To Monster Hunter Rise στα PC

Hot
Βασίλης Κτενίδης
To Monster Hunter Rise στα PC

To Monster Hunter Rise στα PC

Ημερομηνία κυκλοφορίας και demo. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/2/21] Το Monster Hunter Rise θα έρθει στα PC σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Capcom.

Η Ιαπωνική εταιρεία επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του Monster Hunter Rise στα PC και ότι βρίσκεται ήδη σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Η κυκλοφορία του αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Ο producer του Monster Hunter Rise, Ryozo Tsujimoto, δήλωσε προσφάτως ότι η κυκλοφορία μίας έκδοσης για PC είναι κάτι που ζητούν οι παίκτες εδώ και καιρό, όμως δεν εμβάθυνε σε περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς η κυκλοφορία του δεν βρίσκεται ακόμα προ των πυλών: "Έχουμε λάβει πολλά αιτήματα για την κυκλοφορία μίας έκδοσης στα PC. Συγκεκριμένα από πολλούς παίκτες του εξωτερικού και έτσι αποφασίσαμε να το κάνουμε πράξη και να κυκλοφορήσουμε το Monster Hunter Rise στα PC μέσα στο 2022. Το project βρίσκεται ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης και έτσι θα θέλαμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες όταν η στιγμή θα είναι κατάλληλη."

Στα αρχεία που διέρρευσαν οι hackers που επιτέθηκαν στους servers της Capcom πριν από λίγο καιρό, συμπεριλαμβανόταν και μία PC έκδοση του Monster Hunter Rise. Συνεπώς δεν πρόκειται για τεράστια έκπληξη στους πιστούς οπαδούς της σειράς, όμως αποτελεί επίσημη επιβεβαίωση ότι τελικά θα υλοποιηθεί.

Σύμφωνα με τα δεδομένα το Monster Hunter Rise δεν θα κυκλοφορήσει για κονσόλες PlayStation και Xbox μαζί με την κυκλοφορία του στα PC το 2022, ενώ η κυκλοφορία του αναμένεται στις 25 Μαρτίου 2021 για Switch.

[UPDATE: 30/9/21 - Ημερομηνία κυκλοφορίας και demo] Στα πλαίσια του Tokyo Game Show 2021, η Capcom ανακοίνωσε ότι το Monster Hunter Rise θα κυκλοφορήσει στα PC στις 12 Ιανουαρίου 2022.

Επίσης, στις 13 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει και ένα demo στο Steam, ώστε να το δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε. Στο demo θα μπορείτε να παίξετε single-player ή και online multiplayer και να δοκιμάσετε 14 είδη όπλων. Θα υπάρχουν επίσης επιλογή για Training, Wyvern Riding tutorial και πλήθος από quests και τέρατα με τρία επίπεδα δυσκολίας. Τέλος, θα μπορείτε να το απολαύσετε σε 4K ανάλυση, ενώ υποστηρίζονται και οι ultrawide οθόνες (21:9).

Διαβάστε περισσότερα για την επιτυχία του Monster Hunter World στο Steam και συζητήστε για το Monster Hunter Rise στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/03/2021 19:00
Τα παιχνίδια τα πάνε εξαιρετικά .Η ταινία πάτωσε.
Notification