Τοστιέρα Xbox Series S ετοιμάζεται το 2023, σύμφωνα με φήμες

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τοστιέρα Xbox Series S ετοιμάζεται το 2023, σύμφωνα με φήμες

Τοστιέρα Xbox Series S ετοιμάζεται το 2023, σύμφωνα με φήμες

Με κόστος 60 ευρώ.

Οι...gaming τοστιέρες είναι ένα αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των gamers, κυρίως όμως για πλάκα. Ξεκίνησε από την Razer, η οποία έχει κυκλοφορήσει κάθε είδους περιφερειακό και στα social media κυκλοφορούσε η ατάκα "στο τέλος θα βγάλετε και τοστιέρα". Τελικά η ίδια η Razer έχει δηλώσει ότι όντως σκέφτεται να βγάλει τοστιέρα.

Τώρα σειρά έχει η κονσόλα Xbox Series S. Επειδή ορισμένοι αποκαλούσαν την κονσόλα "τοστιέρα", η Microsoft -σύμφωνα πάντα με φήμες- στοχεύει στο να κυκλοφορήσει φέτος μία...τοστιέρα Xbox Series S!

xbox series s toaster big

Η φήμη προέρχεται από ένα Twitter account και σύμφωνα με την φωτογραφία και τις προδιαγραφές που διέρρευσαν, η τοστιέρα θα έχει την εμφάνιση του Xbox Series S, θα έχει δύο υποδοχές για να βάλετε ψωμί το τοστ για ψήσιμο, δέχεται 1-6 ρυθμίσεις για ένταση ψησίματος, ειδικά πόδια που προσφέρουν αντιολισθητική προστασία και την κρατούν σταθερή στη θέση της κατά τη χρήση, λειτουργία για να μην κολλάει το ψωμί μέσα της και κόστος 60 ευρώ.

Σύμφωνα επίσης με φήμες, η Microsoft ετοιμάζει και Xbox κουτιά αποθήκευσης αντικειμένων, θήκη για στυλό, tool box, mouse pads και μια σειρά από κουζινικά, όπως πιατικά, μπολ και ανοιχτήρια μπουκαλιών. Οι φήμες συνεχίζουν αναφέροντας και μία λάμπα Halo Energy Sword 35 ιντσών.

Αν μετά από όλα αυτά..."ψηθήκατε" να συζητήσετε για την Microsoft τότε επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification