Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Children of the Sun

25 Mar 2024 14:36 #275428 by Χρίστος Δημητρίου
Η Devolver Digital ανακοίνωσε ένα νέο βιντεοπαιχνίδι με την υπογραφή της Rene Rother: Μία στιλάτη sniper περιπέτεια ονόματι «Children of the Sun»!Με την κυκλοφορία του παιχνιδιού να αναμένεται αργότερα μέσα στο 2024, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο μίας θανατηφόρου Sniper («The Girl»), ο οποία έχει σκοπό να εξουδετερώσει μία μυστηριώδη εγκληματική οργάνωση («The Cult»). Η διαφορά με άλλα παιχνίδια του είδους είναι πως, στο «Children of the Sun», ο παίκτης έχει μονάχα μία σφαίρα στη διάθεσή του -αλλά ευτυχώς, διαθέτει πολυάριθμες άλλες ικανότητες, που κάνουν την εν λόγω σφαίρα ιδιαίτερα φονική!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2024 09:48 #275431 by Nikos Georgopoulos
Children of the Sun
H Devolver Digital ανακοίνωσε ένα νέο Sniper game.

Η Devolver Digital ανακοίνωσε ένα νέο video game  με την υπογραφή της Rene Rother. Ένα Sniper Adventure ονόματι Children of the Sun!

Με την κυκλοφορία του παιχνιδιού να αναμένεται αργότερα μέσα στο 2024, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο μίας θανατηφόρου Sniper (The Girl), ο οποία έχει σκοπό να εξουδετερώσει μία μυστηριώδη εγκληματική οργάνωση (The Cult). Η διαφορά με άλλα games του είδους είναι πως, στο Children of the Sun, ο παίκτης έχει μονάχα μία σφαίρα στη διάθεσή του -αλλά ευτυχώς, διαθέτει πολυάριθμες άλλες ικανότητες, που κάνουν την εν λόγω σφαίρα ιδιαίτερα φονική!Συγκεκριμένα, η σφαίρα μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση αφότου πετύχει τον στόχο της και να συνεχίσει την αιματηρή πορεία της: Μπορεί να στριφογυρίσει στον αέρα, να αποφύγει εμπόδια και να διαπεράσει armor, να κάνει κόλπα και να αψηφίσει τους νόμους της φυσικής, σε μία σειρά από puzzles υψηλού επιπέδου. Κατά τη διάρκεια του gameplay, οι παίκτες θα ανακαλύψουν μία ιστορία γεμάτη μυστήριο, σε ένα game μικρού μήκους αλλά μεγάλου replayability -και σε περίπτωση που θέλετε να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας, το Children of the Sun συμπεριλαμβάνει και online mode.

Με ψυχεδελικά visuals και στοιχεία που θυμίζων τα Killer7, Hitman αλλά και τις ταινίες του Giallo, το Children of the Sun είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ακονίσουν τις sniper ικανότητές τους -και ένα δωρεάν demo είναι ήδη διαθέσιμο στο Steam.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification