Παίζουμε το Katyusha

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Παίζουμε το Katyusha

Παίζουμε το Katyusha

Η ιστορία του παιχνιδιού και τι ετοιμάζουμε.

Στο νέο μας gameplay video παίζουμε το 2D Platform/RPG Katyusha, το οποίο ετοιμάζει η Loresoft, θυγατρική του GameWorld.

Το Katyusha είναι ένα 2D Platform/RPG που διεξάγεται στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε αυτό ελέγχουμε την Katyusha, η οποία αναζητά το αγόρι της, το οποίο δίνει μάχη στην πρώτη γραμμή του πολέμου. Παράλληλα, θα συναντήσει μπροστά της μεγάλους ήρωες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Το παιχνίδι έχει ιστορικά ακριβή γεγονότα για τις μάχες ανάμεσα σε Σοβιετική Ένωση και ναζιστική Γερμανία και την παρουσία Σοβετικών ηρώων στις αντίστοιχες μάχες.

Δείτε το σχετικό gameplay video:

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι Σοβιετικοί Ήρωες θα ζουν ή θα πεθαίνουν, ανάλογα με το τι συνέβη στην πραγματικότητα στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Επίσης, θα υπάρχει και το στοιχείο των Memories. Στην τελική έκδοση, σε κάθε chapter, θα ζείτε 1-2 memories, με τα οποία θα ταξιδεύετε στο παρελθόν και θα ζείτε μία πτυχή της ιστορίας της Katyusha (σ.σ. φανταστική ιστορία) και αντίστοιχα της ζωής ενός Σοβιετικού ήρωα.

Το Katyusha θα κυκλοφορήσει για PC. Η Loresoft βρίσκεται σε αναζήτηση publisher.

Δείτε τα gameplay videos του Katyusha.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Katyusha και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification