Ο Jim Ryan, CEO του PlayStation, βγαίνει στη σύνταξη το 2024

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Jim Ryan, CEO του PlayStation, βγαίνει στη σύνταξη το 2024

Ο Jim Ryan, CEO του PlayStation, βγαίνει στη σύνταξη το 2024

Ποιος θα τον αντικαταστήσει και τι δήλωσε ο Phil Spencer.

Η Sony ανακοίνωσε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του PlayStation Jim Ryan θα παραιτηθεί από τον ρόλο του και θα συνταξιοδοτηθεί τον Μάρτιο του 2024. Ο Hiroki Totoki θα γίνει Πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment τον Οκτώβριο του 2023 και στη συνέχεια θα αναλάβει ως προσωρινός διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας την 1η Απριλίου, όταν ο Ryan αποσυρθεί επίσημα.

«Μετά από 30 χρόνια, πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από το Sony Interactive Entertainment τον Μάρτιο του 2024. Απόλαυσα την ευκαιρία να έχω μια δουλειά που αγαπώ σε μια πολύ ιδιαίτερη εταιρεία, δουλεύοντας με σπουδαίους ανθρώπους και απίστευτους συνεργάτες», είπε ο Ryan σε δήλωση.

Ο Totoki πρόσθεσε, "Θα ήθελα να εκφράσω την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μου στον Jim Ryan για τα εξαιρετικά επιτεύγματα και τη συνεισφορά του κατά τη διάρκεια της 30χρονης καριέρας του στη Sony, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης επιτυχίας της κυκλοφορίας του PlayStation 5."

Ο Ryan βρέθηκε στο επίκεντρο πρόσφατα για τη συμμετοχή του στην προσπάθεια να αποτρέψει την Microsoft από την εξαγορά της Activision Blizzard. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι το να γίνει το Call of Duty Microsoft exclusive θα ήταν επιζήμιο για το gaming community και ότι η εξαγορά στο σύνολό της προωθεί το μονοπώλιο.

Ο Jim Ryan επέβλεψε επίσης την κυκλοφορία του PS5, ενώ η Sony απολάμβανε τα πιο κυρίαρχα χρόνια της στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών με το εξαιρετικά επιτυχημένο PS4.

Phil Spencer: "Μεγάλη η συνεισφορά του"
Ο Phil Spencer, ομόλογός του στο Xbox, δήλωσε στο Twitter: "Ο Jim Ryan έχει συνεισφέρει πολλά στη βιομηχανία μας και ένας σημαντικός ηγέτης για το PlayStation. Του εύχομαι ότι καλύτερο θα κάνει στη συνέχεια. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα έχετε κάνει για την κοινότητα τα τελευταία 30 χρόνια, Τζιμ".

Δείτε τα καλύμματα PS5 της Sony και συζητήστε για το PS5 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification