Grand Theft Auto VI

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Grand Theft Auto VI

Grand Theft Auto VI

Ο Troy Baker δεν θα είναι voice actor. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/2/22 - Η Rockstar δήλωσε και επίσημα ότι το Grand Theft Auto 6 είναι σε ανάπτυξη] Η Rockstar Games επιβεβαίωσε και επίσημα ότι το Grand Theft Auto 6 βρίσκεται σε ανάπτυξη.

Η Αμερικάνικη εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το GTA 6 "βρίσκεται σε καλό δρόμο και θα αναφέρουμε περισσότερα μόλις είμαστε έτοιμοι". Συνεπώς, ενδεχομένως να περάσει καιρός μέχρι να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες ή έστω ένα τρέιλερ.

Το GTA 6 φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό και αυτή είναι η πρώτη επίσημη παραδοχή από την Rockstar ότι αναπτύσσεται.

Εάν όμως οι φήμες από το 2020 είναι ακριβείς, θα περιμένετε το παιχνίδι να είναι μικρότερο σε κλίμακα σε σύγκριση με προηγούμενους τίτλους της Rockstar.

Τον Ιούνιο του 2021, εμφανίστηκαν πολλές αναφορές που έλεγαν ότι το GTA 6 ήταν ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και δεν θα κυκλοφορούσε για άλλα τέσσερα χρόνια. Με άλλα λόγια, μην το περιμένετε μέχρι κάποια στιγμή το 2024 ή το 2025.

[UPDATE: 8/2/22 - Rockstar: "Πρέπει να δημιουργούμε νέο περιεχόμενο"] Ο Strauss Zelnick, διευθύνων σύμβουλος της Take-Two, ρωτήθηκε για ποιο λόγο η Rockstar αναπτύσσει το GTA 6, όταν το GTA 5 τα πηγαίνει καλά σε πωλήσεις. Ο CEO της Αμερικάνικης εταιρείας δήλωσε: «Πρέπει να είσαι πάντα πρόθυμος να παράγεις κάτι το νέο. Να φέρνεις στους καταναλωτές αυτό που θέλουν. Από τη στιγμή που προσπαθείς να προστατέψεις το παρελθόν, γίνεσαι άσχετος».

Ο Zelnick είπε επίσης ότι αναμένει ότι το GTA V θα συνεχίσει να πουλάει στην αγορά ακόμα και όταν κυκλοφορήσει το επόμενο νέο παιχνίδι GTA. "Είμαι ενθουσιασμένος που η Rockstar εργάζεται για την επόμενη έκδοση του Grand Theft Auto. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι απλά υπέροχο και υπάρχουν όλα τα στοιχεία για να πιστέψουμε ότι το Grand Theft Auto θα συνεχίσει να αποδίδει" κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα για το Grand Theft Auto V σε PS5 και Xbox Series X/S.

[UPDATE 2: 19/7/22 - 70 νέες αγγελίες εργασίας] Η Rockstar Games ανακοίνωσε 70 νέες θέσεις εργασίας για το GTA 6 το τελευταίο 24ωρο. Συνολικά υπάρχουν 227 ανοιχτές θέσεις εργασίας. Ζητούνται μεταξύ άλλων open world designer για events και σχεδιαστής διαλόγων για "πρωτότυπες διαδραστικές αφηγήσεις".

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις φήμες, το σενάριο θα διεξάγεται στη Vice City ή στη Liberty City ή και στις δύο πόλεις.

[UPDATE 3: 18/05/23 – Μπορεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, σύμφωνα με την Take-Two] Στην πρόσφατη αναφορά εσόδων της, η Take-Two Interactive ίσως αποκάλυψε την περίοδο κυκλοφορίας του Grand Theft Auto 6.

Αρχικά ο publisher ανέφερε ότι είχε έσοδα 5.3 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα στον τελευταίο χρόνο και σκοπεύει να φτάσει τα 8 δισεκατομμύρια μέσα στο οικονομικό έτος 2025. Συγκεκριμένα η Take-Two δήλωσε: Κοιτώντας στο μέλλον, το οικονομικό έτος 2025 είναι άκρως αναμενόμενο για την εταιρεία μας. Τα τελευταία χρόνια προετοιμάζουμε τις επιχειρήσεις μας για την κυκλοφορία πολλών projects που θεωρούμε ότι θα φτάσουν την εταιρεία μας σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα επιτυχίας. Στο οικονομικό έτος 2025 αναμένουμε τις κυκλοφορίες πολλών πρωτοποριακών τίτλων που πιστεύουμε ότι θα θέσουν νέα standards στη βιομηχανία και θα μας επιτρέψουν να φτάσουμε τα 8 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα και 1 δισεκατομμύριο σε λειτουργικά μετρητά. Αναμένουμε να συνεχίσουμε έτσι και στο οικονομικό έτος 2026 και αργότερα.

Με δεδομένα τα λεγόμενα της Take-Two, ένας τίτλος που μπορεί να της αποφέρει τόσα έσοδα είναι το GTA 6, το οποίο ήδη φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει μέχρι το 2025. Το οικονομικό έτος 2025 ξεκινάει τον Απρίλιο του 2024 και ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2025.

[UPDATE 4: 25/5/23 - Take-Two: "Τα βίντεο είχαν πράγματα που έχετε ξαναδεί"] Ο Strauss Zelnick, CEO της Take-Two, δήλωσε το GTA 6 θα πρέπει να έχει πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί.

Ένα χρόνο μετά τις διαρροές των φωτογραφιών και των βίντεο, ο Zelnick είπε: "Σε κάθε νέα έκδοση του GTA έχουμε μία πρόκληση. Πρέπει να δείξουμε αφενός κάτι που δεν έχετε ξαναδεί και αφετέρου πρέπει να αντικατοπτρίζει το συναίσθημα που έχουμε για το GTA. Ψάχνουμε την τελειότητα. Η Take-Two υιοθετεί τις επιτυχίες σαν να είναι μέρος του εαυτού της. Δεν συμφωνούμε αν οι δημιουργοί κάνουν μια επιλογή που δεν συνάδει με το πώς πιστεύουμε ότι πρέπει να αναπτυχθούν αυτές οι επιτυχίες. Αυτό αφήνει τη Rockstar σε δύσκολη θέση όταν πρόκειται να δημιουργήσει κάτι που δεν έχετε ξαναδεί», κάτι που ανέδειξε ο Zelnick.

[UPDATE 5: 15/1/24 - Συνεργασία με τον ράπερ T-Pain] Ο ράπερ T-Pain ανακοίνωσε την συνεργασία του με την Rockstar για το GTA 6. Επίσης, δήλωσε ότι δεν μπορεί να παίξει πλέον roleplay στον NoPixel, έναν roleplay server του GTA, καθώς αυτό είναι ενάντια στους κανόνες συνεργασίας με την Rockstar, με την οποία έχει υπογράψει συμφωνητικό. Του είπαν για παράδειγμα: "Τι θα γινόταν π.χ. αν κάποιος έπαιρνε ένα άλμπουμ σου και έκανε re-recording και ολοένα και περισσότερα άτομα το άκουγαν;"

Επίσης ο T-Pain αντέδρασε αρνητικά στις παρατηρήσεις της Rockstar λέγοντας: "Μου λέτε ότι δεν μπορώ να κάνω αυτά και μετά συνεργάζεστε με κόσμο που έφτιαξε τον RP server; Ότι να 'ναι".

[UPDATE 6: 8/4/24 - Ο Troy Baker δεν θα είναι voice actor] Ο Troy Baker

ότι δεν θα είναι ο voice actor του κεντρικού πρωταγωνιστή του GTA 6, μία φήμη που έπαιζε αρκετά μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα είπε: "Θέλω αυτός ο τύπος, όποιος κι αν είναι, να λάβει τα εύσημα για τη δουλειά του, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα είναι υπέροχο. Οι voice actors δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτούς τους χαρακτήρες και τους αξίζουν όλα τα εύσημα για τη δουλειά τους".

Το GTA 6 θα κυκλοφορήσει αρχικά για PS5 και Xbox Series X/S και στη συνέχεια για PC.

Δείτε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το GTA 6 και συζητήστε εκτενώς για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification