God of War Ragnarok gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
God of War Ragnarok gameplay videos

God of War Ragnarok gameplay videos

Οι ασπίδες, ο Ατρέας και άλλα στοιχεία για το gameplay. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 31/8/22] Ρεπορτάζ του Game Informer αποκαλύπτει τα combat abilities του God of War: Ragnarok. Οι επιθέσεις και οι νέες ασπίδες αναδεικνύουν τα νέα skills μάχης του Kratos.

Δύο από τους κορυφαίους σχεδιαστές μάχης για το παιχνίδι, ο Mihir Sheth και ο Denny Yeh, περιέγραψαν μερικές από τις νέες τεχνικές μάχης του Kratos, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να εμφυσήσει τόσο στο Leviathan Axe όσο και στα Blades of Chaos. Θα έχουμε Enhanced elemental properties ανάλογα με το όπλο - πάγος για το Axe και φωτιά για τα Blades . Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιούνται νέες signature moves. Το Frost Awaken για το Axe και το Whiplash για τα Blades - οι οποίες θα προκαλέσουν τεράστια ζημιά στους εχθρούς. Το τρίγωνο (Δ) θα αξιοποιείται για Signature moves, ανάλογα με το όπλο που έχετε.

Οι ασπίδες θα παίξουν μεγαλύτερο ρόλο στο σχέδιο μάχης του God of War: Ragnarok. Θα υπάρχον νέοι τύποι ασπίδων που επηρεάζουν τον τρόπο χρήσης συγκεκριμένων ασπίδων στη μάχη. Μερικές, όπως η Dauntless Shield, είναι ελαφρύτερες, αλλά υπερέχουν στο μπλοκάρισμα- αναβοσβήνουν με κόκκινο χρώμα για να σηματοδοτήσουν την κατάλληλη στιγμή για να μπλοκάρετε - ενώ άλλες όπως η Stonewall Shield είναι πιο ανθεκτικές και κατάλληλες για πιο αργή μάχη. Απορροφούν damage και δημιουργούν ένα ωστικό κύμα που χτυπά τους εχθρούς όταν απορροφηθεί αρκετή ζημιά.

Ο Sheth και ο Yeh ανέφεραν επίσης σε έναν νέο τύπο εχθρών που ονομάζεται Grim. Ένα πλάσμα που μοιάζει με σαύρα που στέκεται στα δύο πόδια. Μερικοί ισχυροί Grims, συμπεριλαμβανομένης μιας παραλλαγής Cursed, μπορούν να εκτοξεύουν bile από το στόμα τους, καθιστώντας τους απειλή από απόσταση. Δεν αποκαλύφθηκαν άλλοι νέοι εχθροί, αλλά ι περιοχές θα κατοικούνται ξανά με νέους εχθρούς καθώς το παιχνίδι αναπτύσσεται, οπότε η επιστροφή σε μια περιοχή μπορεί να αποκαλύψει μερικές νέες προκλήσεις.

Τέλος, ο Ατρέας θα είναι πλέον πιο ισχυρός από την προηγούμενη έκδοση. Θα χρησιμοποιεί ξανά το τόξο του και θα παίρνει κάθε φορά νέα θέση μάχης για να ρίξει βέλη. Στις μάχες θα υπάρχουν πιο πολλές animated σκηνές στις οποίες δεν έχετε τον έλεγχο και οι εχθροί σας τραβάνε για να σας κάνουν damage.

Το God of War: Ragnarok είναι η συνέχεια του reboot και θα σηματοδοτήσει το τέλος της ιστορίας που βασίζεται στη σκανδιναβική μυθολογία. Θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου για PlayStation 4 και PlayStation 5.

[UPDATE: 5/9/22 - Gameplay video με στοιχεία για το gameplay] Δείτε το gameplay video του Game Informer για το God of War: Ragnark, στο οποίο παρουσιάζονται ορισμένες signature moves.

Το βίντεο παρουσιάζει όσα είχε αναφέρει το Game Informer στο πρόσφατο άρθρο του.

Δείτε επίσης το διαφημιστικό των Rick and Morty για το God of War: Ragnarok.

[UPDATE 2: 6/9/22 - Νέο gameplay video με γόνδολα και κωπηλασία] Σε ένα νέο gameplay video, το Game Informer μας έδειξε το Svartalfheim Level, στο οποίο βλέπουμε τον Κράτος να κωπηλατεί σε μία γόνδολα μαζί με τον Ατρέα. Θα υπάρχουν γρίφοι και σε κάποιους θα χρησιμοποιείτε το Leviathan Axe και τα Blades of Chaos.

[UPDATE 3: 25/10/22 - Νέο gameplay video] Στο νέο gameplay video του God of War: Ragnarok, το οποίο συνοδεύεται από developer diary, αναλύεται εκτενέστερα η χρήση της ασπίδας, μιας και γνωρίζουμε ήδη ότι θα υπάρχουν ελαφριές ασπίδες που θα προσφέρουν πιο γρήγορη απόκρουση επιθέσεων, θα απορροφούν λιγότερο damage, αλλά θα σας δίνουν ταχύτερη επαναφορά στις κινήσεις σας και από την άλλη βαριές ασπίδες, με τις οποίες θα έχετε πιο αργές κινήσεις αλλά θα απορροφάτε μεγαλύτερο damage. Γενικά θα υπάρχουν πολλές παραλλαγές στις ασπίδες.

Όσο για τον Ατρέα, η συμπεριφορά του στη μάχη έχει αναβαθμιστεί και αντικατοπτρίζει καλύτερα την πρόοδό του ως χαρακτήρας. Πλέον, τρία χρόνια μετά, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις επιθετικές του ικανότητες και κάνει επιθετικά combos ή επιτίθεται σε εχθρούς πριν από εσάς. Έχει magical abilities τα οποία έχουν αναβαθμιστεί, κάτι που του δίνει σημαντικά ατού στη μάχη (πέρα από τα φλεγόμενα βέλη), επομένως πλέον έχετε έναν πιο ισχυρό σύμμαχο.

Σαν διάρκεια του God of War: Ragnarok θα είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο και θα έχει περισσότερα bosses και mini boses.

Δείτε το preview του God of War: Ragnarok και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification