Η Microsoft βάζει full screen διαφημίσεις στις κονσόλες Xbox

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Η Microsoft βάζει full screen διαφημίσεις στις κονσόλες Xbox

Η Microsoft βάζει full screen διαφημίσεις στις κονσόλες Xbox

Έβαλε ξανά για το Xbox Direct. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/11/23 - Full screen διαφήμιση για το Call of Duty: Modern Warfare 3] Με αφορμή την κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare 3, η Microsoft έβαλε μία full screen διαφήμιση του παιχνιδιού με το που ανοίγετε τις κονσόλες Xbox.

Η είδηση αυτή έχει γίνει θέμα στα social media, διότι η Microsoft...spamάρει με αυτό τον τρόπο το παιχνίδι για να αυξήσει τις πωλήσεις της, μιας και έχει εξαγοράσει πλέον την Activision Blizzard.

Το Call of Duty: Modern Warfare 3 θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

[UPDATE: 22/1/24 - Έβαλε ξανά για το Xbox Direct] Η Microsoft έβαλε ξανά full screen διαφήμιση στις κονσόλες Xbox και αυτή τη φορά αφορούσε το Xbox Direct. Όσοι άνοιγαν τις κονσόλες τους έβλεπαν μία διαφήμιση που τους παρέπεμπε να δουν την παρουσίαση ή να πατήσουν "Exit".

Καμία κατασκευάστρια εταιρεία κονσολών δεν κάνει κάτι τέτοιο και σίγουρα αυτό δείχνει μία απελπιστική κίνηση από πλευράς Microsoft για να μπορέσει να φέρει πωλήσεις.

Δείτε τι παίζει με τα σκυλάκια στο παιχνίδι και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification