Scorn

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
2
Scorn

Scorn

Ανακοινώθηκε ο μήνας κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/9/17] Η εταιρεία ανάπτυξης Ebb Software κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο με gameplay για το επερχόμενο Horror Adventure Scorn.

Σκοπός σας είναι να εξερευνήσετε έναν τρομακτικό και γεμάτο λαβύρινθους κόσμο, να ξεκλειδώσετε νέες περιοχές, να λύσετε γρίφους, να αποκτήσετε νέα skills, όπλα και άλλα αντικείμενα. Ο κόσμος γύρω σας προσαρμόζεται στις πράξεις σας ενώ οι κάτοικοι και τα πλάσματα του Scorn έχουν διαφορετικές προσωπικότητες και αντιδρούν διαφορετικά στην παρουσία σας. Κάποια μπορούν να είναι μέχρι και φιλικά απέναντί σας. Σύμφωνα με την περιγραφή, δεν υπάρχουν cutscenes και το storytelling συμβαίνει κατά τη διάρκεια του gameplay. Επίσης το Scorn δεν θα σας δείξει έλεος αν αφήσετε κάτι σημαντικό πίσω στο ταξίδι σας.

Η Ebb Software έχει ξεκινήσει μια καμπάνια στο Kickstarter για το Scorn και μπορείτε να την βρείτε εδώ. Το επερχόμενο Adventure θα κυκλοφορήσει σε δύο τμήματα με το πρώτο να ονομάζεται Dasein.

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε βίντεο με το gameplay:

[UPDATE: 10/10/17 - Ολοκληρώθηκε η καμπάνια στο Kickstarter] Τον περασμένο μήνα η εταιρεία ανάπτυξης Ebb Software ξεκίνησε μια καμπάνια στο Kickstarter για το Horror Scorn.

Ο αρχικός στόχος της καμπάνιας ήταν τα 178.597 ευρώ. Αν και το πρώτο κομμάτι του Scorn ήταν σχεδόν έτοιμο, η εταιρεία ανάπτυξης δεν ήταν ικανοποιημένη με κάποια στοιχεία του τίτλου και ζήτησε χρηματοδότηση μέσω Kickstarter για να επεκτείνει τους πόρους της και να βελτιώσει το Scorn. Τελικά συγκεντρώθηκαν 192.487 ευρώ, αρκετά παραπάνω από τον αρχικό στόχο. Η Ebb Software δήλωσε πως τώρα μπορεί να επικεντρωθεί στον τίτλο και να αναπτύξει το Horror που οραματίστηκε. Επίσης χάρις σε αυτό το ποσό επιτεύχθηκαν και κάποιοι δευτερεύοντες στόχοι όπως η προσθήκη ενός ρεαλιστικού VR επιπέδου, δύο νέοι εχθροί και μια επιπλέον περιοχή με ανάλογο περιεχόμενο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ebb Software ανακοίνωσε πως το Scorn θα κυκλοφορήσει σε PC σε δύο κομμάτια με το πρώτο να έρχεται κάποια στιγμή το 2018. Η εταιρεία ανάπτυξης υποσχέθηκε πως δεν θα υπάρξουν DLC, expansions ή sequels ενώ η μεταφορά σε κονσόλες δεν είναι στα άμεσά σχέδιά της.

[UPDATE 2: 7/5/20 - Νέο gameplay trailer] Δείτε το νέο τρέιλερ του Survival Horror Scorn, το οποίο παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια του νέου Xbox Inside, όπου παρουσιάστηκαν περισσότερα στοιχεία για το Xbox Series X.

[UPDATE 3: 8/5/20 - Θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series X] Στο livestream για την παρουσίαση των επερχόμενων τίτλων για το Xbox Series X ανακοινώθηκε ότι το Scorn θα κυκλοφορήσει σε PC και Xbox Series X.

Το Scorn θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου 2022 για PC και Xbox Series X, ενώ θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα στο Game Pass.

Διαβάστε ακόμα για το The Inpatient, το prequel του Until Dawn. Συζητήστε σχετικά με το Scorn σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 06/09/2017 00:21
Όταν είχα πρωτοδεί το trailer και ακούσει αυτή τη σάπια μουσική είχα αρρωστήσει.Χαίρ ομαι που βλέπω οτι το παιχνίδι θα έχει και δυνατό gameplay.Μακάρι να καταφέρει να φτάσει το στόχο του στο kickstarter αν και πιστεύω οτι θα τα καταφέρει άνετα.
#2 ashbringer (Level 25) 06/09/2017 22:03
Τα σχέδια οι χώροι και η ατμόσφαιρα μου φέρνουν στο μυαλό εικόνες απο H.R Giger.Πολύ δυνατά στοιχεία τρόμου και στο gameplay video.
#3 ashbringer (Level 25) 11/10/2017 09:40
Τώρα που έπιασε το στόχο του και μάζεψαν πολύ παραπάνω απο αυτό που ήθελαν πιστεύω ότι θα μας δώσουν κάτι μοναδικό.
#4 ashbringer (Level 25) 22/10/2020 07:57
O H.R Giger είναι θεός και η αισθητική στο παιχνίδι αυτό είναι πολύ έντονη .
#5 Kadaz (Level 23) 13/12/2021 22:04
Δυνατό game φαίνετε. Θα αργήσει βέβαια να βγεί.
Notification