Χειριστήριο Backbone One - PlayStation Edition με PS5/PS4 remote play

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Χειριστήριο Backbone One - PlayStation Edition με PS5/PS4 remote play

Χειριστήριο Backbone One - PlayStation Edition με PS5/PS4 remote play

Παίξτε τα games σας remote...στο κινητό σας.

Η Sony ανακοίνωσε το χειριστήριο Backbone One - PlayStation Edition, το οποίο σας επιτρέπει να παίξετε remote PS games χρησιμοποιώντας το κινητό σας.

Στα πρότυπα των χειριστηρίων που υποδέχονται smartphones, το Backbone One - PlayStation Edition, έχει στην αριστερή πλευρά του analog stick, d-pad και δύο κουμπιά και στη δεξιά πλευρά του τα κλασικά 4 face buttons του PlayStation, το δεξί analog stick και δύο ακόμη κουμπιά. Διαθέτει μία "βάση στήριξης" στην οποία βάζετε το κινητό σας.

Με το χειριστήριο αυτό μπορείτε να παίξετε τα games σας...remote. Αρκεί να συνδέσετε το κινητό σας στο PS5, στο PS4 ή σε οποιοδήποτε Wi-Fi κι αν βρίσκεται, οπουδήποτε στον κόσμο. Προτείνεται Internet 5 Mbps αλλά ακόμη καλύτερα 15 Mbps για καλύτερη ποιότητα. Η κονσόλα θα πρέπει επίσης να είναι ανοιχτή και συνδεδεμένη με καλώδιο ethernet.

Δυστυχώς το Backbone One - PlayStation Edition είναι συμβατό αρχικά για iPhone. Προτείνεται επίσης το κινητό σας να τρέχει το iOS 15 ή νεότερη έκδοση για να έχετε καλύτερη εμπειρία. Μία έκδοση για Android κινητά θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2022.

Συν τις άλλοις, το χειριστήριο εννοείται ότι υποστηρίζει και games του iOS, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το App Store. Ουσιαστικά είναι σαν να παίζετε mobile games με ένα χειριστήριο που μοιάζει σε ορισμένα σημεία με το DualSense του PS5. Ενδεικτικά, υποστηρίζει τα games Genshin Impact, Fantasian, Call of Duty: Mobile κ.α.

Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε και το Backbone App όπου θα βρείτε custom glyphs που αναπαριστούν τα σύμβολα του PlayStation, ενώ μπορείτε να κάνετε browse σε εκατοντάδες games. Μέσα στο app υπάρχουν μενού του PlayStation Store, ώστε να βλέπετε τα νέα games και τα νέα updates από το κινητό σας.

Το Backbone One – PlayStation Edition θα κοστίζει 99 δολάρια και κυκλοφορεί αρχικά σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Μεξικό, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία, Ολλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο. Στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης θα πρέπει να περιμένουμε.

Για περισσότερα δείτε το επίσημο site του remote play.

Δείτε το σπάνιο PlayStation 3 development kit.

Συζητήστε για το Backbone One - PlayStation Edition στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification