2022 review: Μία από τις πιο παραγωγικές χρονιές για το GameWorld

Hot
GameWorld
GameWorld

GameWorld  

PRWorld: Το Social Media Agency του GameWorld. Κάνε Level Up την επιχείρησή σου στο -> PRWorld.gr .
 
0.0 ()
1
2022 review: Μία από τις πιο παραγωγικές χρονιές για το GameWorld

2022 review: Μία από τις πιο παραγωγικές χρονιές για το GameWorld

Το 2023 ελπίζουμε να είναι η καλύτερη χρονιά.

Το 2022 είχαμε στο GameWorld την πιο παραγωγική χρονιά μας, τόσο για το site, όσο και για άλλα μέσα του ομίλου.

Καταρχήν είχαμε την επιστροφή της εκπομπής Users στον Alpha Κύπρου για το καλοκαίρι, με την οποία επικοινωνούσαμε και πάλι σε εβδομαδιαία βάση, την συνέχιση του GWShop και κυρίως την έναρξη του PRWorld, το οποίο αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων του GameWorld, μαζί με τα χορηγούμενα άρθρα και βίντεο.

Φυσικά το GameWorld απέκτησε και παρουσία στο TikTok, όπου σύντομα θα βλέπετε από εμάς πολύ περισσότερα βίντεο.

Η άνοδος του PR World στην αγορά...με το καλημέρα
Μέσα σε ένα εξάμηνο, το PR World, κατάφερε να έχει στο δυναμικό του καταξιωμένες εταιρείες της αγοράς. Για αρχή θυμίζουμε ότι εδώ και χρόνια έχουμε τα Media Relations του VintageToys.gr, το οποίο έχετε γνωρίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από την πρώτη έκθεση Viintage Toys στην Τεχνόπολη μέχρι σήμερα. Πλέον αποτελεί την μεγαλύτερη Retro Gaming έκθεση στα Βαλκάνια, η οποία θα επιστρέψει το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου 2023 (Follow στη Facebook page για να ενημερωθείτε για το event).

Στο δυναμικό του PR World όμως, από τους πρώτους μήνες, εντάχθηκαν καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο τους, όπως ο Alpha Κύπρου (Social Media), ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός σταθμός της Κύπρου, τα Rio Premier Cinemas (PR & Media Relations) που είναι αντίστοιχα η μεγαλύτερη αλυσίδα κινηματογράφων της Κύπρου και προσφάτως το APStamp, για το οποίο αναλάβαμε την κατασκευή του website και ετοιμάζουμε πολλά ωραία πράγματα.

Περισσότερες συμβουλές για τα social media θα μπορείτε να παρακολουθείτε σύντομα και στο Instagram profile του PR World.

Όλα αυτά είναι μόνο η αρχή. Μέσα στον Δεκέμβριο ξεκινήσαμε και το κωμικό YouTube Channel Οι Πελλοί, από το οποίο θα βλέπετε νέα βίντεο κάθε Σάββατο.

Φυσικά κάθε Δεκέμβριο, ο διαγωνισμός Game of the Year είναι το σταθερό ραντεβού μας από το 2009, όπου ψηφίζετε τα games της χρονιάς και κερδίζετε τεράστια δώρα.

Last but not least, το video game Katyusha, για το οποίο κυκλοφορήσαμε το soundtrack το οποίο πωλείται στο Steam και ήδη το στηρίζετε!

Τι αναμένεται το 2023
Μέσα στο 2023 έχουμε επίσης μεγάλα σχέδια. Ένα από αυτά είναι η δημιουργία ενός καινοτόμου mobile app, το οποίο θα πρωτοτυπήσει στην κατηγορία του παγκοσμίως, σε έναν τομέα που χρειάζεται φρέσκες ιδέες. Το mobile app αυτό έχει ένα πολύ ιδιαίτερο περιεχόμενο, το οποίο δουλέψαμε πυρετωδώς μέσα στο 2022. Στόχος μας είναι να λανσάρουμε το συγκεκριμένο app μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023.

Παράλληλα, μέσα στο 2022 είχαμε στα σκαριά και την δουλειά μίας νέας σειράς εκπομπών στο GameWorld, η οποία ωστόσο απαιτεί πολύ υψηλό μπάτζετ και άφθονη προετοιμασία. Είναι μια σειρά που μοιάζει αρκετά με μία από τις ήδη υπάρχουσες σειρές μας. Ελπίζουμε να έχετε νέα και για αυτό μέσα στο νέο έτος.

Αυτά προς το παρόν. Σας άρεσε το περιεχόμενο που σας προσφέρουμε φέτος; Επίσης εσείς τι κάνατε μέσα στο 2022; Πείτε μας στα σχόλια.

Συζητήστε για το GameWorld στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 AntonKos (Level 17) 31/12/2022 20:56
Πολύ ωραία και πρωτοποριακά πράγματα και φέτος!
Περιμένουμε επιστροφή users. :-)
#2 KingLoi (Level 23) 31/12/2022 22:39
Το Gameworld φέτος ήταν πολυ δυναμικό. Του χρόνου πάμε ποιο δυνατά.
#3 Xintzi (Level 20) 02/01/2023 12:51
Για μια ακόμα χρονιά πολύ καλή δουλειά από το δυναμικό του gameworld, συνεχίστε έτσι παιδιά και αναμένουμε και νέα πραγματάκια τα οποία σίγουρα θα υπάρξουν!
Notification