PlayStation State of Play livestream: Οκτώβριος 2021

Hot
PlayStation State of Play livestream: Οκτώβριος 2021

PlayStation State of Play livestream: Οκτώβριος 2021

Νέο Kart game στο στυλ του Mario Kart και άφθονα indie.

[Αρχική δημοσίευση: 22/10/21] Η Sony ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής του επόμενου State of Play.

Ειδικότερα, η Sony ανακοίνωσε πως το επόμενο State of Play θα διεξαχθεί στις 27 Οκτωβρίου και δήλωσε πως οι παρουσιάσεις του θα αφορούν αρκετές ανακοινώσεις και updates από third-party games των PS4 και PS5. Το State of Play θα έχει διάρκεια περίπου 20 λεπτά και θα περιλαμβάνει μερικές νέες αποκαλύψεις, αλλά και νέα τρέιλερ από games που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Εκτός αυτών, δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Αυτό θα είναι το πρώτο State of Play μετά το State of Play του Ιουλίου, στο οποίο η Sony είχε αποκαλύψει νέα τρέιλερ για τα Deathloop, Sifu και Death Stranding: Director’s Cut. Αφού το State of Play του Οκτωβρίου θα ασχοληθεί περισσότερο με third-party games, είναι πολύ πιθανό να δούμε και νέα τρέιλερ για το Call of Duty: Vanguard, μιας και η Sony συνεργάζεται με την Activision.

Το State of Play θα διεξαχθεί στις 27 Οκτωβρίου τα μεσάνυκτα.

[UPDATE: 27/10/21 - Απόψε τα μεσάνυκτα] Δείτε το αποψινό State of Play με Live update

[LIVE UPDATE] Η Sony ξεκίνησε την παρουσίασή της, την οποία θα δείτε ως συνήθως με live update.

[00:03] Η παρουσίαση ξεκίνησε με το Fighting Deathverse: Let it Die, το οποίο θα κυκλοφορήσει για PS5 και PS4 την άνοιξη του 2022.

[00:05] Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το Adventure OFK, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε πέντε επεισόδια. Το σενάριο έχει μία μπάντα. Θα μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με άλλους χαρακτήρες, να φλερτάρετε και γενικά να περάσετε καλά. Έρχεται το 2022 για PS5 και PS4.

[00:07] Ανακοινώθηκε ο Bugsnax: The Isle of BIGsnax. Ένα δωρεάν update για όσους έχουν ήδη το Bugsnax, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022 για PS5 και PS4.

[00:09] Παρουσιάστηκε ένα νέο τρέιλερ για το Five Nights at Freddy's: Security Breach, που έρχεται στις 16 Δεκεμβρίου για PS5 και PS4.

[00:10] Το Death's Door είναι ένα Hack 'n' Slash RPG από την Devolver Digital, που κυκλοφόρησε ήδη το καλοκαίρι για PC, Xbox Series X/S και Xbox One. Θα κυκλοφορήσει και για PS5 και PS4 στις 23 Νοεμβρίου.

[00:12] Η Κορεάτικη Nexon παρουσίασε στα πλαίσια του State of Play της Sony, τον αντίπαλο του Mario Kart της Nintendo. Ένα Combat Racing με την ονομασία KartRider: Drift.

Το KartRider: Drift ειναι ένα free-to-play Combat Racing, με arcade gameplay, που αναπτύσσεται με Unreal Engine 4. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η beta στις 8-15 Δεκεμβρίου, στην οποία μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από το επίσημο site.

Το KartRider: Drift θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One και θα υποστηρίζει cross-platform multiplayer.

[00:14] Η SNK ανακοίνωσε ότι η open beta του King of Fighters VX θα διεξαχθεί στις κονσόλες PS5 και PS4. Θα υπάρχουν οκτώ playable χαρακτήρες. Στην αρχή του τρέιλερ παρουσιάστηκε η εκρηκτική Dolores. Θα μπορείτε να παίιξετε με άλλους αντιπάλους online. Το Fighting θα κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου 2022

[00:16] Ανακοινώθηκε το First Class Trouble. Ένα indie Online Social Deduction game. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα σας με ένα πλήθος από customizations. Στο gameplay video που παρουσιάστηκε οι ήρωες πλοηγούνται στις τοποθεσίες Cain και...ISS Alithea (σ.σ. μάλλον θα ψάχνουν την "Αλήθεια"). 

Το παιχνίδι συνδυάζει στοιχεία Among Us, αλλά έχει Third-Person κάμερα, κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο.

Θα πρέπει να επιλέξετε μαζί με φίλο σας ή με άλλα άτομα online ποιον παίκτη να εμπιστευτείτε. Θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου για PS5 και PS4 και θα είναι το ένα από τα δωρεάν games του PS Plus.

[00:18] Παρουσιάστηκε ένα νέο τρέιλερ του Star Ocean: The Divine Force. Θα κυκλοφορήσει το 2022 για PS5 και PS4.

[00:24] Το φινάλε της παρουσίασης ήταν αφιερωμένο στο Little Devil Inside, ένα indie Action-Adventure της εταιρείας ανάπτυξης Neostream Interactive. Η Sony παρουσίασε ένα gameplay trailer του Little Devil Inside, στο οποίο φαίνονται στοιχεία Survival, μάχης και open world εξερεύνησης. Τα Survival στοιχεία θα είναι ιδιαίτερα απλά, σε σχέση με άλλα Survival games. Για παράδειγμα θα χρειαστεί να κάνετε harvest νερό από κάκτους και να κόψετε ξύλα για να φτιάξετε φωτιά. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία όπλων και εργαλείων για να επιβιώσετε και να ολοκληρώσετε τα objectives σας. Θα έχετε σπαθί, ασαπίδα, όπλο, γάντζο, βόμβες, τέντα και εξοπλισμό μαγειρέματος.

Στο gameplay trailer είδαμε μία ποικιλία τοποθεσιών με διαφορετικές χρονικές συνθήκες. Θα περάσετε από έρημο, χιόνι, δάσος, βουνά, βάλτους ή σημεία με θαλασσα. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα fast travel, ενώ θα έχετε δίπλα σας συμπολεμιστές ή ακόμα και ζωάκια, όπως ένα γαϊδουράκι που θα σας κουβαλάει πράγματα.

Στο Little Devil Inside θα πρέπει να σκοτώσετε ζώα για να φάτε, να ψαρέψετ, να κόψετε ξύλα για να ζεσταθείτε, να αποφύγετε εχθρούς και να περάσετε από πολλές δοκιμασίες. Θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5, PS4, Xbox One και Switch.

Σύνοψη
Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε άλλο ένα State of Play livestream από την Sony. Τα games που είδαμε ήταν στην πλειοψηφία τους indie, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Από εκεί και πέρα, η ποιότητά τους δεν μπορεί να εκτιμηθεί, μιας και δεν είδαμε εκτενή gameplay videos.

Δείτε τις ανακοινώσεις του State of Play Ιουλίου και συζητήστε για το επερχόμενο State of Play στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification