Resident Evil 3 Remake

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Resident Evil 3 Remake

Resident Evil 3 Remake

Νέο concept art δείχνει την δημιουργία του Nemesis. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/7/18] Μετά από την κυκλοφορία του Resident Evil 1 remake, αλλά και το επερχόμενο Resident Evil 2 remake, η Capcom έκανε tease το Resident Evil 3 remake μέσω Twitter την περασμένη Παρασκευή και 13.

Τουλάχιστον αυτό κατάλαβαν πολλοί fans της σειράς όταν είδαν το σχετικό δημοσίευμα στο Twitter account της εταιρείας. Το tweet έλεγε "Για την Παρασκευή και 13 έχουμε τον δικό μας αδυσώπητο διώκτη, ο οποίος δεν λέει να πεθάνει". Η φωτογραφία αφορά τον Nemesis (γνωστό και ως Pursuer ή Nemesis T-Type), δηλαδή τον βασικό κακό του Resident Evil 3: Nemesis, που είχε επίσης ρόλο και στο Resident Evil: Apocalypse.

Ο Nemesis είχε φτιαχτεί από την Paris Labs της Umbrella Corporation ως ένας Nemesis T-Type, ο οποίος διέθετε την δύναμη ενός Tyrant, αλλά περισσότερη εξυπνάδα και την ικανότητα να ακολουθεί οδηγίες.

Το αν ετοιμάζεται όντως Resident Evil 3 remake είναι κάτι που θα δούμε στην πορεία με κάποια επίσημη ανακοίνωση.

[UPDATE: 6/12/18 - Σε ανάπτυξη σύμφωνα με φήμες] Ο Dusk Golem, moderator του ResetEra, δήλωσε στο Forum ότι το Resident Evil 3 βρίσκεται σε ανάπτυξη.

Ο ίδιος δεν μπορεί να αναφέρει τις πηγές του στην Capcom. Πρόσθεσε πάντως ότι η Capcom θέλει να δει πως θα τα πάνε τα remakes των Resident Evil 2 και Resident Evil 3 για να προχωρήσει στην ανάπτυξη των επόμενων. Εϊναι ωστόσο πεπεισμένη ότι το Resident Evil 2 remake θα τα πάει πολύ καλά, σύμφωνα με την μέχρι τώρα πρόοδο.

[UPDATE 2: 22/11/19 - Φήμες για κυκλοφορία μέσα στο 2020]  Φαίνεται πως η Capcom δουλεύει πάνω σε ένα remake του Resident Evil 3.

Ο YouTuber Spawn Wave δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για τις φήμες σχετικά με το επόμενο game στην σειρά Resident Evil. Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε, το Resident Evil 3 θα δεχθεί την ίδια remake “θεραπεία” με αυτή του Resident Evil 2. Παρόλο που στο βίντεο δεν εξηγεί παραπάνω λεπτομέρειες για το game, όπως το αν θα αλλάξουν τα mechanics κλπ, μας λέει ότι η Capcom σχεδιάζει το λανσάρισμά του για το 2020.

Ο Spawn Wave υποθέτει ότι ίσως να αποκαλυφθεί στις αρχές του Δεκεμβρίου στα The Game Awards, αυτό ωστόσο εξαρτάται από το πόσο νωρίς ή αργά μέσα στο 2020 σκοπεύει η Capcom να το κυκλοφορήσει. Ο συγκεκριμένος YouTuber έχει κάνει και άλλες προβλέψεις στο παρελθόν που έχουν βγει αληθινές. Ήταν ο πρώτος που έκανε leak το Elden Ring της FromSoftware.

[UPDATE 3: 3/12/19 - Διέρευσε το cover artworkΔιαρροή Resident Evil 3 Remake εν όψει της επίσημης ανακοίνωσης του από την Capcom.

Μετά από την επιβεβαίωση του YouTuber SpawnWave ότι το Remake ήτανε στα σκαριά, ο ίδιος είχε αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Στο cover art βλέπουμε την Jill Valentine με νέο look όπως και τον Carlos Oliveira, ένα από τα μέλη της U.B.C.S. που επιβίωσε, έχοντας κ ο ίδιος νέο χτένισμα. Φυσικά δε μπορούμε να παραλείψουμε το background με τον Nemesis που έχει αυτό το μοχθηρό ύφος.

resident evile 3 remake leak

 

Με αυτή τη διαρροή μπορούμε να υποθέσουμε ότι η επίσημη ανακοίνωση δεν θα αργήσει.

[UPDATE 4: 23/12/2019 - Ιάπωνας βρήκε συνέντευξη με πληροφορίες] Ένας Ιάπωνας αναγνώστης του γνωστού περιοδικού Famitsu, βρήκε εντός του τεύχους μία συνέντευξη που έχει να κάνει με το remake του Resident Evil 3. Συγκεκριμένα μέσα στη συνέντευξη αναφέρεται πως το remake είχε κωδική ονομασία "Escape" κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. Ο τίτλος θα ακολουθεί την αρχική ιστορία, ακριβώς όπως συνέβη και με το Resident Evil 2 remake. Θα υπάρχουν βέβαια κάποιες αλλαγές οι οποίες δεν είναι τόσο δραστικές έτσι ώστε να ξενίσουν τους παλιούς παίκτες. Για αρχή, παρόλο που η κάμερα στο trailer φαίνεται να είναι πρώτου προσώπου, εντός του παιχνιδιού θα χρησιμοποιείται προοπτική over-the-shoulder και θα υπάρχει ακόμα περισσότερη δράση από ότι στο Resident Evil 2 remake.

O Carlos φαίνεται ότι έχει αλλάξει τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, είναι πιο ώριμος, ο Brad Vickers έχει επίσης αλλαγές αλλά αυτές δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Το development του Resident Evil 3 remake βρίσκεται στο 90% σύμφωνα με την συνέντευξη, άρα και δεν θα αργήσει ιδιαίτερα να κυκλοφορήσει.

[UPDATE 5: 9/1/2020 - H Capcom υπόσχεται πως δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις] Σύμφωνα με την Capcom η κυκλοφορία θα γίνει στις 3 Απριλίου και η ανάπτυξη του βρίσκεται στο τελικό στάδιο, έχοντας ολοκληρωθεί το 90%  της δουλειάς. Υπόσχεται επίσης ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις.

 

Είναι ενθαρρυντικό να ακούς ότι η πρόοδος συνεχίζει σταθερά και ομαλά. Πάραυτα δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες ακόμα και η ομάδα δουλεύει πάνω στις τελευταίες πινελιές. Ευελπιστούμε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ακόμα μια αξιόλογη εμπειρία.

Έχουμε ακόμη τρεις μήνες μπροστά μας για την κυκλοφορία του και έτσι δεν μένει πολύς καιρός για να δούμε την τελική του διαμόρφωση.

[UPDATE 6: 10/1/2020 - Ο Carlos playable χαρακτήρας και άλλες αλλαγές] Παρόλο που το Resident Evil 2 ήταν ένα remake που έμεινε αρκετά πιστό στο source material, η Capcom είχε ξεκαθαρίσει ότι θα φέρει κάποιες αλλαγές στο επόμενο survival horror remake.

Το Resident Evil 3 remake θα κυκλοφορήσει για το PS4 σε λιγότερο από τρείς μήνες, όμως φαίνεται πως η εμπειρία θα είναι αρκετά διαφορετική από αυτή που ίσως θυμάστε από το κλασικό του PS1. Στο επίσημο περιοδικό του PlayStation αναφέρονται κάποιες από τις σημαντικότερες αλλαγές που θα έρθουν με το καινούργιο remake. Αφαιρείται το Mercenaries mode με τον αντικαταστάτη του να είναι το Resident Evil Resistance, καθώς και τα choice-based events τα οποία σας επέτρεπαν να επηρεάσετε την ιστορία και τις ενέργειες της Jill Valentine.

Αυτά γινόντουσαν triggered όταν ο Nemesis πλησίαζε και σας επέτρεπαν είτε να τρέξετε, είτε να πολεμήσετε. Ως απόρροια της αφαίρεσης των choice-based events, αφαιρέθηκαν και τα extra endings. Βέβαια δεν έγιναν μόνο περικοπές. Επιβεβαιώθηκε ο Carlos ως playable χαρακτήρας, η επιστροφή των mutant worms και το Raccoon City θα είναι πιο μεγάλο αυτή την φορά. Θα μπορείτε να εξερευνήσετε δρόμους, μαγαζιά, βενζινάδικα και νοσοκομεία. Προφανώς δεν είναι open world, αλλά σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία από το κλασικό Residen Evil 3.

[UPDATE 7: 15/1/2020 - Δημοσιεύθηκε νέο τρέιλερ που παρουσιάζει τον Nemesis] H Capcom κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ και screenshots για το Resident Evil 3 Remake.

