Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Resident Evil 4 HD & Code Veronica X HD

24 Oct 2022 01:59 #267236 by Nikos Georgopoulos
Δηλώσεις της Capcom για την πιθανότητα remake στο Resident Evil Code: Veronica X
Η Capcom λέει όχι...προς το παρόν.

Η Capcom δήλωσε ότι αν της δοθεί η ευκαιρία "ίσως αναπτύξει ένα remake του Resident Evil Code: Veronica X".

Με μερικές από τις μεγαλύτερες εκδόσεις στη σειρά Resident Evil να λαμβάνουν remake, οι fans αναζητούν άλλα games, όπως το Code Veronica, αλλά η Capcom λέει ότι δεν υπάρχουν σχέδια για το συγκεκριμένο...τουλάχιστον για το παρόν.

Μιλώντας με το Noisy Pixel , ο παραγωγός του Resident Evil 4, Yoshiaki Hirabayashi, ρωτήθηκε για το αν θα τον ενδιέφερε ένα remake του Code Veronica. Αλλά ο παραγωγός είπε ότι επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του Resident Evil 4 Remake αυτή τη στιγμή για να το κάνει την καλύτερη εμπειρία που μπορεί να είναι για τους fanς. Αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια για ένα remake του Code Veronica, είπε επίσης αν «αν μας δοθεί η ευκαιρία τότε ίσως».

Δεν είναι καθόλου περίεργο ότι το Resident Evil 4 Remake είναι το επίκεντρο αυτή τη στιγμή, λαμβάνοντας υπόψη, ότι είναι ο επόμενος μεγάλος τίτλος της Capcom, αλλά αφήνει κάποιο περιθώριο στους μη αριθμημένους τίτλους της σειράς να κυκλοφορήσουν και αυτοί σε remake.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 May 2024 08:30 #276018 by Nikos Georgopoulos
Φήμη: Τα Resident Evil Code: Veronica και Zero είναι τα επόμενα remakes της σειράς
Η Capcom συνεχίζει και με το Resident Evil 9.

Τα Resident Evil remakes συνεχίζονται, καθώς η Capcom αναπτύσσει τα Resident Evil Zero και Resident Evil Code: Veronica. Παράλληλα ετοιμάζει και το Resident Evil 9.

Οι φήμες προέρχονται από τον leaker Dusk Golem που τις περισσότερες φορές πέφτει μέσα. Το Resident Evil Zero κυκλοφόρησε αρχικά στο Nintendo GameCube το 2002 και στη συνέχεια έλαβε ένα HD remaster το 2016. Εν τω μεταξύ, το Resident Evil: Code Veronica κυκλοφόρησε στο Sega Dreamcast το 2000 και ακολούθησε ένα HD remaster το 2011.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification