• Ειδήσεις
  • Action
  • God of War: Ragnarok: Η φωνή του Ατρέα άλλαξε επειδή μεγάλωσε και έπεσε αρκετό μοντάζ

God of War: Ragnarok: Η φωνή του Ατρέα άλλαξε επειδή μεγάλωσε και έπεσε αρκετό μοντάζ

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
God of War: Ragnarok: Η φωνή του Ατρέα άλλαξε επειδή μεγάλωσε και έπεσε αρκετό μοντάζ

God of War: Ragnarok: Η φωνή του Ατρέα άλλαξε επειδή μεγάλωσε και έπεσε αρκετό μοντάζ

Ο Αμερικανός νεαρός ηθοποιός.

Το God of War Ragnarok έρχεται τέσσερα χρόνια μετά το προηγούμενο μέρος της σειράς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η φωνή του ηθοποιού που υποδύθηκε τον Ατρέα, να...αλλάξει, αφού το τότε παιδί πλέον μεγάλωσε!

Χρειάστηκε μοντάζ για να διορθωθούν τα όποια θέματα. Ο ηθοποιός Sunny Suljic ήταν τότε 13 ετών και σήμερα 17 ετών, άρα μπορείτε να αντιληφθείτε ότι η φωνή του άλλαξε αρκετά. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τους συντελεστές σε behind the scenes βίντεο.

Η Jodie Kupsco, η οποία επιβλέπει τους διαλόγους στο God of War: Ragnarok, δήλωσε: «Ο ηθοποιός μας για τον Atreus, ο Sunny, είναι ένα έφηβο αγόρι και η φωνή του άλλαξε πολύ κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων. Έπρεπε να μπούμε και να ισοπεδώσουμε αυτή την παράσταση, έτσι ακούγεται ότι η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή ήταν μια μοναδική πρόκληση».

Σύμφωνα με τον ανώτερο παραγωγό Ariel Angelotti, η ομάδα ήθελε να αποφύγει «να διακυβεύσει την ιστορία που προσπαθούσαμε να πούμε ως αποτέλεσμα της πανδημίας και αυτούς τους περιορισμούς που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε», σε σχέση με τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την ηχογράφηση για το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ο Angelotti εξήγησε ότι «έπρεπε να γίνουμε λίγο δημιουργικοί με το πώς ηχογραφήσαμε το περιεχόμενο».

Για να προσπαθήσουν να μετριάσουν τυχόν κινδύνους, ορισμένοι ηθοποιοί θα «υποστηρίζαν» άλλους χαρακτήρες σε ορισμένες σκηνές, έτσι ώστε «μια κατάσταση όπου πάρα πολλοί άνθρωποι βρίσκονταν στο πλατό κάθε μέρα», θα μπορούσε να αποφευχθεί.

Στο ίδιο βίντεο, αποκαλύπτεται ότι οι developers συζητούσαν ότι το Ragnarok βγήκε κατά πολύ μεγαλύτερο σε διάρκεια σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό. Ο Barlog είπε ότι το να κάνει τους παίκτες να περιμένουν 15 χρόνια για την ολοκλήρωση της τριλογίας θα ήταν πολύ, οπότε η Sony Santa Monica αποφάσισε να επιλέξει το να αναπτύξει δύο games.

Το God of War Ragnarok θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου για PS5 και PS4. 

Διαβάστε περισσότερα για το God of War: Ragnarok και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification