Microsoft: "Χάσαμε τα console wars"

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Microsoft: "Χάσαμε τα console wars"

Microsoft: "Χάσαμε τα console wars"

Δήλωση για την απολογία της εν όψει έγκρισης εξαγοράς της Activision Blizzard.

Ενώ η Microsoft μιλάει στην ακρόασή της για την εξαγορά της Activision Blizzard που έχει μπλοκαριστεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της Αμερικής, είπε ότι «χάσαμε τα console wars». δηλαδή την μάχη για την πρωτιά στις πωλήσεις κονσολών, ενάντια σε Sony και Microsoft.

Η Microsoft βρίσκεται επί του παρόντος στα δικαστήρια για να υπερασπιστεί την εξαγορά της Activision Blizzard, αξίας 69 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Παρουσιάζει για άλλη μια φορά τον εαυτό της ως αουτσάιντερ στην αγορά των κονσολών, καθώς δήλωσε: «Η κονσόλα του Xbox κατατάσσεται σταθερά στην τρίτη θέση (από τις τρεις) πίσω από τις πωλήσεις του PlayStation», έγραψε η Microsoft στην κατάθεσή της. Πρόσθεσε ότι το Xbox έχει μόνο μερίδιο αγοράς 16% και «ιχνηλατείται» 21% έσοδα από τις κονσόλες, σύμφωνα με το μερίδιο που της αναλογεί σε όσα ξοδεύουν οι παίκτες.

"Το Xbox έχασε τους πολέμους των κονσολών", συνέχισε η Microsoft, "και οι αντίπαλοί του βρίσκονται σε θέση να συνεχίσουν να κυριαρχούν, μεταξύ άλλων μέσω της μόχλευσης αποκλειστικού περιεχομένου. Το Xbox κατέχει σταθερά την τρίτη θέση στις κονσόλες πίσω από το PlayStation και την Nintendo".

Η στρατηγική για να χαρακτηριστεί ως αουτσάιντερ είναι αυτή που έχει αναπτύξει η Microsoft στο παρελθόν, με διάφορους βαθμούς επιτυχίας, στη μάχη της με άλλες ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο - κυρίως στις συζητήσεις της με την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία ενέκρινε τη συμφωνία Activision Blizzard τον Μάιο, και με την Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία δεν το έκανε.

Τον Ιούλιο θα μάθουμε τι θα γίνει με την έφεση της Μ. Βρετανίας. Η Αμερική θα απαντήσει τελικά στις 2 Αυγούστου και η Microsoft θεωρεί την απόφαση της Αμερικής καίρια για το αν θα προχωρήσει στην εξαγορά αυτή ή όχι.

Δείτε τι είπε η Sony για την Activision Blizzard, στην οποία δεν θα εμπιστευτεί πλέον αποκλειστικές πληροφορίες για το PS6 και συζητήστε για την Microsoft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification