The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom gameplay videos

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom gameplay videos

Νέο βίντεο από διαφημιστικό σποτ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/3/23] Η Nintendo παρουσίασε ένα εκτενές gameplay video του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Από το βίντεο βλέπουμε ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα γραφικά του προηγούμενου Zelda. Ωστόσο, ο Link έχει νέα abilities τα οποία μπορείτε να δείτε στο βίντεο. Παράλληλα, με το Paraglider (Αλεξίπτωτο πλαγιάς) μπορεί να αιωρηθεί για κάποια δευτερόλεπτα και να φτάσει σε μακρινά σημεία. Ο Shigeru Miyamoto είχε χρησιμοποιήσει ανάλογο χαρακτηριστικό και στη σειρά Super Mario Bros.

Ένα ακόμη νέο στοιχείο είναι ότι θα μπορείτε να συνθέσετε αντικείμενα ακόμα και στη μάχη. Για παράδειγμα ένα χοντρό κλαδί δέντρου θα μπορεί να ενωθεί με έναν βράχο ή ένα κοντάρι με μία τσουγκράνα. Έτσι, θα έχετε πιο ισχυρά όπλα ενάντια στους εχθρούς. Το τόξο σας θα έχει επίσης βέλη από διάφορα υλικά και με διαφορετική επίδραση.

[UPDATE: 15/4/23 - Νέο gameplay video από διαφημιστικό] Ένα ακόμη -σύντομης διάρκειας- gameplay video δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω διαφημιστικού σποτ που παίζει σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Αμερικής.

[TotK] LEAKED slightly unfinished version of the USA live-action TV spot: "You Can Do What"
by u/Foulowe59 in zelda

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαϊου για το Nintendo Switch.

Διαβάστε περισσότερα για το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification