Η Sony δεν θα έχει παρουσία στην E3 2020

Hot
Η Sony δεν θα έχει παρουσία στην E3 2020

Η Sony δεν θα έχει παρουσία στην E3 2020

Θα απουσιάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

 

Η Sony για ακόμη μια χρονιά δεν θα παρευρεθεί στην E3. Παρά την επερχόμενη κυκλοφορία του PS5 η εταιρεία σε τελευταία της αναφορά είπε ότι δεν θα δώσει το παρόν. Συγκεκριμένα:

“Μετά από διεξοδική αξιολόγηση της κατάστασης η SIE αποφάσισε να μην παρευρίσκεται στην E3 2020. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για την ESA σαν οργανισμό, όμως δεν νιώθουμε ότι είναι ο κατάλληλος χώρος για όλα όσα έχουμε επικεντρωθεί φέτος.”

Είπε επίσης ότι θα πάρει μέρος σε εκατοντάδες events ανά την υφήλιο για την προώθηση των PS4 και PS5 games. “Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε πως οι fans αισθάνονται μέρος της οικογένειας της PlayStation και ότι έχουν πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο. Έχουμε μια φανταστική σειρά από τίτλους που θα έρθουν στο PS4 και με την επερχόμενη κυκλοφορία του PS5, αναμένουμε μια χρονιά σε γιορτινή ατμόσφαιρα με τους fans μας.”

Η ESA που διοργανώνει την E3, δήλωσε ότι προσδοκεί το φετινό σόου να έχει τον ενθουσιασμό των προηγούμενων ετών. Είπε “H E3 είναι ένα από τα σημαντικότερα event, γιορτάζοντας την βιομηχανία των video games και παρουσιάζοντας στον κόσμο εταιρείες και καινοτομίες, αναπροσδιορίζοντας την διασκέδαση που αγαπήθηκε από δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Η Ε3 2020 θα είναι μια φανταστική , υψηλής ενέργειας διοργάνωση που θα παρουσιαστούν νέες εμπειρίες, συνεργασίες, δραστηριοποιήσεις και προγραμματισμός για μικρούς και μεγάλους.”

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για την Sony που δεν θα έχει συμμετοχή στη διοργάνωση. Πέρυσι δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι έψαχνε άλλες επενδυτικές ευκαιρίες για να προσεγγίσει το κοινό της. Συγκεκριμένα, ένας εκπρόσωπος της εταιρείες είχε πει “Οι fans του PlayStation είναι τα πάντα για εμάς και πάντοτε προσπαθούμε να πρωτοτυπήσουμε, να σκεφτούμε διαφορετικά και να πειραματιστούμε με διαφορετικούς τρόπους για να ευχαριστήσουμε τους gamers. Ως αποτέλεσμα, αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε στην E3 2019”.

Η Ε3 δεν είναι η μοναδική μεγάλη διοργάνωση στην οποία δεν συμμετείχε η Sony, αφού δεν έχει διοργάνωση την ετήσια διοργάνωση PlayStation Experience από το 2017.

Διαβάστε τα σχόλια της Microsoft για την δουλειά που κάνει η Sony και συζητήστε για την E3 2020 στο παρακατω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification