Nintendo Switch: Τα games

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Nintendo Switch: Τα games

Nintendo Switch: Τα games

Έρχεται το πρώτο Syberia. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/10/16] Η Nintendo αποκάλυψε μία λίστα με συνεργαζόμενες εταιρείες οι οποίες αναπτύσσουν games για την νέα της κονσόλα, το Nintendo Switch.

Όπως θα δείτε, η λίστα περιλαμβάνει μεγάλους publishers, όπως οι EA, Take-Two, Bandai Namco, Sega, Konami, Activision, Bethesda, Capcom, Square Enix, FromSoftware, Ubisoft κ.α.

Ακολουθεί η λίστα των 13 games που βρίσκονται υπό ανάπτυξη.
Dragon Quest X: JRPG, Square Enix (2017)
Dragon Quest XI: JRPG, Square Enix (2017)
Just Dance 2017: Dance game, Ubisoft (2017)
Mario Kart: Combar Racing, Nintendo (Προς ανακοίνωση)
NBA 2K17: Sports, 2K Sports (Προς ανακοίνωση)
Νέο Pokémon game: JRPG, Nintendo (Προς ανακοίνωση)
Νέο Super Mario για το Nintendo Switch: Platform, Nintendo (Προς ανακοίνωση)
Project Sonic 2017: Platform, Sega (2017)
RISE: Race The Future Racing: VD-Dev (2017)

Riverside Open world: Zockrates Laboratories (Προς ανακοίνωση)

Splatoon: Third-Person Shooter, Nintendo (Προς ανακοίνωση)

The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition: Action RPG, Bethesda (2017)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild: Action-Adventure, Nintendo (2017)

Ακολουθεί η λίστα των εταιρειών που αναπτύσσουν games για το Nintendo Switch:

505 Games
Level-5
Activision Publishing
Marvelous
Arc System Works
Maximum Games
Atlus
Nippon Ichi Software
Audiokinetic
Parity Bit
Autodesk
PlatinumGames
Bandai Namco
RAD Game Tools
Bethesda
RecoChoku
Capcom
Sega
Codemasters
Silicon Studio Corporation
CRI Middleware
Spike Chunsoft
DeNA
Square Enix
Electronic Arts
Starbreeze Studios
Epic Games
Take-Two Interactive Software
Firelight Technologies
Telltale Games
FromSoftware
THQ Nordic
Frozenbyte
Tokyo RPG Factory
GameTrust
TT Games
Grasshopper Manufacture
Ubisoft
Gungho Online Entertainment
Ubitus
Hamster Corporation
Unity Technologies
Havok
Warner Bros. Interactive Entertainment
Inti Creates
Web Technology Corp
Koei Tecmo
Konami Digital Entertainment

[UPDATE: 15/11/16 - Νέο Super Mario στο λανσάρισμα] Σύμφωνα με το Eurogamer, ένα νέο Super Mario για το Nintendo Switch θα γίνει διαθέσιμο με το λανσάρισμα της κονσόλας, σε αντίθεση με το The Legend of Zelda: Breath of the Wild το οποίο δεν θα προλάβει το λανσάρισμα.

Όπως θα παρατηρήσατε στο πρώτο τρέιλερ του Switch, μία γυναίκα έπαιζε Super Mario σε δύο στιγμιότυπα λίγων δευτερολέπτων. Το level που είδαμε στην έρημο δεν το γνωρίζουμε, συνεπώς θα πρόκειται για το νέο Super Mario και όχι για κάποιο HD remake παλαιότερου.

Το επόμενο Super Mario game πριν από αυτό είναι το Super Mario Run, το οποίο θα κυκλοφορήσει για iOS συσκευές τον Δεκέμβριο.

[UPDATE 2: 30/11/16 - Πιθανή κυκλοφορία του The Binding of Isaac: Afterbirth+]
 Η εταιρεία ανάπτυξης Nicalis ανακοίνωσε μέσω ενός blog πληροφορίες για το επερχόμενο expansion του The Binding of Isaac με την ονομασία Afterbirth+. Οι developers ανακοίνωσαν αινιγματικά ότι το νέο expansion θα κυκλοφορήσει σε PS4, Xbox One και μια ακόμα κονσόλα μέσα στην Άνοιξη του ’17. Παράλληλα, η ανακοίνωση ανέφερε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν εκδόσεις για το Wii U και το PS Vita.

Τα σημάδια δείχνουν ότι το The Binding of Isaac: Afterbirth+ θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch και οι developers δεν μπορούσαν να το ανακοινώσουν επίσημα λόγω του επερχόμενου Nintendo Switch Presentation 2017 στις 13 Ιανουαρίου.

[UPDATE 3: 7/12/16 - Φήμη ότι το Dark Souls III τρέχει ήδη στην κονσόλα]
 Σύμφωνα με μία νέα αναφορά του Let’s Play Video Games, η From Software έχει ήδη ετοιμάσει μια έκδοση του Dark Souls III που τρέχει στο Nintendo Switch. Να θυμίσουμε ότι το logo της εταιρείας είχε εμφανισθεί στην λίστα των συνεργατών της Nintendo που θα υποστηρίξουν την επερχόμενη κονσόλα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι developers του Dark Souls III κατάφεραν να ετοιμάσουν μια έκδοση σε ένα σημείο επιδόσεων με το οποίο είναι χαρούμενοι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα υπάρξει κυκλοφορία, αφού θα πρέπει να συζητηθεί πρώτα εσωτερικά στην ίδια την εταιρεία.

Η δουλειά στην συγκεκριμένη έκδοση για το Nintendo Switch πραγματοποιείται εδώ και αρκετούς μήνες από μια μικρή ομάδα ατόμων μέσα στην From Software. Επιπλέον, η εταιρεία ανάπτυξης ελέγχει αν θα ήταν οικονομικά βιώσιμο να κυκλοφορήσει μια συλλογή και των τριών Dark Souls μαζί με τα DLC τους στο Nintendo Switch. Παρόλα αυτά, τα πρώτα βήματα θα πραγματοποιηθούν μετά τις πρώτες πωλήσεις της κονσόλας της Nintendo και η συλλογή θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε όλα τα format. Αν η φήμη ισχύει, τότε θα σημάνει την πρώτη κυκλοφορία παιχνιδιού της σειράς Dark Souls σε κονσόλα της Nintendo.

Για όλες αυτές τις φήμες, αναμένουμε επιβεβαίωση στο Nintendo Switch Presentation 2017 που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιανουαρίου.

[UPDATE 4: 12/1/17 - Έρχεται το Shovel Knight] To αγαπητό και επιτυχημένο Platform, Shovel Knight, θα κάνει την εμφάνισή του στο Nintendo Switch. Η Yacht Club Games ανακοίνωσε πως το αρχικό Shovel Knight σύντομα θα ονομαστεί Shovel Knight: Shovel of Hope και θα πωλείται μαζί ή ξεχωριστά από τα DLC. Θα υπάρξει και πακέτο με την ονομασία Shovel Knight: Treasure Trove που θα περιλαμβάνει όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Η αλλαγή αυτή στην διάθεση του τίτλου θα γίνει σε όλες τις πλατφόρμες όπως PC, PS4, Xbox One και πλέον σε Nintendo Switch.

[UPDATE 5: 13/1/17 - Όλα τα games του Switch που παρουσιάστηκαν] Κατά την διάρκεια της παρουσίασης της Nintendo για το Switch, έγινε μια επίδειξη όλων των νέων games της κονσόλας.

Παρουσιάστηκε τρέιλερ του νέου The Legend of Zelda: Breath of the Wild και ανακοινώθηκε ότι θα το δούμε στις 3 Μαρτίου για Nintendo Switch και Wii U. Θα συνοδεύσει δηλαδή το λανσάρισμα της κονσόλας.

Δείτε το τρέιλερ του Fire Emblem Warriors. Θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2017.

Το τρέιλερ του party game 1-2 Switch:

Ανακοινώθηκε το ARMS, ένα Battle Arena Boxing/Shooting game:

Ανακοινώθηκε το Splatoon 2 και παρουσιάστηκε νέο τρέιλερ:

Super Mario Odyssey: Ανακοινώθηκε το νέο Mario game:

Ανακοινώθηκε το Super Bomberman R:

Mario Kart 8 Deluxe. Μία από τις ναυαρχίδες της Nintendo θα συνοδεύσει και το Switch

Το Puyo Puyo Tetris, μια νέα έκδοση του κλασικού Tetris, έρχεται στο Nintendo Switch:

Sonic Mania. Ο Sonic έρχεται στο Nintendo Switch και θα περιλαμβάνει 2D gameplay

Το The Elder Scrolls V: Skyrim επιβεβαιώθηκε και επίσημα για το Nintendo Switch.

Το παρουσίασε ο Todd Howard. Δεν ανακοινώθηκε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, συνεπώς δεν θα το δούμε στα πρώτα games της κονσόλας.

Το Xenoblade Chronicles 2 διέπρεψε στην παρουσίαση του Nintendo Switch:

Ανακοινώθηκε επίσης το Fifa για το Switch χωρίς να διευκρινιστεί το πότε θα δούμε την νέα αυτή έκδοση. Η σειρά έχει να εμφανιστεί σε κονσόλα της Nintendo από το Fifa 15 στο Wii.

Τα games του Nintendo Switch θα κοστίζουν 60 ευρώ έκαστο.

[UPDATE 6: 13/1/17 - Games Livestream] Η Nintendo θα διεξάγει μια δεύτερη live παρουσίαση, στην οποία αυτή τη φορά θα μας δείξει τα νέα games του Nintendo Switch.

Συντονιστείτε για να την παρακολουθήσετε, σήμερα στις 16:30.

[UPDATE 7: 13/1/17 - Όλα τα games του Switch - Μέρος 2ο] Πέρα από τα games που παρουσιάστηκαν κατά την τελική παρουσίαση του Nintendo Switch, δείτε όλα τα υπόλοιπα games που αναμένονται για την κονσόλα. Τα περισσότερα εξ αυτών είναι multiplatform. Έχει ενδιαφέρον να εξετάσουμε ποιες εταιρείες θα υποστηρίξουν την νέα κονσόλα της Nintendo εξ αρχής και με ποια games.

Constructor

constructor switch

Το remake του κλασικού Management Simulation του 1997.

Cube Life: Island Survival
Ένα Survival game στο στυλ του Minecraft.

Θα κυκλοφορήσει για PC και Switch. Η ημερομηνία δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί.

Dragon Quest X και Dragon Quest XI
Πέρα από το Dragon Quest X που θα έρθει στο Switch, αναπτύσσεται παράλληλα και η νεότερη έκδοση της σειράς, η οποία θα έχει περισσότερο έντονο το JRPG στοιχείο. Αναμένεται επίσης και για PS4 και 3DS.

Just Dance 2017
Πέρα από τα PS4, Xbox One και Wii U, το Just Dance 2017 θα έρθει και στο Switch.

LEGO City Undercover
Αποτέλεσε Wii U exclusive από το 2013, αλλά τώρα θα εμφανιστεί σε PS4, Xbox One και Switch το Α' με Β' τρίμηνο του 2017.

Project Sonic
Ένα 3D Platform το οποίο θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch το Β' τρίμηνο του 2017. Διαφοροποιείται από το Sonic Mania, καθώς θα αποτελέσει ένα ολοκαίνουργιο Sonic.

Rime
Το Adventure της Tequila Works, δημιουργού του Deadlight, θα κυκλοφορήσει φέτος τον Μάιο για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Seasons of Heaven
Η εταιρεία ανάπτυξης AnyArts αναπτύσσει ένα exclusive game για το Nintendo Switch με publisher την Square Enix. Πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον Adventure που έχει ως ήρωα ένα αγόρι που εξερευνά τον κόσμο μαζί με ένα σκύλο του. Η ατμόσφαιρά του δείχνει εκπληκτική.

Stardew Valley
Το indie Simulation/RPG της CondernedApe έχει κυκλοφορήσει στα περισσότερα γνωστά format και πλέον έρχεται και στο Switch.

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers
Capcom και Nintendo θα συνεργαστούν μετά από καιρό για να λανσάρουν ένα Street Fighter για την νέα κονσόλα Nintendo Switch.

Δυστυχώς δεν θα πρόκειται για νέα έκδοση. Ευτυχώς το Street Fighter που θα δούμε θα αφορά την -κατά πολλούς- καλύτερη έκδοση όλων των εποχών, το Street Fighter ΙΙ. Το Ultra Street Fighter 2 θα έχει ένα νέο mode καθώς και νέους χαρακτήρες.

ultra street fighter II 2 HD

Οι νέοι χαρακτήρες είναι ο Violent Ken και ο ήδη γνωστός Evil Ryu (ο οποίος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ στο Street Fighter II). Βέβαια, ακόμα και ο Violent Ken είναι γνωστός για τους ήδη ψαγμένους, μιας και είχε εμφανιστεί στο SNK vs. Capcom: SVC Chaos. Ο Violent Ken είναι κάτι σαν...ο M. Bison να απήγαγε και να έκανε πλύση εγκεφάλου στον Ken, βελτιώνοντας τα abilities του με το Psycho Power.

Πέρα από το κλασικό Arcade mode, θα μπορείτε να λάβετε μέρος σε μάχες 2v1, σε ένα mode παρόμοιο με το Dramatic Battle mode από την σειρά Street Fighter Alpha. Θα μπορείτε επίσης να διαλέξετε σε τι γραφικά θα βλέπετε το παιχνίδι. Στα κλασικά pixel-art γραφικά του Street Fighter 2 ή σε HD γραφικά από την UDON Entertainment.

Yooka-Laylee
Το 3D Platform της Playtonic έχει πάρει αρκετό hype και θα αποτελέσει ένα δυνατό indie multiplatform game.

Άλλα games
Η 2K Sports αναπτύσσει ένα NBA 2K για το Nintendo Switch. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ημερομηνία κυκλοφορίας.

Έχουμε επίσης τα παρακάτω games:
Arcade Archives από την Hamster Corporation
The Binding of Isaac: Afterbirth+ της Nicalis
Nέο BlazBlue της Arc System Works
Tο Disgaea 5 Complete της Nippon Ichi
Dragon Ball Xenoverse 2 από Dimps

Dragon Quest Heroes I & II από την Omega Force
Dungeon of Zaar: Turn-based Strategy της DungeonofZaar
Farming Simulator 18
Fast RMX: Ένα Racing από την Shin'en
Has-Been Heroes: Action Roguelike Strategy της Frozenbyte
I Am Setsuna της Tokyo RPG Factory και Square Enix
Minecraft: Story Mode - The Complete Adventure της Telltale
Minecraft: Switch Edition της 4J Studios με publisher την Mojang.
Monster Boy and the Cursed Kingdom της Game Atelier
New Frontier Days: Founding Pioneers της Arc System Works
Rayman Legends: Definitive Edition απ' την Ubisoft
Redout: Racing της Necalis
Riverside: Open world game της Zockrates Laboratories
The Sacred Hero: RPG της Simplistic
Skylanders: Imaginators
Snipperclips: Puzzle game από την Nintendo
SteamWorld Project 2017 της Image & Form
Steep απ' την Ubisoft
Sunu Ikkibu: Din Nahu: Survival horror της Alecqua Studios
Syberia 3
Wonder Boy: The Dragon's Trap
Νέα Tales και Taiko Drum Master από Bandai Namco
Tank It: Vehicle simulation της Bplus

Θα δούμε επίσης νέα No More Heroes, Nobunaga's Ambition, το Shovel Knight όπως προαναφέραμε σε προγενέστερο update, το Shin Megami Tensei, το Project Octopath Traveler της Square Enix και επίσης ένα Pokemon από την εταιρεία ανάπτυξης Game Freak.

[UPDATE 8: 15/1/17 - 5 κλασικά Neo Geo Games] Η Hamster Corp ανακοίνωσε ότι 5 κλασικά Neo Geo games θα κυκλοφορήσουν για το Nintendo Switch.

Πρόκειται για τα εξής:
The King of Fighters ’98
Metal Slug 3
Waku Waku 7
Shock Troopers
World Heroes Perfect

[UPDATE 9: 15/1/17 - Ημερομηνίες κυκλοφορίας των games] Η Nintendo ανακοίνωσε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των games για το Nintendo Switch.

Στις 3 Μαρτίου, ημέρα κυκλοφορίας της κονσόλας, θα λανσαριστούν μόλις 5 games. Ένα εξ αυτών θα είναι το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, που θα αποτελέσει την ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας για τους πρώτους μήνες. Ο αριθμός των διαθέσιμων τίτλων πάντως είναι ο μικρότερος που έχουμε δει ποτέ σε λανσάρισμα κονσόλας.

Αναλυτικά οι περίοδοι κυκλοφορίας:

3 Μαρτίου 2017 (λανσάρισμα)
I Am Setsuna
1-2 Switch
Fast RMX
Human Resource Machine
Just Dance 2017
Little Inferno
Shovel Knight: Treasure Trove

Snipperclips

Super Bomberman R
Skylanders Imaginators
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
World of Goo

9 Μαρτίου 2017
Blaster Master Zero
VOEZ

28 Μαρτίου 2017
Has-Been Heroes
Snake Pass

28 Απριλίου
Mario Kart 8 Deluxe

Άνοιξη 2017
Arms
Disgaea 5 Complete
Puyo Puyo Tetris
Rime

Καλοκαίρι 2017
Splatoon 2

Φθινόπωρο 2017
The Elder Scrolls 5: Skyrim

Δεκέμβριος 2017
Super Mario Odyssey

Εντός του 2017
Xenoblade Chronicles 2
Ultra Street Fighter 2 The Final Challenge
Minecraft
EA Sports FIFA
Sonic Mania
I Am Setsuna
Steep
Syberia 3
NBA 2K
Dragon Ball Xenoverse 2

[UPDATE 10: 23/1/17 - Έκτο video game στο λανσάρισμα] Το I Am Setsuna της Square Enix θα αποτελέσει τον έκτο τίτλο λανσαρίσματος του Nintendo Switch, συνεπώς θα το δούμε στις 3 Μαρτίου.

Αποτελεί JRPG από την Tokyo Factory, θυγατρική εταιρεία της Square Enix. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για PC, PS4 και PS Vita.

Επίσης, το LEGO Worlds που θα έρθει στις 24 Φεβρουαρίου στην Ευρώπη, θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

[UPDATE 11: 25/1/17 - Νέα indie games στο λανσάρισμα] Η εταιρεία Tomorrow Corporation ανακοίνωσε ότι τα Human Resource Machine, World of Goo και Little Inferno θα κυκλοφορήσουν μαζί με το Nintendo Switch στις 3 Μαρτίου.

Πρακτικά λοιπόν θα έχουμε να κάνουμε με 9 launch games για την κονσόλα της Nintendo, τα οποία θα είναι στην πλειοψηφία τους indie games.

[UPDATE 12: 15/2/17 - Αυστηρά 70 ευρώ τα games του Switch] Όπως όλα δείχνουν "Το 60άρι πέθανε" για την Nintendo στην Ελλάδα, καθώς όλα τα games του Nintendo Switch θα κοστίζουν 70 ευρώ.

Η Nintendo πουλάει απ' ότι φαίνεται πιο ακριβά τα games (σε σχέση με PS4 και Xbox One) μέσω των αντιπροσωπειών της. Το περιθώριο κέρδους για τα καταστήματα είναι μικρό, συνεπώς η τιμή των 70 ευρώ δεν αλλάζει. Δείτε την σύγκριση τιμών για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild στο Bestprice.gr. Όπως παρατηρείτε, ακόμα και σε καταστήματα όπως το The Console Club, που έχει παραδοσιακά μειωμένες τιμές, η τελική τιμή δεν πέφτει κάτω από τα 69,5 ευρώ.

Ακόμη, το The Binding of Isaac δεν θα βρίσκεται ανάμεσα στα launch games, καθώς το port του θα καθυστερήσει.

[UPDATE 13: 23/2/17 - Νέο Platform εντός του 2017] Ο developer του Towerfall, Matt Thorson, ανακοίνωσε πως το Celeste συνεχίζει ομαλά την ανάπτυξή του. Συγκεκριμένα, μάθαμε πως ο developer αποφάσισε να επεκταθεί και στην νέα κονσόλα της Nintendo όσον αφορά στο νέο του τίτλο, το Celeste. Μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα τρέιλερ όπου αναφέρεται πως το Celeste θα είναι διαθέσιμο για το Nintendo Switch στα τέλη του 2017.

Επίσης ανακοινώθηκαν τρία ακόμη launch games που αποτελούν port από ήδη υπάρχοντα. Πρόκειται για τα indie games Shovel Knight, Treasure Trove και Fast RMX.


[UPDATE 14: 1/3/17 - Παρουσίαση των indie games]
 Η Nintendo παρουσίασε μέσω ενός βίντεο διάφορα indie games που θα συνοδεύουν την κονσόλα στο λανσάρισμα της ή θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο έτος. Ορισμένα από αυτά θα είναι αποκλειστικά για το Switch, ενώ άλλα αποτελούν timed exclusives. Διάφορα από αυτά τα games θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες κονσόλες, αλλά θα έχουν μοναδικές λειτουργίες στο Switch όπως το co-op. Δείτε παρακάτω το βίντεο της παρουσίασης.

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα με τα games που παρουσιάστηκαν:
-SteamWorld Dig 2 - Καλοκαίρι του ‘17

-Yooka-Laylee - 2017
-Overcooked: Special Edition - 2017
-The Escapists 2 - 2017
-Gonner - 2017
-Dandara - Καλοκαίρι του ‘17
-Kingdom: Two Crowns - 2017
-Runner 3 - Φθινόπωρο του ‘17
-Blaster Master Zero - 9 Μαρτίου

-Flipping Death - 2017

-Graceful Explosion Machine - Απρίλιος του ‘17

-Mr. Shifty - Απρίλιος του ‘17

-Tumbleseed - Άνοιξη του ‘17
-Shakedown Hawaii - Απρίλιος του ‘17

-Pocket Rumble - Μάρτιος του ‘17
-War Groove - 2017
-Stardew Valley - Καλοκαίρι του ‘17

Μετά την επίσημη παρουσίαση, ανακοινώθηκε άλλο ένα project, το οποίο μάλιστα θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου μαζί με το επίσημο λανσάρισμα του Switch. Πρόκειται για το New Frontier Days: Founding Pioneers, ένα Simulation που θα κοστίζει 10 ευρώ. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

[UPDATE 14: 13/4/17 - Έρχονται Payday 2 και Sine Mora EX] To Payday 2 ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει και για το Nintendo Switch. Έπειτα από τέσσερα χρόνια, το διάσημο First-person shooter θα πεταπηδήσει στην νέα κονσόλα της Nintendo. Δεν γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες πέρα από το γεγονός πως θα διαθέτει co-op multiplayer. Πάρτε μια γεύση από το παρακάτω τρέιλερ:

Την ίδια ημέρα ανακοινώθηκε και το Sine Mora EX για το Nintendo Switch. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Nintendo, ο νέος τίτλος θα περιλαμβάνει local co-op και versus mode. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν είναι γνωστή αλλά θα το δούμε σίγουρα μέσα στο καλοκαίρι.

[UPDATE 15: 31/8/17 - Έρχεται το Worms W.M.D] Το Nintendo Switch θα λάβει άλλη μια ενδιαφέρουσα κυκλοφορία. Ο λόγος γίνεται για το Worms W.M.D το οποίο θα περιλαμβάνει campaign missions, customization και εξτρά περιεχόμενο για την έκδοση του Switch. Δείτε το τρέιλερ:

Το Worms W.M.D αναμένεται να έρθει στο Nintendo Switch στα τέλη του 2017.

Δείτε την ανακοίνωση για το Nintendo Switch το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017. Συζητήστε για την κονσόλα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 21/10/2016 01:15
Πιστεύω ότι η κονσόλα θα κάνει δυναμικό μπάσιμο στην αγορά κρίνοντας από τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν γι' αυτήν, αλλά και τις εταιρίες που θα αναπτύξουν τα επόμενα παιχνίδια. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να μπει σφήνα ανάμεσα σε Sony και Microsoft, αλλά σίγουρα θα έχει μεγάλο κοινό, μεταξύ άλλων και για το γεγονός ότι θα είναι υβριδική. Στον αντίποδα, εφόσον θα έχει μικρότερη ισχύ, θα πρέπει να έχει και καλές αποκλειστικότητ ες, διαφορετικά είναι πιο λογικό ο κόσμος να προτιμήσει τα ίδια games σε ισχυρότερες κονσόλες. Από την άλλη, πάλι, ένα ενδεχομένως χαμηλότερο κόστος της κονσόλας και των παιχνιδιών, να έκανε τους gamers να το σκεφτούν περισσότερο.
#2 ashbringer (Level 25) 21/10/2016 07:57
Είναι μεγάλο το στοίχημα για την Nintendo και θα δούμε στη συνέχεια τι θα επακολουθήσει.Σ ίγουρα η κονσόλα θα πάει καλά γιατί έχει και αρκετά καλά χαρακτηριστικά και μεγάλη υποστήριξη απο αρκετές εταιρείες.Τα νούμερα των πωλήσεων και η ανταπόκριση του κόσμου θα μας δείξουν κατα πόσο επιτυχημένη θα είναι η κυκλοφορία αυτή.Οι τίτλοι που έχουν ήδη ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσουν είναι τίτλοι που θα προσελκύσουν πολύ κόσμο και καλύπτονται σχεδόν όλες οι κατηγορίες των games.
#3 drakul (Level 16) 21/10/2016 19:54
μακαρι να αξιζει και να μπορω να γυρισω παλι πισω στην nintendo.
#4 El_Musicologo (Level 4) 28/10/2016 01:48
Έχω ενθουσιαστεί λέμε!!! Μακάρι να είναι όσο υπέροχη φαίνεται!
#5 seitar (Level 9) 30/11/2016 19:52
μετα το gamecube επιστροφη στα πατρια εδαφοι για εμενα!!!
#6 drakul (Level 16) 14/01/2017 16:50
εξαιρετικα παιχνιδια οπως mario,bomberman ,zelda,splatoon 2.ελπιζω σε third party να βγουν και γρηγορα.
#7 Dovahkiin (Level 22) 15/02/2017 21:56
70 ευρώ?? Τιμή θάνατος... Υποθέτω κυρίως οι μεγάλοι λάτρεις της Nintendo θα προβούν στην αγορά αυτών των παιχνιδιών, όταν οι υπόλοιπες κονσόλες τα πουλούν φθηνότερα.
#8 +1 Efane (Level 24) 15/02/2017 22:26
Δεν ξέρω για αλλού, αλλά για Ελλάδα είναι πανάκριβα.
Όταν διάβασα την τιμή της κονσολας έβαλα τα γέλια, τώρα είναι για κλάματα.
#9 seitar (Level 9) 15/02/2017 23:44
mario kart deluxe 59 euro 1-2 switch 47 euro και zelda 69 ολα 70
καvouνε ,αλα πως γινετε παντου το zelda να κανει 60 ευρο και ελλαδα 70 ευρο αχ βρε nintendo ..και το switch φταιει για τον φορο που τρομε καθημερινα ..
#10 Zaratoth (Level 28) 16/02/2017 02:07
Μιας και δεν υπάρχει πλέον region lock, αγορές απέξω θα γίνουν μάλλον μονόδρομος.

(edit) Η έκδοση του U πάντως είναι μάξιμουμ 60 πάντως.
#11 ashbringer (Level 25) 16/02/2017 17:41
Πολύ ακριβά τα games της Nintendo και πιστεύω πως αυτός θα είναι άλλος ένας λόγος για τον οποίο θα την προτιμήσουν λίγοι.
#12 Nemesis11 (Level 9) 16/02/2017 18:02
Αχ βρε Nintendo πόσα λάθη ακόμα θα κάνεις με το switch μου λες?
Notification