Τα AAA Xbox games θα κοστίζουν και αυτά 80 ευρώ από το 2023

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τα AAA Xbox games θα κοστίζουν και αυτά 80 ευρώ από το 2023

Τα AAA Xbox games θα κοστίζουν και αυτά 80 ευρώ από το 2023

Η αρχή θα γίνει με τα Starfield, Redfall και το επόμενο Forza Motorsport.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι και αυτή με την σειρά της θα χρεώνει τα triple-A Xbox games 80 ευρώ από το 2023, κάτι που ήδη κάνει η Sony.

Φυσικά τα games της Microsoft θα συνεχίσουν να παρέχονται από την πρώτη ημέρα στη συνδρομή του Xbox Game Pass. Άρα οι χρήστες οδεύουν προς τα εκεί, συν ότι θα πληρώνουν όποιες εταιρείες δεν θέλουν να μπουν στο Xbox Game Pass.

«Διατηρήσαμε τις αυξήσεις των τιμών μέχρι μετά τα Χριστούγεννα, ώστε οι οικογένειες να μπορούν να απολαύσουν το δώρο του gaming. Η αρχή θα γίνει με τα Starfield, Redfall και το επόμενο Forza Motorsport» δήλωσε η Microsoft. Η τιμή στην Αμερική θα είναι 70 δολάρια, αλλά για την Ευρώπη, λόγω των φόρων και διάφορων άλλων παραγόντων, είναι στα 80 ευρώ.

Οι αυξήσεις των τιμών είναι αναπόφευκτες για "ορισμένα πράγματα", όπως είχε πει και ο Phil Spencer. Για να δούμε τι θα γίνει το 2023 με τις κονσόλες Xbox Series X και Xbox Series X.

Διαβάστε περισσότερα για την αύξηση τιμής του PS5 και συζητήστε για το Xbox Series X στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification