Φήμη για next-gen έκδοση του Red Dead Redemption 2

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμη για next-gen έκδοση του Red Dead Redemption 2

Φήμη για next-gen έκδοση του Red Dead Redemption 2

Σύμφωνα με έγγραφα της δίκης εξαγοράς της Activision Blizzard από την Microsoft.

Η Rockstar ετοιμάζει μία next-gen έκδοση του Red Dead Redemption 2 για PS5 και Xbox Series X/S, σύμφωνα με έρευνα που διέρρευσαν από την δίκη εξαγοράς της Activision Blizzard από την Microsoft στην Αμερική.

Η είδηση προέρχεται από ανταλλαγή emails τον Μάιο του 2022 μεταξύ στελεχών της Microsoft που συζητούσαν για την επερχόμενη λίστα των games που θα αξιοποιηθούν εάν προστεθούν στο Game Pass.

Τα emails που διέρρευσαν ως μέρος μιας συνεχιζόμενης δικαστικής διαμάχης μεταξύ της Microsoft και της FTC, δείχνουν ότι η Microsoft περίμενε μια next-gen έκδοση του Red Dead Redemption 2 να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2023 της Take-Two, το οποίο έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Φυσικά, η κυκλοφορία ενός updated Red Δεαδ Redemption 2 δεν έγινε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Rockstar δεν αναπτύσσει κάτι τέτοιο. Η Rockstar συνηθίζει να ανακοινώνει τα games της λίγους μήνες πριν κυκλοφορήσουν.

Όπως το Grand Theft Auto 5 κυκλοφόρησε για PS5 και Xbox Series X/S, έτσι αντίστοιχα το Red Dead Redemption 2 ίσως να είναι το επόμενο.

Το Red Dead Redemption 2 κυκλοφόρησε το 2018 σε PS4 και Xbox One και για PC το 2019.

Δείτε τις φήμες για το νέο Xbox. Συζητήστε για την Microsoft και την ενδεχόμενη εξαγορά της Activision Blizzard στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification