Η Microsoft έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τις επόμενες κονσόλες Xbox

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Microsoft έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τις επόμενες κονσόλες Xbox

Η Microsoft έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τις επόμενες κονσόλες Xbox

Νέα Xbox Series X/S το 2024.

Η Microsoft αποκάλυψε ότι εργάζεται για ένα νέο Xbox επόμενης γενιάς και είπε ότι θα είναι «το μεγαλύτερο τεχνικό άλμα που θα έχετε δει ποτέ σε μια γενιά hardware». Η ανακοίνωση έρχεται ως μέρος του επίσημου Podcast του Xbox, όπου οι Phil Spencer, Sarah Bond και Matt Booty είπαν ότι 4 Xbox exclusives θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες κονσόλες.

Ενώ μίλησε για το Xbox hardware, η Bond δήλωσε ότι η Microsoft αναπτύσσει αυτήν τη στιγμή την επόμενη γενιά κονσολών Xbox, η οποία θα περιλαμβάνει ένα τεράστιο τεχνικό άλμα.

Νέο Xbox Series X/S το 2024
Αν και δεν δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με το ίδιο το hardware και το πότε θα κυκλοφορήσουν οι κονσόλες επόμενης γενιάς, η Bond δήλωσε ότι φέτος μία νέα κονσόλα Xbox Series X/S θα έρθει την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου. Η συγκεκριμένη όμως δεν θα αποτελεί next-gen hardware, αλλά για μία διαφοροποίηση της τρέχουσας κονσόλας (άρα θα έχουμε μία Pro έκδοση ή απλώς μία Slim έκδοση; Η μήπως κάτι το ενδιάμεσο;). Στο Twitter, το Xbox account είπε ότι η Microsoft θα φέρει "περισσότερες επιλογές κονσόλας και χειριστηρίου για εσάς κοντά στα Χριστούγεννα".

Υπήρχαν φήμες για μια νέα digital έκδοση του Xbox Series X ως μέρος ορισμένων εγγράφων της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου, που διέρρευσαν κατά την αναμονή έγκρισης εξαγοράς της Activision Blizzard, αλλά από τα συμφραζόμενα προκύπτει ότι μπορεί να έχουμε ακόμα κι ένα Xbox με μεγαλύτερο σκληρό δίσκο, μικρότερο μέγεθος ή άλλο χρώμα. Επίσης, η ίδια φήμη ανέφερε και για Xbox controller με haptic feedback, modular thumbsticks και επαναφορτιζόμενη μπαταρία με δυνατότητα αλλαγής

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο Microsoft showcase και συζητήστε για τα Xbox Series X/S στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification