ανέφερε κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι με το όνομά του, φαίνεται ότι αντιδρά στην αντίδραση ορισμένων fans στο Assassin's Creed Shadows.

«Ένα πράγμα που με ανησυχεί αυτή τη στιγμή είναι οι κακόβουλες και προσωπικές επιθέσεις στο διαδίκτυο που έχουν στοχεύσει σε ορισμένα από τα μέλη της ομάδας και τους συνεργάτες μας», είπε και πρόσθεσε: «Θέλω να καταστήσω σαφές ότι εμείς, στην Ubisoft, καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο αυτές τις μίσους πράξεις και ενθαρρύνω τον υπόλοιπο κλάδο και τους παίκτες να τις καταγγείλουν επίσης. Είμαι περήφανος που υποστηρίζω την εκπληκτική δουλειά των ομάδων μας και των συνεργατών, και θα εμπιστεύομαι πάντα τις δημιουργικές τους επιλογές».

Το AC Shadows διαθέτει δύο playable χαρακτήρες, ο ένας από τους οποίους είναι ο Yasuke, ένας μαύρος samurai και μία γυναίκα Shinobi. Ο Ίλον Μασκ είχε πει ότι: «Η DEI (Diversity, equity και inclusion) σκοτώνει την τέχνη» και στα σχόλια έγινε χαμός. Ο Guillemot είπε επίσης ότι: «Εάν, ως εταιρείες ανάπτυξης, μπορέσουμε να υιοθετήσουμε και να κατακτήσουμε τις τεχνολογικές προόδους όπως το generative AI και το cloud πιο γρήγορα, θα είμαστε σε καλύτερη θέση να δημιουργήσουμε νέες, ξεχωριστές εμπειρίες για τους παίκτες».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jul 2024 20:33 #276456 by Απόστολος Μητσακούλης
Το συγκεκριμένο μάλλον θα είναι τέρμα woke. Πάντος σαν assassin's creed game πρέπει να έχει καλά στοιχεία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification