Prince of Persia: The Sands of Time remake: Περίοδος κυκλοφορίας

NewHot
Prince of Persia: The Sands of Time remake: Περίοδος κυκλοφορίας

Prince of Persia: The Sands of Time remake: Περίοδος κυκλοφορίας

Νέα απίστευτη καθυστέρηση! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/12/20] Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Prince of Persia: The Sands of Time Remake θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει.

Η ημερομηνία που ήταν προγραμματισμένο για κυκλοφορία ήταν στις 21 Ιανουαρίου 2021, όμως σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, το remake θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου 2021.

Τα νέα έρχονται από μία ανάρτηση της Τσέχικης σελίδας της Ubisoft στο Facebook, όμως έκτοτε η ανακοίνωση έχει αφαιρεθεί. Το αν θα καθυστερήσει σε όλες τις χώρες δεν έχει γίνει γνωστό και μένει να ανακοινωθεί. Το post που πλέον έχει διαγράφει, έγραφε: "Το 2020 είναι ένα ανεπανάληπτο έτος και σήμερα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο ώστε να ολοκληρώσουμε την ανάπτυξη του remake. Τούτου λεχθέντος η ημερομηνία κυκλοφορίας του Prince of Persia: The Sands of Time remake μεταφέρεται για τις 18 Μαρτίου 2021. Πιστεύουμε ότι πρόκειται για μία σωστή απόφαση ώστε να εξασφαλίσουμε ένα διασκεδαστικό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας και την συνεχή υποστήριξη σας στο Prince of Persia και ελπίζουμε να είστε ασφαλείς και υγιείς μέσα στην περίοδο των εορτών".

Το remake έχει αναπτυχθεί από το μηδέν, χρησιμοποιώντας το engine του Assassin's Creed Origins και περιέχει mo-cap κινησιολογία, μία νέα in-game camera και ανανεωμένο combat. Στο voice acting συναντάμε τον Yuri Lowenthal ο οποίος συμμετείχε και στο original παιχνίδι, μαζί με την Supinder Wraich η οποία θα υποδυθεί την Princess Farah. Όπως και στην κυκλοφορία του 2003, το Prince of Persia: The Sands of Time θα συμπεριλαμβάνει και το original Prince of Persia που είχε κυκλοφορήσει το 1989.

[UPDATE: 5/2/21 - Νέα καθυστέρηση] Η Ubisoft ανέβαλε για δεύτερη φορά την κυκλοφορία του Prince of Persia: The Sands of Time remake, η οποία προοριζόταν για τις 18 Μαρτίου.

Σε ανακοίνωσή της, Η Γαλλική εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά: "Από τον Σεπτέμβριο που ανακοινώσαμε το Prince of Persia: The Sands of Time Remake, είδαμε πολλά σχόλιά σας για την εν λόγω αγαπητή σειρά. Με το πάθος και την υποστήριξή σας οδηγείτε τις ομάδες ανάπτυξής μας στο να δημιουργήσουν το καλύτερο δυνατό παιχνίδι. Με αφορμή αυτό, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Prince of Persia: The Sands of Time Remake σε μελλοντική ημερομηνία. Ο επιπλέον χρόνος ανάπτυξης θα βοηθήσει τις ομάδες μας να παραδώσουν ένα remake το οποίο θα έχει φρέσκια αίσθηση, ενώ θα μείνουν πιστοί στην απόδοση του αρχικού. Κατανοούμε ότι η είδηση αυτή μπορεί να σας εξέπληξε και θα συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενήμερους για την πρόοδο στην ανάπτυξη του Prince of Persia: The Sands of Time Remake. Εν τω μεταξύ, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την διαρκή σας υποστήριξη".

[UPDATE 2: 7/6/21 - Μετατίθεται για το 2022] Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Prince of Persia: The Sands of Time remake θα κυκλοφορήσει τελικά το 2022.

[UPDATE 3: 29/10/21 - Νέα μετάθεση...της μετάθεσης] Μία νέα μετάθεση κυκλοφορίας του Prince of Persia: The Sands of Time remake δείχνει ότι τα προβλήματα στο game development είναι πολύ μεγαλύτερα απ' ότι υπολογίζαμε. Πόσο μπορεί άραγε να διαρκέσει το development ενός remake δύο δεκαετιών, το οποίο έχουν αναλάβει δύο Ινδικές εταιρείες ανάπτυξης της Ubisoft;

Το Prince of Persia: The Sands of Time remake θα κυκλοφορήσει κάπου ανάμεσα στην 1η Απριλίου 2022 και στην 31η Μαρτίου του 2023. Η ανακοίνωση αυτή έγινε μέσω του Twitter και αναφέρει: "Θέλουμε να σας βεβαιώσουμε ότι το development είναι σε εξέλιξη, με κίνητρο και έμπνευση από το feedback σας. Θα σας ενημερώσουμε για την πρόοδο στο μέλλον και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ακλόνητη υποστήριξη και την υπομονή σας".

Το Prince of Persia: The Sands of Time Remake θα κυκλοφορήσει μέσα στο Β' εξάμηνο 2022, το αργότερο μέσα στο Α' τρίμηνο του 2023 (σ.σ. στην καλύτερη) για PC, PS4 και Xbox One. Αναπτύσσεται από δύο Ινδικές εταιρείες ανάπτυξης της Ubisoft, την Pune και την Mumbai.

[UPDATE 4: 3/5/22 - Το development στη Ubisoft Montreal] Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το development του Prince of Persia: Sands of Time remake αναλαμβάνει πλέον η Ubisoft Montreal. Ο λόγος είναι προφανώς οι πολλές καθυστερήσεις.

[UPDATE 5: 5/6/22 - Νέα καθυστέρηση] Μία ακόμη καθυστέρηση για το Prince of Persia: The Sands of Time remake και το πιο...σύνηθες να συμβεί. Το remake και επίσημα δεν θα κυκλοφορήσει ούτε στο οικονομικό έτος 2022-2023, δηλαδή θα το δούμε μετά τις 31 Μαρτίου 2023. Συνεπώς παίρνει καθυστέρηση για τουλάχιστον εντός του 2023 (όχι στο Α' τρίμηνό του) στην καλύτερη και ποιος ξέρει πότε...στη χειρότερη. Πάντως, ως remake έχει δεχτεί τις περισσότερες καθυστερήσεις μέχρι και σήμερα.

[UPDATE 6: 10/6/24 - Νέα απίστευτη καθυστέρηση!] Η Ubisoft ανακοίνωσε στο Ubisoft Forward ότι το Prince of Persia: The Sands of Time remake θα κυκλοφορήσει...το 2026! Θυμίζουμε ότι έχει ανακοινωθεί απότ ο 2020.

Θυμίζουμε ότι μετά από τόσες καθυστερήσεις, το development -το οποίο αρχικά γινόταν από δύο εταιρείες- πλέον γίνεται από μία, την σαφώς πιο έμπειρη και με καλύτερα στελέχη Ubisoft Montreal.

Διαβάστε περισσότερα για το Prince of Persia: The Sands of Time remake και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 08/12/2020 19:56
Εφόσον είναι για καλύτερο αποτέλεσμα στο remake, καλά κάνουν και το καθυστερούν!! 8)
#2 Blood Prince (Level 30) 08/12/2020 20:53
Quote:
Το Prince of Persia: The Sands of Time remake θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου 2021 σε PC, PS4 και Xbox One.
Πάλι καλά που δεν γράψατε PS5...έχω απηυδύσει να διαβάζω για PS5 συνέχεια.
#3 ashbringer (Level 25) 09/12/2020 16:19
Ο τίτλος έχει αναπτυχθεί απο την αρχή και θα χαρώ πολύ να το ξαναπαίξω.
#4 Vinset06 (Level 10) 05/02/2021 22:39
Quoting Blood Prince:
Quote:
Το Prince of Persia: The Sands of Time remake θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου 2021 σε PC, PS4 και Xbox One.


Πάλι καλά που δεν γράψατε PS5...έχω απηυδύσει να διαβάζω για PS5 συνέχεια.
Μακάρι να έρθει και για PS5 και για Switch και για Xbox Series X.Να έρθει παντού και να ικανοποιήσει όλων τα γούστα...!!!
#5 Kadaz (Level 24) 05/02/2021 23:32
Το περιμένω με αγωνία :-)
#6 ashbringer (Level 25) 06/02/2021 18:20
Αν είναι για καλό όλη αυτή η καθυστέρηση τότε να περιμένουμε γιατί όχι .
Notification