Το Destruction AllStars θα έχει ελληνική γλώσσα

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Destruction AllStars θα έχει ελληνική γλώσσα

Το Destruction AllStars θα έχει ελληνική γλώσσα

Η Sony συνεχίζει την παράδοση.

Η PlayStation Greece ανακοίνωσε ότι το Destruction AllStars υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα.

Η Sony συνεχίζει την παράδοση που θέλει μεταγλωττίσεις στα σημαντικότερα PlayStation games. Έτσι, το Destruction AllStars έρχεται πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με δυνατότητα επιλογής ελληνικού μενού και υποτίτλων.

Το Destruction AllStars των Sony XDEV και Lucid Games, που κυκλοφόρησε και μάλιστα αν έχετε PS Plus το κατεβάζετε δωρεάν, είναι ένα παγκόσμιο, αθλητικό, ψυχαγωγικό event, στο οποίο οδηγοί και αυτοκίνητα γίνονται ένα. Κυριαρχήστε στην τέχνη της έντονης μηχανοκίνητης μάχης με την χρήση τακτικών, δεξιοτήτων αλλά και σωστού timing και προκαλέσετε τεράστιες ζημιές, σε δυναμικές αρένες ανά τον κόσμο.

Η Sony δήλωσε συγκεκριμένα: "Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την κοινότητα του PlayStation προσφέροντας ακόμη έναν αποκλειστικό τίτλο στα ελληνικά, επιτρέποντας μια συναρπαστική και καθηλωτική ανταγωνιστική εμπειρία! Ωστόσο, εάν προτιμάτε να ζήσετε την εμπειρία στα Αγγλικά, παρέχεται ως επιλογή, μαζί με ελληνικούς υπότιτλους".

Γνωρίστε τους χαρακτήρες του Destruction AllStars.

Διαβάστε περισσότερα για το Destruction AllStars και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification