E3 2017: Bethesda press conference

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 (0)
0 3 0 0 0
E3 2017: Bethesda press conference

E3 2017: Bethesda press conference

The Evil Within 2 και Wolfenstein 2. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/9/16] Η Bethesda θα διεξάγει άλλη μία συνέντευξη τύπου στην E3 2017, την τρίτη κατά σειρά από την E3 2015 όταν και ξεκίνησε την πιο ενεργή παρουσία της.

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος marketing της Αμερικάνικης εταιρείας, Pete Hines, δήλωσε ότι η Bethesda "θα έχει αρκετά πράγματα για να δείξει ώστε να συμπληρώσει την ώρα που της αναλογεί. Γενικά η Bethesda θέλει να επικοινωνεί με τον κόσμο και να δείχνει την δουλειά της".

Πιθανότατα στην E3 2017 θα μάθουμε περισσότερα για το Quake Champions, και το reboot του Prey. Οι μέχρι τώρα φήμες λένε οτι ετοιμάζεται ένα The Elder Scrolls VI κι ένα ακόμη Wolfenstein.

[UPDATE: 29/4/17 - Νέες πληροφορίες γα τη συνέντευξη τύπου] Η Bethesda ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις για την συνέντευξη τύπου της στην Ε3 2017. Οι προσκλήσεις έχουν την μορφή χάρτη ενός πάρκου αναψυχής με όλα τα games να φαίνονται σαν αξιοθέατα.

Όπως θα δείτε στην εικόνα, δύο από τα αξιοθέατα είναι υπό κατασκευή και έχουν ταμπέλες "Coming Soon" και "Under Construction", κοινώς παραπέμπουν σε ένα παιχνίδι που έρχεται σύντομα και ένα που βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη. Η αρχή με το πρώτο teaser γίνεται στην είσοδο με το Fallout 4 και το πρώτο αξιοθέατο υπό κατασκευή να είναι στα δεξιά. Παρατηρώντας το χάρτη αριστερόστροφα, θα δείτε κάποιους χαρακτήρες που μοιάζουν με τους Nyx, Scalebearer και Ranger, οπότε εκεί πιθανότατα βρίσκεται το Quake Champions. Συνεχίζοντας, θα δείτε το Doom και το The Elder Scrolls Online, το οποίο έχει εικόνες από το επερχόμενο Morrowind expansion, όπως χλωρίδα του νησιού και το Red Mountain.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πάνω σε μια κολώνα βρίσκεται ένας δράκος. Καθώς δεν υπάρχουν δράκοι στο The Elder Scrolls Online, ίσως πρόκεται για κάποια αναφορά στο The Elder Scrolls V: Skyrim. Το επόμενο αξιοθέατο είναι επίσης υπο κατασκευή. Ακολουθούν τα Prey και Dishonored 2. Είναι γνωστό πως η Bethesda έχει δυο projects υπό ανάπτυξη, τα οποία δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί. Θα είναι παρόμοια σε έκταση με τα Fallout 4 και The Elder Scrolls V: Skyrim. Σύμφωνα με τον Todd Howard, το The Elder Scrolls 6 είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και έχει πολύ καιρό ακόμα μπροστά του. Τα δυο projects της Bethesda που είναι υπό κατασκευή θα κυκλοφορήσουν πριν το επόμενο The Elder Scrolls.

Τον Φεβρουάριο του 2016, ο Howard είχε δηλώσει πως η εταιρία δουλεύει πάνω σε τρια μακροπρόθεσμα projects, διαφορετικά από ότι είχε κάνει μέχρι τώρα η εταιρεία. Παρ’όλα αυτά, θα είναι τίτλοι όπως αναμένονται να είναι από την εταιρεία. Οπότε ενώ αναμένουμε για κάποια ανακοίνωση για κάποιο από αυτά τα projects, υπάρχουν και άλλα games που ετοιμάζονται πέρα από την Bethesda Game Studios. Είναι πολύ πιθανό κάποιο από τα αξιοθέατα που είναι υπό κατασκευή στο χάρτη, να είναι το The Evil Within 2. Υπήρχαν φήμες από πέρυσι πως στην Ε3 του 2016 θα υπήρχε κάποια ανακοίνωση για το το γνωστό horror της Tango Gameworks, μαζί με το Wolfenstein 2 της MachineGames. Όμως, τίποτα από τα δύο δεν συνέβη.

Τον Μάρτιο υπήρξε μια αγγελία στην Ιαπωνία για το Psycho Break 2, ο οποίος είναι ο ιαπωνικός τίτλος για το The Evil Within. Οπότε, δεν είναι απίθανο να ανακοινωθεί κάποια στιγμή ένα sequel. Η Bethesda είχε δηλώσει πως οι πώλησεις του The Evil Within ήταν αρκετά καλές για να υπάρξει συνέχεια, αλλά το ίδιο συνέβη και με το Rage της id Software. Οπότε, ίσως να υπάρξει και για αυτό συνέχεια.

[UPDATE 2: 5/6/17 - Fun & Games in Bethesdaland βίντεο] Για την διαφημιστική προώθηση της παρουσίας της στην E3 2017, η Bethesda έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο με τίτλο Fun & Games in Bethesdaland. Δείτε το παρακάτω:

Όπως και πέρυσι, η Bethesda θα δώσει την συνέντευξη τύπου της για την Ε3 2017 την Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 05:00.

[UPDATE 3: 12/6/17 - Σύνοψη της Bethesda press conference] Η Bethesda ολοκλήρωσε την τρίτη της συνέντευξη τύπου σε έκθεση E3. Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι η φετινή press conference στην E3 2017 δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα ιδιαίτερα τους fans της.

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξη τύπου της Bethesda:

Σε αντίθεση με την περυσινή E3 όπου είχε πολλά ενδιαφέροντα νέα games να μας παρουσιάσει εδώ το ενδιαφέρον ήταν πολύ μικρότερο. Ανακοίνωσε τα The Evil Within 2 (θα κυκλοφορήσει 13/10/2017), το Wolfenstein II: The New Colossus, το Doom VFR, το Fallout 4 VR μαζί με update για νέα όπλα και εξοπλισμό, το Skyrim στο Switch, το Dishonored 2: Death of the Outsider (έρχεται 15/9), DLC για το The Elder Scrolls Online, ενώ έδειξε νέο τρέιλερ του card game The Elder Scrolls: Legends που θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου και βίντεο για το Quake Champions.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση είναι το γεγονός ότι τα σημαντικότερα games που είδαμε στη συνέντευξη τύπου ήταν sequel ήδη γνωστών games. Το The Evil Within 2 και το Wolfenstein 2 σίγουρα θα τραβήξουν κόσμο, αλλά κυρίως τους fans των συγκεκριμένων σειρών. 


Ακολουθεί βίντεο του Skyrim στο Switch και μένει να δούμε τι ανταπόκριση έχει, δεδομένου του ότι ο περισσότερος κόσμος που ενδιαφερόταν το έχει ήδη παίξει.

Από εκεί και πέρα, αποτελεί μυστήριο το πως η Bethesda που έχει τέτοια παράδοση στα RPG "έμπλεξε" με το VR development, την στιγμή που πέρα από το ένα εκατομμύριο πωλήσεων του PlayStation VR, τα υπόλοιπα VR headsets είναι ακόμη σε εξαψήφιο αριθμό πωλήσεων και πολλοί developers έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για το κατά πόσο αξίζει κάποιος να επενδύσει στη συγκεκριμένη αγορά. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το Doom VFR και το Fallout 4 VR, μιας και τα FPS δεν έχουν ακόμη διαδοθεί όσο θα έπρεπε σε VR συσκευές.


Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση νέας gaming σειράς. Οι fans του Dishonored 2 θα ικανοποιηθούν με το Death of the Outsider, οι οπαδοί των card games ίσως δοκιμάσουντο The Elder Scrolls: Legends σε μια ήδη ανταγωνιστική αγορά και μέχρι εκεί.


Όσοι περιμένατε να δείτε κάποιο νέο The Elder Scrolls ή έστω κάνα δυο νέες σειρές της Bethesda που θα αναδείξουν την ευρηματικότητά της, δυστυχώς θα απογοητευτείτε.

Αντιθέτως, πολύ αρνητικές αντιδράσεις έλαβε το Creation Club, με το οποίο η Bethesda επιχειρεί να εισάγει τα επι πληρωμή mods για το Fallout 4 και το Skyrim. Η Bethesda είχε σκεφτεί και παλαιότερα να κυκλοφορήσει την υπηρεσία αλλά βρήκε αντιδράσεις από το community. Πλέον βρήκε κύμα οργής καθώς το βίντεο της συνέντευξης τύπου, τόσο λόγω των ελάχιστων κυκλοφοριών, όσο και εξαιτίας της βάσης που δόθηκε σε VR και mods, γνώρισε ένα μεγάλο ποσοστό από dislikes, τα οποία αποτελούν το 1/3 των αντιδράσεων του βίντεο.




Διαβάστε ακόμη για τις συνεντεύξεις τύπου των Microsoft και Electronic Arts που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ώρες. Παρακολουθήστε το αναλυτικό πρόγραμμα των συνεντεύξεων τύπου που ακολουθούν.

Συζητήστε για την E3 2017 σε αυτό το forum topic.

UPDATE 2

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 09/09/2016 07:41
Έχουμε να δούμε πολλά απο πλευράς Bethesda.
#2 BoBKiD (Level 15) 16/02/2017 23:21
Fallout New Vegas 2!!! (ο πεινασμένος, καρβέλια ονειρεύεται!)
#3 +1 Nemesis11 (Level 9) 30/04/2017 18:45
Αν η Bethesda σε αυτήν την Ε3 μου παρουσιάσει τοThe Evil Within 2 και το Wolfenstein 2 εγώ προσωπικά είμαι υπερκαλυμμένος! !
#4 Dovahkiin (Level 22) 05/06/2017 21:23
Οι προσδοκίες μας είναι μεγάλες για τη φετινή E3. Είμαι αρκετά αισιόδοξη πως η Bethesda θα μας κάνει τη χάρη και θα μας αποκαλύψει τον επόμενο Elder Scrolls τίτλο. Λίγες μέρες έμειναν για να το μάθουμε!
#5 nikos-pc (Level 11) 06/06/2017 03:22
Κάποιες φήμες λένε ότι τι νέο Elder Scrolls θα είναι στην ήπειρο του Akavir. Με ESO Morrowind να έχει κυκλοφορήσει μόλις και με TES Legends και Skyrim Special Edition μου φαίνεται υπερβολικό να πουν κάτι για το TES VI. Εκτός αν θελήσουν με αυτό τον τρόπον α δημιουργήσουν το Hype για τα υπόλοιπα TES.
#6 nikcxron. (Level 3) 09/06/2017 01:59
Oh shit oh shit ohh!!! Yes!
#7 Efane (Level 24) 09/06/2017 16:33
Περιμένουμε πολλά καλουδια από την Bethesda. Μας έχει συνηθίσει σε τοπ τίτλους!
#8 Stergios Mitrakis (Level 7) 11/06/2017 23:13
Για να δούμε τι θα δούμε !!!!!!!!
#9 Divine Raiden (Level 26) 12/06/2017 11:58
Εντάξει το Death of the Outsider προσωπικά με καλυψε.Δε περίμενα κάτι τέτοιο και ανυπομονώ να δω την υλοποίηση!
#10 Dovahkiin (Level 22) 12/06/2017 12:16
Αρκετά απογοητευτική η φετινή συνέντευξη τύπου της Bethesda. Πολλά σχόλια μίσους διαβάζω στο youtube κι όχι άδικα. Πάλι καλά ναι λέμε που είδαμε τουλάχιστον καινούριο Evil Within, Dishonored και Wolfenstein.
#11 An arrow in the knee (Level 22) 12/06/2017 13:48
Ο κόσμος ζητάει εδώ και χρόνια το επόμενο Skyrim. Αν είναι ανάγκη να αργήσει ας αργήσει αλλά καιρός είναι να δώσει κάνα στοιχείο η Bethesda για το που βρίσκεται το project. Κατά τα άλλα, συμπαθητικά παιχνίδια αλλά δεν με τρελαίνει και κάποιο συγκεκριμένο.
#12 misusel (Level 4) 12/06/2017 14:55
Μετά από 7 χρόνια, ακόμα το επόμενο Elder Scrolls είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.... Αν είναι δυνατόν. Απογοήτευση η Bethesda φέτος, το evil within δεν φτάνει νομίζω για να σώσει τη κατάσταση. Καλή Σπλατερια το παιχνίδι δεν λέω, αλλά δεν είναι σαν το Elder Scrolls, ούτε σαν παιχνίδι γενικά, ούτε σε διάρκεια που θα σε κρατήσει.
#13 Efane (Level 24) 12/06/2017 14:56
Αυτά που περίμενα επιβεβαιώθηκαν. Νέο Wolfenstein και Evil Within, Στανταρακι θα μπουν στην συλλογή όταν με το καλό κυκλοφορήσουν.
αρκετά βαρετή η έκθεση της στο σύνολο της.
#14 Adam_Pap (Level 18) 13/06/2017 23:10
Ας ελπισουμε "να εχει ηρεμια πριν την καταιγιδα"!!!Πε ριμενουμε πολλα.....
Notification