Lone Echo 2

Γιώργος Σκένδρος
Lone Echo 2

Lone Echo 2

 Ο τίτλος πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Το Lone Echo 2, η συνέχεια του VR Lone Echo του 2017, θα κυκλοφορήσει - μετά από μια καθυστέρηση της τελευταίας στιγμής τον Αύγουστο - τελικά για συσκευές Oculus στις 12 Οκτωβρίου.

Το Lone Echo 2, το οποίο φαίνεται ότι θα προσφέρει άλλη μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, χτισμένη γύρω από τη μηδενική βαρύτητα και παζλ, εκτοξεύει τους δύο πρωταγωνιστές του - την Olivia Rhodes και το ελεγχόμενο από τον παίκτη ανδροειδές Echo One (γνωστό και ως Jack) - 400 χρόνια στο μέλλον μετά τα γεγονότα του προηγούμενου παιχνιδιού, εστιάζοντας αυτή τη φορά σε έναν εγκαταλελειμμένο διαστημικό σταθμό που υποτίθεται ότι κρύβει το κλειδί για την επιστροφή στην πατρίδα. Ο τίτλος έχει υποστεί πολλαπλές καθυστερήσεις καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του προς την κυκλοφορία - πιο πρόσφατα λόγω των προκλήσεων ανάπτυξης που σχετίζονται με τον κοροναϊό - αλλά ελπίζουμε ότι το τέλος είναι πλέον ορατό και η 12η Οκτωβρίου θα σηματοδοτήσει τη στιγμή που το Lone Echo 2 θα πάρει επιτέλους το δρόμο του για τους fans.

Η ιστορία του Lone Echo 2, σύμφωνα με το επίσημο site του Lone Echo 2, θα διαδραματίζεται σε μια προηγμένη εγκατάσταση εξόρυξης μέσα στους δακτυλίους του Κρόνου, όταν τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν στραβά λόγω μιας ανωμαλίας. O Jack, μια τεχνητή νοημοσύνη που στεγάζεται μέσα σε ένα συνθετικό σώμα, πρέπει να εξασφαλίσει την επιβίωση της Rhodes σε αυτό το περιβάλλον μηδενικών βαρών λύνοντας γρίφους μέσα και έξω από τις εγκαταστάσεις. Αυτοί οι μηχανισμοί έλλειψης βαρύτητας θα επιστρέψουν στη συνέχεια μαζί με μια νέα απειλή.

Tο demo του Lone Echo II στην E3 2019, πέρα από τους νέους εχθρούς, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στους καθιερωμένους μηχανισμούς αλληλεπίδρασης του αρχικού τίτλου. Οι παίκτες θα βρούν το συνηθισμένο τράβηγμα μοχλού, το άνοιγμα πόρτας, τα πάνελ κοπής με λέιζερ και τους σταθμούς φόρτισης μπαταριών που θα είναι γνωστά.Η Ready at Dawn αναφέρει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα από τα νέα συστήματα gameplay που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα στο Lone Echo II, πολλά από τα οποία λέγεται ότι θα έρθουν με τη μορφή νέων εργαλείων που θα αποκτήσει ο παίκτης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Νέοι χαρακτήρες έρχονται επίσης οι οποίοι ακούγεται ότι θα είναι βασικοί για την αφήγηση, αν και η Ready at Dawn δεν ήταν έτοιμη να αποκαλύψει περισσότερα.

Η Liv επιστρέφει φυσικά, αλλά αυτή τη φορά η Ready at Dawn λέει ότι έχει αναβαθμιστεί ώστε να είναι ένα πιο δυναμικό κομμάτι του παιχνιδιού. Οι κινήσεις και οι ενέργειές της στο αρχικό Lone Echo ήταν σε μεγάλο βαθμό σεναριακές ωστόσο στο Lone Echo II λέγεται ότι θα μπορεί να κινείται πιο ελεύθερα στο περιβάλλον, επιτρέποντάς της να συνοδεύει πιο φυσικά τον παίκτη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το Lone Echo 2 θα είναι διαθέσιμο για Oculus Rift και στο Quest (το τελευταίο απαιτεί ένα Oculus Link ή Air Link και ένα PC με δυνατότητα VR) και θα κοστίζει 34.49 ευρώ (39,99 δολάρια).

Διαβάστε περισσότερα για τις πληροφορίες για το Next-Gen VR του PlayStation και συζητήστε για το Lone Echo 2 στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification