Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Prince of Persia remake

03 Apr 2024 11:15 #275523 by Nikos Georgopoulos
The Rogue Prince of Persia




Νέο φημολογούμενο Prince of Persia από τους δημιουργούς του Dead Cells.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Insider Gaming , η εταιρεία ανάπτυξης του Dead Cells, Evil Empire ετοιμάζει ένα νέο Prince of Persia, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε Early Access στο Steam και θα έχει τίτλο The Rogue Prince of Persia.

Το The Rogue Prince of Persia θα είναι ένα roguelike, το οποίο βρίσκεται σε ανάπτυξη τα τελευταία τέσσερα χρόνια και το εικαστικό στυλ του έχει εμπνευστεί από Γαλλικά comics. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, αλλά δεν είναι γνωστό το πότε θα ανακοινωθεί. Μεγάλη πιθανότητα είναι το Triple I Initiative Showcase στις 10 Απριλίου, όπου θα παρουσιαστούν αρκετά indie games .



Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς είναι Prince of Persia: The Lost Crown, ενώ έχει ανακοινωθεί και ένα remake του Sands of Time.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Apr 2024 10:36 #275568 by Nikos Georgopoulos
Φήμη για ημερομηνία κυκλοφορίας στο Steam early access



Το Insider Gaming αναφέρει ότι το The Rogue Prince of Persia θα αποκαλυφθεί από την Ubisoft στις 10 Απριλίου και θα κυκλοφορήσει στο Steam early access στις 14 Μαϊου. Για να δούμε λοιπόν αν θα ισχύσει η ημερομηνία που δόθηκε. Το πιθανότερο είναι πως θα ισχύσει αφού στις 10 Απριλίου θα έχουμε την παρουσίαση Triple I Initiative showcase, στην οποία ανάμεσα στους Indie developers συγκαταλέγεται και η Evil Empire, εταιρεία ανάπτυξης του Dead Cells που φημολογείται ότι αναπτύσσει το παιχνίδι.
Το The Rogue Prince of Persia θα κυκλοφορήσει για PC στο Steam early access στις 14 Μαϊου, σύμφωνα με φήμες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Apr 2024 11:11 #275603 by Nikos Georgopoulos
Ανακοινώθηκε και επίσημα



Η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα το The Rogue Prince of Persia και επιβεβαίωσε όλες τις παραπάνω φήμες.
Το αναπτύσσει η Evil Empire. Σύμφωνα με το σενάριο, θα διεξάγεται σε μια φανταστική έκδοση της χώρας Ctesiphon, πρωτεύουσας της Περσικής Αυτοκρατορίας. Η πόλη αντιμετωπίζει εισβολή από τον στρατό των δαιμονισμένων στρατιωτών των Ούννων, με επικεφαλής τον κακόβουλο αρχηγό των Ούννων, Nogai. Θα αναλάβετε τον Πρίγκιπα, ο οποίος έχει ένα mystical bola το οποίο τον ανασταίνει όποτε πεθαίνει. Το μαγικό αυτό κειμήλιο του επιτρέπει να πάρει μεγάλα ρίσκα για να τελειοποιήσει τα skills στη μάχη και τις ακροβατικές ικανότητές του, μετατρέποντάς τον σε έναν τρομερό πολεμιστή.



Με πολλές προσπάθειες, θα πρέπει να βοηθήσετε τον Πρίγκιπα να επισκεφθεί διάφορες τοποθεσίες, να μάθει νέα όπλα και νέα αξεσουάρ, να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό του στην Όαση και να συγκεντρώσει τους συμμάχους του για να σώσει την πόλη από την καταστροφή.

Θα χρησιμοποιήσετε wall run, θα αποφύγετε παγίδες και θα χρειαστεί κάποιες φορές να ξεφύγετε από τους εχθρούς σας. Τα περιβάλλοντα είναι εμπνευσμένα από την Περσινή αρχιτεκτονική. Κάποιοι εχθροί σας θα έχουν την μαύρη μαγεία των Σαμάνων, ενώ θα υπάρχουν όπλα όπως twin daggers, spears, swords και axes. Δευτερεύοντα όπλα, όπως τόξα, ασπίδες και grappling hooks, ανεβάζουν την ποικιλία. Την σύνθεση του soundtrack έχει αναλάβει ο Αμερικανο-Πέρσης ASADI.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification