Live: Παίζουμε Path of Exile

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Live: Παίζουμε Path of Exile

Live: Παίζουμε Path of Exile

Η εκπομπή ανέβηκε στο YouTube. [UPDATE]

Σήμερα 9 με 11 το βράδυ θα έχουμε live streaming.

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται το Path of Exile στο οποίο σας προσκαλούμε να παίξουμε παρέα, καθώς και -γιατί όχι- κι άλλα RPG έκπληξη ή ακόμα και MAME games. Η διαφορά ωστόσο είναι ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε από δύο PC.

Συντονιστείτε στο Twitch.tv/gameworldgr.

[UPDATE: Δείτε την χθεσινή εκπομπή]

Κατά την διάρκεια του live streaming όσοι θέλετε να παίξουμε live μαζί θα μας βρείτε στο Mumble Voice chat.

Στο τέλος του streaming θα έχουμε ως συνήθως διαγωνισμό.

Μείνετε συντονισμένοι!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Genji (Level 12) 16/09/2014 01:40
Παιδιά σας έχασα.Θα το ανεβάσετε στο youtube?thanks.
#2 Manos (Level 39) 16/09/2014 03:05
Quoting Genji:
Παιδιά σας έχασα.Θα το ανεβάσετε στο youtube?thanks.

Ναι κανονικά.Μάλλον για αύριο (σήμερα δηλ.) Τρίτη. :-)
#3 Badlorg (Level 25) 16/09/2014 11:35
Πολύ καλή το stream χτές ήταν!Αν και είχε κάποια θεματάκια αλλά μετά ήταν εντάξει! :lol:
#4 koskinas18 (Level 17) 16/09/2014 15:15
Περιμένω πως και πως παιδιά ελπίζω το παιχνιδάκι να είναι ωραίο
#5 Siriuskim (Level 11) 17/09/2014 01:42
Κάλο αρκετά φαίνεται για free-to-play, ίσως το δοκιμάσω...Τα λέμε live την Τετάρτη παιδιά!! (Σήμερα δλδ :P )
#6 Elwind (Level 9) 17/09/2014 05:05
Gg video.Πεθανα λιγακι εσωτερικα,που σε ολη την διαρκεια του βιντεο ο μανος δεν καταβε πως χρησιμοποιουντα ι τα gems για να κανει skills,η χριστιανα το επιασε γρηγορα.Αν υπαρχει περιπτωση να το ξαναπαιξετε,θα μπορουσα να σας καθοδηγησω στα αφιλοξενα μονοατια του wraeclast.

Υπαρχουνε τοσα πολλα πραματα που δεν φανηκανε,που πολλοι μπορουνε να σχηματισουνε κακη εντυπωση.

Δεν κακολογω το review,το path of exile δεν ειναι newbie friendly,αν και ειμαι σιγουρος οτι ο Μανος δεν διαβασε της 3 πρωτες οδηγιες που επεξηγουνε πως βλεπεις κατω τι υπαρχει στο πατωμα,πως μπαινεις στο inventory και πως κανεις equip τα gem στον χαρακτηρα,τα οποια gem ειναι τα skill του παιχνιδιου.

Θα χαιρομουνα να ηξερα νωριτερα οτι θα το ξαναεπισκευτητε για να σας δειξω πολλα
#7 +3 Manos (Level 39) 17/09/2014 16:35
Quoting Elwind:
Gg video.Πεθανα λιγακι εσωτερικα,που σε ολη την διαρκεια του βιντεο ο μανος δεν καταβε πως χρησιμοποιουνται τα gems για να κανει skills,η χριστιανα το επιασε γρηγορα.Αν υπαρχει περιπτωση να το ξαναπαιξετε,θα μπορουσα να σας καθοδηγησω στα αφιλοξενα μονοατια του wraeclast.

Υπαρχουνε τοσα πολλα πραματα που δεν φανηκανε,που πολλοι μπορουνε να σχηματισουνε κακη εντυπωση.

Δεν κακολογω το review,το path of exile δεν ειναι newbie friendly,αν και ειμαι σιγουρος οτι ο Μανος δεν διαβασε της 3 πρωτες οδηγιες που επεξηγουνε πως βλεπεις κατω τι υπαρχει στο πατωμα,πως μπαινεις στο inventory και πως κανεις equip τα gem στον χαρακτηρα,τα οποια gem ειναι τα skill του παιχνιδιου.

Θα χαιρομουνα να ηξερα νωριτερα οτι θα το ξαναεπισκευτητε για να σας δειξω πολλα

Εγώ να δεις πόσο πεθαίνω στο γέλιο όταν σε βλέπω να μπαίνεις μία φορά στους 12 μήνες μόνο και μόνο για να troll-άρεις. Σε θυμάμαι πολύ καλά από ένα παλιότερο Editorial. Τα υπόλοιπα μηνύματα ήταν "συμπληρώνω xp για να συμμετάσχω στο Game of the Year".



Το βίντεο δεν ήτανε review. Αυτό είναι το review. Μάθε πρώτα να ξεχωρίζεις τι σημαίνει "Παίζουμε" και τι "review". Προφανώς στο site που δουλεύεις ως συντάκτης θα πρέπει να στο είχανε μάθει ήδη...εκτός κι αν σου κάνουν μαθήματα trolling. Είχαμε να παίξουμε από την beta ένα χρόνο, ενώ συν τις άλλοις τα gems δεν τα χρησιμοποίησα γιατί οι εχθροί του Act 1 είναι της πλάκας και περίμενα να πάρω καλύτερα items για να χαλάσω τα gems. Όλοι το κατάλαβαν αυτό εκτός από σένα.
#8 koskinas18 (Level 17) 17/09/2014 17:17
Το skill tree είναι τεράστιο δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο
#9 Elwind (Level 9) 18/09/2014 08:06
Καλημερα φιλε,τρολ Μανο.Σε λεω φιλο,γιατι ως τετοιο σε εχω στο steam.Και σε λεω τρολ,γιατι αυτο κανεις,με τρολαρεις,την ωρα που λεω πως νιωθω για το "gameplay" σου.Και θα εξηγηθω,αν δεν το κανεις edit ετσι οπως ειχες κανει και παλαιοτερα.

12 μηνες πριν ευστοχα,δεν μπορουσα να μεινω στο site να με σχολιαζεις οπως και τοτε λεγοντας με τρολ,κακολογοντ ας με χωρις να με ξερεις,και βαζωντας συντακτες σου να πατανε +1 οπως τωρα μηπως καποιος πει κατι διαφορετικο απο οτι ισχιει.

"Φιλε μου",Περιπτερας ειμαι,δες την ωρα του ποστ μου και θα καταλαβεις τα ωραρια εργασιας μου.Αν θελεις ελα να σε κερασω σημερα το βραδυ μια μπυρα το βραδυ να τα πουμε(Αν οντως θες θα σου στειλω pm με τον τοπο εργασιας μου),ελπιζωντας πως μιλαω σε ανθρωπο και οχι καποιο bot.Με την πρωτη ευκαιρια προσπαθεις να με κακολογησεις,δε ς εδω τι εκανες.

Παραλληλα σε ευχαριστω που εκανες ποστ το τελευταιο μου μηνυμα,καθως αν ψαξει καποιος το ποστ,θα δει πως δεν ειπα τιποτα κακο,αντιθετως ειπα οτι αυτο το παιχνιδι το Deep down,δεν θα γινει ποτε dark souls η ragons dogma οπως το πλασαρανε πολλα sites,.Καλα που περασανε η μηνες να επιβραβευτω με το σχολιο μου αυτο.

Τωρα οσο για το σχολιο μου το χτεσινο.Η νυχτα ητανε μεγαλη,η ωρα δεν περνουσε και ειπα να δω τι βιντεο παιζουνε στο youtube για το αγαπημενο μου παιχνιδι,το edit:lolPath of exile.Βλεπω "gameplay" βιντεο του POE πανω πανω εσας και χαρηκα που το ξαναπροβαλλετε.

Βλεπεις,παιζω το game πλεον 3 χρονια.Βλεπωντα ς σε να λες οτι δεν γινετε το ενα,δεν φτιαξανε το αλλο,και να βλεπω να μην usareis skills γιατι δεν ηξερες πως,οσο ευκολο και να ειναι,βλεπωντας σε καποιος 3ος,δεν θα πηγαινε να εφταιχνε marauder,Απο πισω η χριστιανα οτι spell επερνε το usare και φαινοτανε να της αρεσει το game.

Οσο και αν σου φαινετε αρνητικο αυτο που ειπα,δεν ειναι ουσιαστικα,εισα ι ενηλικος αντρας και οχι καποιο ιντερνετ τρολλ θελω να πιστευω.

Προσπαθησα ο κακομοιρης να βοηθησω,ας δει ο κοσμος το παραπανω ποστ,και δες πως απαντας.Το οτι ειναι δικο σου το site και το διαχειριζεσε,δε ν σημαινει πως η αποψεις σου ειναι απολυτες.Γιαυτο εχεις και το comment section να ακους προτασεις,αλλα ακομα και παραπονα.

Πηγα να βοηθησω να παρει ο θεος,το game που παιζω,που εχω 1κ κοντα ωρες στο steam και της 2πλασιες στον client standalone.Αν ειπα κατι στραβο ας με συγχωρεσει ο θεος,αν δεν ηθελα να βοηθησω.Το τρολλαρισμα σου με το ποτε εκανα τελευταια φορα ποστ ειναι τραγικο,απλα.Κα ι το οτι ειμαι 9 level σημαινει οτι ειχα καποια συμμετοχη στο site σου,που πρεπει να την σεβαστεις.

Αυτα απο μενα,και ελπιζω σε ανθρωπινη απαντηση,εδω η σε pm.
Notification