Στο νέο τρέιλερ θα δείτε τον Nemesis αναδημιουργημένο να τρομοκρατεί κόσμο όπως επίσης και άλλους χαρακτήρες κλειδιά. Τον Nemesis τον είδαμε για πρώτη φορά στην νέα του μορφή μαζί με την ανακοίνωση του remake.

[UPDATE 8: 24/2/2020 - Δημοσιεύθηκαν 20 καινούργια screenshots] Περισσότερα από 20 καινούργια screenshots από το Resident Evil 3 Remake εμφανίστηκαν online.

Αρχικά είχαν δημοσιευτεί από το Gamergen.com και τώρα υπάρχουν στο Reddit. Τα screenshots αυτά μας δείχνουν καινούργια περιβάλλοντας και εχθρούς. Ακόμα υπάρχουν πολλά screenshots με τον Nemesis και το τεράστιο του φλογοβόλο. Το Resident Evil 3 θα χρησιμοποιεί την ίδια κάμερα τρίτου προσώπου που είχε και το Resident Evil 2 Remake. Θα κυκλοφορήσει με το asymmetrical multiplayer Resident Evil Resistance, για το οποίο πρόσφατα ανακοινώθηκαν καινούργιοι playable villains και χάρτες.

Μπορείτε να δείτε τα καινούργια screenshots κάνοντας κλίκ εδώ.

[UPDATE 9: 8/3/20 - Τελικά ο Nemesis δεν μπαίνει στα Safe Rooms] Τελικά φαίνεται πως οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σχετικό με το Resident Evil 3 Remake δεν ισχύουν.

Ειδικότερα, δημοσιεύθηκε ένα άρθρο από το Official Xbox Magazine που έλεγε ότι στο Resident Evil 3 Remake, o Nemesis θα μπορεί να μπαίνει στα Safe Rooms αν σας κυνηγάει. Φαίνεται πως τελικά αυτό δεν ισχύει. Σύμφωνα με την Capcom, το δωμάτιο στο οποίο μπήκε ο Nemesis κατά την διάρκεια του preview, δεν ήταν Safe Room. Άρα μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχα πλέον, ξέροντας ότι η original ιστορία έχει μείνει ανέπαφη.

[UPDATE 10: 3/4/20 - Launch trailer] Η Capcom δημοσίευσε το launch trailer του Resident Evil 3 Remake. Διαρκεί 30 δευτερόλεπτα και δείχνει διάφορα αποσπάσματα, οπότε μην περιμένετε τίποτε το συναρπαστικό.

[UPDATE 11: 9/4/22 - Νέο concept art δείχνει την δημιουργία του Nemesis] Στο Resident Evil 3, το τέρας Nemesis κυνηγάει την Jill διαμέσου της φλεγόμενης Raccoon City. Όμως δεν γνωρίζουμε τίποτα για την δημιουργία του Nemesis.

Ο επίσημος λογαριασμό του Resident Evil στο Twitter δημοσίευσε πρόσφατα concept art που δίνει την απάντηση στο ερώτημα της δημιουργίας του Nemesis. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τέσσερις φωτογραφίες με τον Nemesis:

res3 nemesis art

Μπορούμε να δούμε τον Nemesis στο τραπέζι ενός εργαστηρίου της Umbrella, με διάφορους σωλήνες να κρέμονται από το σώμα του και να είναι περιτριγυρισμένος από τεχνικούς με στολές. Μια άλλη φωτογραφία, δείχνει ένα πείραμα να πάει στραβά, ενώ τα τσιράκια της Umbrella κάθονται και το βλέπουν από μακριά με ασφάλεια. Σε μια άλλη φωτογραφία βλέπουμε τον Nemesis γονατιστό. Τέλος, βλέπουμε τον Nemesis πλήρως ντυμένο και έτοιμο να κυνηγήσει την Jill.

Οι παραπάνω φωτογραφίες μας δίνουν μια γεύση από το τι προηγήθηκε και πως δημιουργήθηκε ο Nemesis. Σε μια φωτογραφία φαίνεται ότι φοράει ακόμα και καλτσάκια, κάτι που ίσως υποδεικνύει μια ανθρώπινη φύση του τέρατος.

Το Resident Evil 3 Remake κυκλοφορεί από τις 3 Απριλίου για PC, PS4 και Xbox One. 

Δείτε τα reviews των Resident Evil

Συζητήστε για το Resident Evil 3 remake στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 22/11/2019 17:59
Εγώ πάντως, πραγματικά παρακαλαω να βγει αληθινός....... ............... ............... ............... ............... ...!!
Notification